Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding naar jouw ideale carrièrepad!

Onze klanten over ons

Ervaring loopbaanbegeleiding van V.D.

"Momenteel ben ik nog thuis aan het herstellen van een burn-out. Ik ben zeer tevreden over mijn coaching, het heeft mijn zeker vooruit geholpen. Na de eerste sessie ging ik buiten met een een fijn gevoel. Het heeft mij gemotiveerd om een nieuwe opleiding te volgen die eventueel leidt naar een nieuwe functie. Het werkt ook heel therapeutisch. Nu "stap voor stap" zorg ik dat ik er terug erbij hoor. Met dank aan Joke voor haar empathie, vriendelijkheid en professionalisme. Ze doet echt heel goed, TOP !!!! 😊👌"

V.D. was klant bij The Job Coach (Joke Mertens), Loopbaanbegeleiding Genk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Suzy V.

"Mijn ervaring met jobcoach Evy was heel erg goed. In een mum van tijd werd mijn persoonlijkheid ontleed en werd duidelijk hoe/waar ik extra energie kon vandaan halen. Het was erg waardevol en verrassend dat iemand die je niet kent, zo snel je competenties en waarden kan analyseren en je er verder mee op weg helpt. Ben blij het traject gevolgd te hebben en kan Evy aan iedereen aanraden."

Suzy V. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Wolfsdonk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Charlene M.

"Veel inzichten gekregen over mezelf door mijn coach, nieuwe job gevonden in de juiste richting. Mijn goals zien er veel duidelijker uit. Top ervaring!!"

Charlene M. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van E.J.

"Wat heb ik al bereikt en beleefd, waar sta ik nu, maar vooral hoe zie ik mijn toekomst? Waag ik nu de sprong naar het nieuwe of maak ik een plan op voor als ik het nodig heb? Met die vragen liep ik al even rond en ik had nood aan objectief advies. Tijdens mijn traject moest ik stilstaan bij mijn talenten en eigenschappen. Niet evident om zo diep in te gaan op jezelf maar wat een openbaring! Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en ontdekkingen gedaan. Ik keek zelfs uit naar mijn sessies, had zin om er aan te werken. In een gemoedelijke sfeer en omgeving, een aanrader voor iedereen die eens een balans wil opmaken."

E.J. was klant bij The Job Coach (Liesbeth Matthyssen), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Frederik V.L.

"Enerzijds bevestigde het traject dat Sales echt wel mijn ding is, anderzijds verruimde dit mijn kijk op sectoren die me even goed liggen. Vandaag is, minder dan 1 maand na het afronden van het loopbaantraject, door de ondertekening van mijn nieuw contract als Accountmanager een nieuwe start van mijn verdere professionele carrière dankzij een heel goede en leerrijke loopbaanbegeleiding. Hartelijk bedankt hiervoor!!"

Frederik V.L. was klant bij The Job Coach (Charlotte Goesaert), Loopbaanbegeleiding Deinze

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van K.V.G.

"Mijn loopbaancoach heeft me enorm verder geholpen in mijn verdere ontwikkeling. Zowel als persoon als op werkvlak. Ze heeft me terug meer motivatie gegeven om terug alles te geven en dat verandering ook zeker geen kwaad kan. Ik zou iedereen loopbaanbeleiding aanraden!"

K.V.G. was klant bij The Job Coach (Eline D'Hondt), Loopbaanbegeleiding Beveren-Waas

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van E.S.

"Het traject zorgt ervoor dat je jezelf vragen gaat stellen over wat je goed kan, wat je passie is, wat je vroeger deed, waar je naar uit kijkt,... Door de vragen en begeleiding in het verwerken van je antwoorden krijg je terug een zicht op jezelf en je passies. Hiermee kan je aan de slag voor een zoektocht wat je wil in de toekomst, waar je energie haalt en kan stralen."

E.S. was klant bij The Job Coach (Riet Peeters), Loopbaanbegeleiding Hasselt

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van K.J.

"Na lang twijfelen en me niet gelukkig voelen zoals het nu loopt zette ik de stap naar loopbaancoaching. Het traject was best wel confronterend. Zwart op wit je sterktes en zwaktes zien, valkuilen bespreken, kwaliteiten bespreken, ... Je krijgt een beter zicht op je eigen mogelijkheden. Met de vele informatie die ik daarmee kreeg heb ik nu een ganse bagage om verder met mezelf aan de slag te gaan. Ik heb nog wel een weg af te leggen, er zijn nog wel stappen te zetten maar hierbij heb ik nu een beter zicht op mezelf, het evenwicht tussen werk, gezin en mezelf."

K.J. was klant bij The Job Coach (Eline D'Hondt), Loopbaanbegeleiding Sint-Niklaas

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ginny D.R.

"Toen ik aan het traject startte, zag ik geen toekomst meer in mijn huidige job. Ik heb veel nood aan uitdaging en daar liep ik elke 2 jaar opnieuw op vast. Door het traject te volgen kwam ik er achter dat ik best goed zit, maar dat het misschien tijd is om een stille droom als zelfstandig ondernemer te beginnen uitbouwen. Ik leerde terug relativeren, ga terug graag werken en ik werk aan mijn toekomst."

Ginny D.R. was klant bij The Job Coach (Dave Simons), Loopbaanbegeleiding Malle

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Caroline D.D.

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging maar vanuit mijn huidige job als schoonheidsspecialiste had ik, naar mijn mening, weinig perspectief. Dankzij de begeleiding ontdekte ik dat er een waaier van andere jobs voor mij klaarliggen. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen om te solliciteren."

Caroline D.D. was klant bij The Job Coach (Margot Pyfferoen), Loopbaanbegeleiding Lievegem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

Loopbaanbegeleiding

The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job.

In een motiverend traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt.

Daarnaast haal je vol vertrouwen je ideale job binnen dankzij onze praktische sollicitatietips en overtuigingstechnieken.

Als klant krijg je ook een persoonlijke toegang tot ons 'career platform' waarbij je, ter aanvulling op jouw persoonlijke coaching, op je eigen tempo extra e-learnings / videotrainingen kan volgen met bijhorende oefeningen en reflectievragen. Op deze manier kan je je dus optimaal voorbereiden voor solliciatiegesprekken, gesprekken met jouw leidinggevende, enzovoort.

Lees onze meest recente blogberichten

Onze locaties

Klik op een locatie en ontdek welke jobcoach hier werkt.

Je kan de kaart ook vergroten door op het +-teken rechts onderaan de te klikken en dan de kaart naar links of rechts te verschuiven.

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht