pixel Loopbaanbegeleiding voor jouw carrière bij The Job Coach

Vrees jij, of iemand in jouw netwerk, voor ontslag?

Ontdek hier wat je rechten zijn en hoe The Job Coach je kan verder helpen met professionele loopbaanbegeleiding op maat.

Heb je 7 jaar werkervaring en zit je nog in je opzegtermijn, dan heb je nog recht op VDAB loopbaancheques en betaal je slechts 40 EUR voor 4 uur loopbaanbegeleiding.

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring, ook dan helpen we je graag verder. Ontdek hier onze trajecten zonder loopbaancheques.

Wil je in Covid tijden ook aan je carrièrepad werken?

Wil je in Covid tijden ook aan je carrièrepad werken?
  • Wil je je talenten tot hun recht laten komen?
  • Wil je exploreren in welke job je het beste past?
  • Wil je een lange termijn carrièreplan uitstippelen?
  • Is jouw job niet (meer) te combineren met jouw privé leven?
  • ...

Ook in tijden van het Corona virus helpen we je graag verder!

Indien je wenst hoef je zelfs niet buiten te komen om aan jouw carrière te werken. Onze jobcoaches begeleiden je ook graag via telefoon, Skype, FaceTime, Google Hangouts,...

Lees hier meer over hoe deze e-coachings werken.

Job Coaching met VDAB loopbaancheques

Wat is jobcoaching?

In een professioneel job coachingtraject bepaal je samen met je job coach jouw carrièredoelstellingen. Tijdens een resultaatgericht programma ontdek jij jouw talenten, waarden, competenties en professionele missie. Bovendien begeleidt jouw job coach je met doelstellingen omtrent communicatievaardigheden, assertiviteit, zelfvertrouwen op het werk, conflict- en time-management. Alle job coaches op deze website kan je betalen met vdab loopbaancheques, waardoor je 11,5 euro per uur betaalt voor maximaal 7 uur. 

 

Wat doet een job coach precies?

  • Samen met jouw jobcoach worden talenten, waarden en competenties in kaart gebracht.
  • Door middel van job coachingmethodieken (gesprekken, oefeningen, simulaties,…) ontwikkel jij een duidelijke visie omtrent jouw mogelijkheden, missie en toekomstig carrièrepad.
  • Jouw jobcoach coacht jou rond thema’s omtrent personal branding, zelfvertrouwen, grenzen en motivatie op het werk zodat jij terug gemotiveerd gaat werken! Vraag hier vrijblijvend gratis informatie aan. 

 

Heb je geen recht op loopbaancheques?

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om meer informatie hierover te ontvangen.

Onze klanten over ons

Ervaring loopbaanbegeleiding van J.B.

"Martine geeft een aangename begeleiding. Na 4u heb ik iets in handen waarmee ik aan de slag kan en wat ik graag samen met haar verder uitwerk! Ik zou haar zeker aanraden aan vrienden en familie!"

J.B. was klant bij The Job Coach (Martine Boonen), loopbaanbegeleiding Hechtel

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Bert

"Ik geef zelden een 10, maar gezien ik jullie al heb aanbevolen ondertussen... :-)"

Bert was klant bij The Job Coach (Werner Potoms), loopbaanbegeleiding Grimbergen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Wendy

"Greet is echt een super goede coach, ze heeft me nu al zoveel nieuwe inzichten bijgebracht. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en laat je zelf bepaalde dingen ontdekken. Ik zal haar zeker aanraden bij iedereen die het traject wilt doorlopen. Topcoach!"

Wendy was klant bij The Job Coach (Greet Vandevoort), Loopbaanbegeleiding Tongeren

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sofie

"Het was een zeer leerrijke ervaring. Het heeft mij geholpen om de juiste keuze te maken in mijn verder traject naar een nieuwe job! Heb ook de nodige informatie gekregen om mij op het juiste pad te begeleiden. Alvast bedankt aan het het hele team en in het bijzonder Greet Cox."

Sofie was klant bij The Job Coach (Greet Cox), loopbaanbegeleiding Dessel

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Fabienne

"Heb een zeer goede begeleiding gekregen. Ook voor het opstellen van je cv en motivatiebrief is dat een aanrader."

Fabienne was klant bij The Job Coach (Marleen Blanckaert), loopbaanbegeleiding Waarschoot

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Evi

"Toen ik mij niet meer goed voelde in mijn job ging ik op zoek naar een oplossing. Op aanraden van iemand kwam ik uit bij loopbaanbegeleiding. Ik bekeek enkele centra in de buurt en The Job Coach sprong er voor mij uit. Zondagavond nog stuurde ik een aanvraag via de website. Maandagochtend kreeg ik al meteen telefoon van Katleen Rolies. Ik was meteen aangenaam verrast door het gesprek en kon niet wachten om met de eerste sessie te starten. Deze volgde snel en ik was vertrokken. De eerste sessie was heel confronterend. Ik moest inzien dat bepaalde dingen die ik eigenlijk al wist nog maar eens bevestigd werden en ik er dus maar beter kon aan toegeven. Dat was de eerste stap in de goede richting. Tijdens de tweede sessie kreeg ik een klare kijk op wat ik nu uiteindelijk ook effectief zou kunnen gaan doen. Het was een verademing. Na 12 jaar in dezelfde sector te werken maar dit niet meer te willen doen was het heel moeilijk om dan uiteindelijk te weten wat het dan wel zou moeten zijn. Maar Katleen heeft mij geholpen tot de juiste inzichten te komen. Uiteindelijk bevestigde ook de sectortest mijn gevoel. In sessie 3 zijn we samen aan de slag gegaan om mijn motivatiebrief en CV op punt te stellen voor 2 vacatures waarvoor ik wilde solliciteren. Dit was meteen ook de finale stap die nodig was om daarna alleen verder te kunnen met andere sollicitaties. Ik ben nu gestopt op mijn job en volop aan het solliciteren en dankzij de The Job Coach weet ik dat het de volgende keer een succes moet worden! Bedankt Katleen!"

Evi was klant bij The Job Coach (Kathleen Rolies), loopbaanbegeleiding Brussel

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Joy

"Dankzij de professionele begeleiding van Greet heb ik inzicht en richting gekregen in mijn carrière. Ze geeft een klare kijk daar waar het voor jezelf mistig is. Hierdoor zal ik concrete plannen kunnen maken en beslissingen kunnen nemen. Een welgemeende dank je wel dus!"

Joy was klant bij The Job Coach (Greet Cox), loopbaanbegeleiding Merksplas

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Rudiger

"Ik ben zeer tevreden over de hulp aangeboden door Peggy Poppe. Alvast bedankt hiervoor."

Rudiger was klant bij The Job Coach (Peggy Poppe), loopbaanbegeleiding Bornem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ilse

"Ik heb veel gehad aan het gesprek en de zinvolle vragen van Greet. Dankzij deze inzichten kan ik gerichter door vacatures snuisteren en kom ik ook beter uit mijn woorden op sollicitatiegesprekken."

Ilse was klant bij The Job Coach (Greet Vandevoort), loopbaanbegeleiding Tienen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Louis

"Het was een zeer leerrijke ervaring die mij zeker geholpen heeft in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Louis was klant bij The Job Coach (Elien Martens), loopbaanbegeleiding Zedelgem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Lees onze meest recente blogberichten

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

The Job Coach biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job. In een motiverend traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt. Daarnaast haal je vol vertrouwen je ideale job binnen dankzij onze praktische sollicitatietips en overtuigingstechnieken.

Onze locaties

Inschrijven voor gratis infogesprek

Heb je minder dan 7 jaar werkervaring, dan heb je helaas geen recht op VDAB-loopbaancheques. Klik hier en we contacteren je binnen de 2 werkdagen met meer info omtrent de mogelijkheden.

Als gevolg van de Corona-pandemie is het bij The Job Coach ook mogelijk om, indien gewenst, jouw coaching sessie als e-coaching in te plannen via Skype, Google Hangouts, FaceTime, etc. Jouw coach informeert je over de mogelijkheden.

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvend infogesprek en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht
Gratis infogesprek?