Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding naar jouw ideale carrièrepad!

Onze klanten over ons

Ervaring loopbaanbegeleiding van M.D.S.S.

"Ik zat al een tijdje thuis met een depressie en wou absoluut niet terug gaan naar mijn werk. Met samenspraak met de psycholoog zijn we dan tot de conclusie gekomen dat er een jobcoach is die mij kan verder helpen. Ik ben bij Joke terecht gekomen met de vraag. Ik wil absoluut niet terug naar de verkoop..! kan je mij helpen in welke richting ik eventueel kan solliciteren of een opleiding kan volgen. Ik heb net de 4 uurtje achter de rug. Joke is een super aangename vrouw die super goed luistert en heel vriendelijk is. Ze heeft me echt heel goed geholpen, waardoor ik ook verder zet en de 3 uren er nog bij ga nemen."

M.D.S.S. was klant bij The Job Coach (Joke Mertens), Loopbaanbegeleiding Oudsbergen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van An N.

"Na lang twijfelen begon ik aan mijn loopbaanbegeleiding met Lien Steenwinckel. Mijn zelfvertrouwen was heel laag maar vanaf de eerste moment had ik een klik met Lien. Ze is een enthousiaste, lieve jongedame met veel levenswijsheid. Ik dacht dat loopbaanbegeleiding gewoon wat babbelen was, maar we hebben echt heel veel gedaan en gewerkt😁. Door de testen leerde ik mezelf beter kennen en kreeg ik meer inzicht in wat ik wil. Dit verliep allemaal op een heel leuke manier. Ik keek echt uit naar de sessies en ik vond het oprecht jammer toen het afgelopen was. Lien doet dit echt op een fantastisch aangename manier, ze heeft veel mensenkennis en je voelt je direct op je gemak. Bij deze, een dikke dankjewel Lien voor alle steun en de super begeleiding!!!

An N. was klant bij The Job Coach (Lien Steenwinckel), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van K.P.

"Door het traject ben ik meer te weten gekomen over mezelf, en waar ik het beste naartoe ga qua werk en ook wat voor bedrijfsfeer ik in thuis pas. Was kort en superintens, maar echt de moeite waard!"

K.P. was klant bij The Job Coach (Sabri Sabbour), Loopbaanbegeleiding Deurne

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van V.B.

"Veranderingen zijn moeilijk, maar soms noodzakelijk. Het besef dat je vastzit, en er toch positief licht is aan het einde van de tunnel. Mijn coach heeft me geholpen in te zien waar ik goed in ben, wat mijn sterktes zijn en wat ik nodig heb in een goede dagtaak. Ik ben nog maar pas gestart met een nieuwe job: het wekt gevoelens op: spanning, intens ( door de vele nieuwe info) , gesprongen, trots. Ik weet niet of ik het alleen had gered."

V.B. was klant bij The Job Coach (Laura Valckx), Loopbaanbegeleiding Wijnegem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van C.S.D.J.

"Bedankt aan Evy die mij meteen op mijn gemak deed voelen tijdens deze nieuwe ervaring voor me. Evy heeft een luisterend oor en geeft je al snel een vertrouwd gevoel waardoor je heel open kan zijn en zonder probleem bepaalde inzichten kan krijgen over jezelf op privé vlak en op de werkvloer. Ik zou haar aan iedereen aanraden!"

C.S.D.J. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van D.C.

"Voornamelijk duidelijkheid gegeven over wat mijn sterke punten zijn om gerichter te kunnen zoeken naar de juiste job om deze sterktes te benutten en te blijven groeien."

D.C. was klant bij The Job Coach (Joke Mertens), Loopbaanbegeleiding Oudsbergen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van G.K.

"Ideaal om een gepaste job te vinden waar ik zelf niet aan zou denken!"

G.K. was klant bij The Job Coach (Peggy Blockx), Loopbaanbegeleiding Herenthout

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van D.V.

"Zeer tevreden! Ik kreeg tijdens de eerste sessie al meteen een duidelijk overzicht. En antwoorden op de vragen waar ik al een poosje mee rondliep."

D.V. was klant bij The Job Coach (Riet Peeters), Loopbaanbegeleiding Tessenderlo

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van A.V.H.

"Heel fijn om na te gaan wat de mogelijkheden zijn op een bepaalde leeftijd en na jaren werkzaam te zijn in eenzelfde sector. Geeft moed om de sprong naar een droomjob te wagen."

A.V.H. was klant bij The Job Coach (Margot Pyfferoen), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van S.V.

"Charlotte heeft mij heel goed geholpen. Ik zat vast in een vicieuze cirkel wat mijn job betreft alsook in het vinden van een opleiding. Zij heeft mij op het juiste pad gezet en mij een andere kijk gegeven op deze dingen. Ik ben nu bezig met een opleiding, om daarna te starten in een nieuwe job. Bedankt Charlotte!"

S.V. was klant bij The Job Coach (Charlotte Goesaert), Loopbaanbegeleiding Deerlijk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

Loopbaanbegeleiding

The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job.

In een motiverend traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt.

Daarnaast haal je vol vertrouwen je ideale job binnen dankzij onze praktische sollicitatietips en overtuigingstechnieken.

Als klant krijg je ook een persoonlijke toegang tot ons 'career platform' waarbij je, ter aanvulling op jouw persoonlijke coaching, op je eigen tempo extra e-learnings / videotrainingen kan volgen met bijhorende oefeningen en reflectievragen. Op deze manier kan je je dus optimaal voorbereiden voor solliciatiegesprekken, gesprekken met jouw leidinggevende, enzovoort.

Lees onze meest recente blogberichten

Onze locaties

Klik op een locatie en ontdek welke jobcoach hier werkt.

Je kan de kaart ook vergroten door op het +-teken rechts onderaan de te klikken en dan de kaart naar links of rechts te verschuiven.

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht