Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding naar jouw ideale carrièrepad!

Onze klanten over ons

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sara Lieben

"Door reorganisaties binnen mijn werkplek, ben ik in vraag gaan stellen of ik nog wel op de juiste plek was en of ik mijn job nog wel graag deed. Dankzij het traject bij Martine, heb ik in eerste instantie vooral mezelf beter leren kennen. Daarnaast heb ik beseft dat de sociale sector echt wel mijn ding is en blijft. Werken met mensen maakt mij gelukkig. Martine heeft me de tips en de tools gegeven om de stap te zetten naar een eigen praktijk en ik zal haar hier altijd dankbaar voor blijven. Zij heeft me het duwtje in mijn rug gegeven om te kiezen voor datgene wat mij voldoening geeft. Ik adviseer The Job Coach bij anderen omwille van hun professionaliteit, kennis van zaken en warme aanpak. Twijfel je of je in je job nog op de juiste plek zit, haal je onvoldoende voldoening uit je werk, dan kan ik je een traject bij The Job Coach enkel aanraden!"

Sara Lieben was klant bij The Job Coach (Martine Boonen), Loopbaanbegeleiding Hechtel

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van K.V.G.

"Dankzij het loopbaantraject ben ik gaan inzien wat mijn ideale werkcontext is en wat mijn waarden en competenties zijn. Hierdoor weet ik veel beter hoe ik mij kan heroriënteren doorheen mijn loopbaan. Voor mij heeft dit op korte termijn tot gevolg gehad dat ik bij dezelfde werkgever een ander type werk ben gaan doen, dat beter aansluit bij mijzelf en tegelijk nodig is binnen de organisatie."

K.V.G. was klant bij The Job Coach (Lien De Wildeman), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Olivier

"Al een paar jaar vroeg ik mij af welke kansen er op de arbeidsmarkt nu eigenlijk voor mij zijn weggelegd. Bij mijn huidige werkgever heb ik tot op heden altijd het geluk gehad om te kunnen doorgroeien naar een nieuwe, leuke uitdaging. Maar welke richting wil ik uitgaan mocht ik plots op een dood spoor belanden in mijn huidige functie? Na amper 2 sessies kreeg ik hierop al een duidelijk antwoord. Elien pakte dit heel vakkundig aan, stelde mij interessante vragen, deed mij dieper nadenken over mijn eigen antwoorden, en bood me nieuwe inzichten. Het werd voor mij een uiterst nuttige ervaring bij een coach die heel goed naar mij luisterde, met mij mee analyseerde, en mij zorgvuldig adviseerde. Zo had ik dus verrassend snel een helder beeld over welk carrièrepad mij op het lijf is geschreven. Ik ben dan ook bijzonder tevreden!"

Olivier was klant bij The Job Coach (Elien Martens), loopbaanbegeleiding Roeselare

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.V.

"Klaartje heeft me enorm geholpen om terug inzicht te krijgen in waar ik nu écht energie van krijg. Ik liep verloren in mijn job en dankzij haar kon ik het bos opnieuw door de bomen zien! De inzichten zijn gebaseerd op vele testen en uitgebreide gesprekken, waardoor je er onmiddellijk veel vertrouwen in hebt. The Job Coach is een echte aanrader."

L.V. was klant bij The Job Coach (Klaartje Lenaerts), Loopbaanbegeleiding Mechelen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van T.V.W.

"Echt een aanrader!! En dat meen ik echt. Ik ben mijn zoektocht naar een andere job zo anders gaan zien. Ik had ook nog nooit zo stil gestaan met "mijn werk". Door mezelf door een andere, bewustere bril te gaan zien, ben ik heel anders naar mijn nieuwe werk gaan zien. Ik ben echt superblij dat ik bij Mie de coaching mocht volgen. Topcoach!!!"

T.V.W. was klant bij The Job Coach (Mie Lanslots), Loopbaanbegeleiding Hoogstraten

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Charlotte

"Het coaching traject was heel professioneel. Werner zorgt voor een aangename sfeer waarin alles bespreekbaar is. Hij straalt authenticiteit en rust uit en dat geeft een veilig gevoel. Door gerichte vragen biedt hij efficiënte hulp voor een persoonlijke zoektocht rekening houdend met je eigen persoonlijkheid, waarden, levensvisie, interesses, talenten en valkuilen. Ik ben uiterst tevreden over deze fantastische loopbaanbegeleiding door Werner. Het was een interessante, leerrijke ervaring waarvoor ik erg dankbaar ben."

Charlotte was klant bij The Job Coach (Werner Droessaert), loopbaanbegeleiding Herentals

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Wendy

"Greet is echt een super goede coach, ze heeft me nu al zoveel nieuwe inzichten bijgebracht. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en laat je zelf bepaalde dingen ontdekken. Ik zal haar zeker aanraden bij iedereen die het traject wilt doorlopen. Topcoach!"

Wendy was klant bij The Job Coach (Greet Vandevoort), Loopbaanbegeleiding Tongeren

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van JT

"Ik voelde me meteen op mijn gemak, had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd en het doel volledig door mezelf kon bepaald worden. Super tevreden van Werner!"

JT was klant bij The Job Coach (Werner Droessaert), loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Bertie Corstjens

"Voor mij persoonlijk was dit een hele toffe soms pittige coaching. Ik heb er toch wel veel over mezelf geleerd en ook dingen aangereikt gekregen die ik kan gebruiken op mijn weg om meer 'nee' te leren zeggen. Heel hartelijk bedankt aan Martine Boon en want ze doet dat echt supergoed."

Bertie was klant bij The Job Coach (Martine Boonen), loopbaanbegeleiding Genk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ilse

"Ik heb veel gehad aan het gesprek en de zinvolle vragen van Greet. Dankzij deze inzichten kan ik gerichter door vacatures snuisteren en kom ik ook beter uit mijn woorden op sollicitatiegesprekken."

Ilse was klant bij The Job Coach (Greet Vandevoort), loopbaanbegeleiding Tienen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job.

In een motiverend traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt.

Daarnaast haal je vol vertrouwen je ideale job binnen dankzij onze praktische sollicitatietips en overtuigingstechnieken.

Als klant krijg je ook een persoonlijke toegang tot ons 'career platform' waarbij je, ter aanvulling op jouw persoonlijke coaching, op je eigen tempo extra e-learnings / videotrainingen kan volgen met bijhorende oefeningen en reflectievragen. Op deze manier kan je je dus optimaal voorbereiden voor solliciatiegesprekken, gesprekken met jouw leidinggevende, enzovoort.

Lees onze meest recente blogberichten

Onze locaties

Klik op een locatie en ontdek welke jobcoach hier werkt.

Je kan de kaart ook vergroten door op het +-teken rechts onderaan de te klikken en dan de kaart naar links of rechts te verschuiven.

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht