Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding naar jouw ideale carrièrepad!

Onze klanten over ons

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.K.

"Dankzij Julie heb ik terug een duidelijker beeld van wat mijn talenten & ervaring zijn en welke soort jobs daar bij aansluiten. Ze heeft me goede tools gegeven om vacatures beter te analyseren en om gerichter te kunnen solliciteren."

P.K. was klant bij The Job Coach (Julie Renneson), Loopbaanbegeleiding Mechelen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Guido V.H.

"Alhoewel ik al over meer dan voldoende zelfkennis beschikte, waren sommige profielbevindingen toch nieuw en bijgevolg verrassend. De opdracht waarbij je aan personen die je kennen moest vragen hoe ze jou ervaarden, vond ik uitdagend. Je weet nooit echt zeker welk het beeld is dat anderen van jou hebben. Wat als dit beeld niet strookt met wat jij zelf denkt hoe anderen jou ervaren? De eye-opener was 'de droomjob'. Zelf op zoek gaan wat je het liefst van al zou doen, ook al bestond deze job niet. Het geeft je een beeld van waar je eigenlijk het liefst van al mee bezig bent. Zoals Ken Robinson in zijn TED talks al zei: 'Als je je ELEMENT gevonden hebt, werk je geen dag in je leven'! In je ELEMENT zijn betekent dat je bezig bent met dingen die je graag doet en dit voelt nooit echt aan als werken. Bij het aanvangen van het loopbaantraject dacht ik dat de begeleider me ging helpen in de zoektocht naar een nieuwe betrekking, dat er contacten ging gelegd worden met bedrijven. Dat gebeurde niet, de begeleider helpt je je talenten duidelijk te maken. Deze worden gekoppeld aan jobs waarin je zou uitblinken. De wisselwerking tussen jou en je coach speelt hier een grote rol. Een luisterend oor van de coach en een groeigerichte (growth) mindset van de coachee is combinatie die je na het vervolledigen van dit traject een goed gevoel geeft."

Guido V.H. was klant bij The Job Coach (Marijke Cnops), Loopbaanbegeleiding Bonheiden

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Wendy D.P.

"Ik ben in mijn loopbaantraject gestapt met echt geen enkel idee welke kant ik op wilde. Door de verschillende tests en verhelderende gesprekken met mijn loopbaancoach al heel vlug tot het besef gekomen wat mijn talenten, waarden en karaktereigenschappen zijn, waardoor ik nu eindelijk 100% voor mijn droomjob kan gaan! Een absolute aanrader!"

Wendy D.P. was klant bij The Job Coach (Rudi Walravens), Loopbaanbegeleiding Haaltert

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Dominique W.

"Mijn traject heeft er voor gezorgd meer zelfvertrouwen te krijgen in mezelf. Alsook zorgde mijn lieve jobcoach ervoor dat ik alles goed naging. Positief en negatief naast elkaar plaatsen om zo beter werkgerelateerde dingen te kiezen. Meer voor mezelf opkomen voor mijn wensen op de werkvloer. Want een tevreden werknemer is het belangrijkste voor een goede werksfeer en perfect werk!"

Dominique W. was klant bij The Job Coach (Liesbeth Matthyssen), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van M.W.

"Caroline, ontzettend bedankt voor je onschatbare begeleiding in mijn loopbaantraject! Je bent een ferme madam! Jouw aanwezig zijn, jouw expertise hebben me echt de kans gegeven om te ontdekken, te groeien, te ontwikkelen en om terug de lichtjes te zien die op mijn loopbaan nog kunnen schitteren.

Je bent een inspirerende vrouw, je hebt de kunst glashelder te kunnen analyseren, te luisteren (zonder oordeel), op de juiste moment de goede vragen te stellen, te verwoorden, samen te vatten, te spreken over grenzen, samen op weg te gaan, waarbij je op een bewonderenswaardige manier steeds ruimte blijft geven waardoor ik de touwtjes in eigen handen kon blijven houden.

Daardoor hielp je me ongelofelijk en lukte het me beetje bij beetje meer helderheid in mijn gedachten en doelen te zien en voel ik me gevoed en krachtiger. Nu dat vasthouden… en niet loslaten."

M.W. was klant bij The Job Coach (Caroline De Buck), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Aurelie V.W.

"Het eerste contact met je loopbaancoach is doorslaggevend voor een geslaagd traject. Met Charlotte zat dat onmiddellijk goed en heb ik de bevestiging in m'n droom job gevonden. Alles is met vallen en opstaan maar Charlotte heeft me in dit traject met raad en daad bijgestaan!"

Aurelie V.W. was klant bij The Job Coach (Charlotte Goesaert), Loopbaanbegeleiding Deerlijk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sarah S.

"Dankzij mijn loopbaantraject heb ik ontdekt in welke richting ik mijn loopbaan het beste kon verder zetten. Met de nodige vragen, gesprekken en testen kom je tot conclusies waaraan je zelf nooit zou denken. Eens het duidelijk was in welke richting ik me het beste zou voelen, werd er ook veel aandacht besteed aan het bekijken welke jobs er mogelijk zijn met mijn huidige opleiding. Ik heb dankzij deze begeleiding ook een nieuwe job gevonden die heel goed bij mijn kwaliteiten en interesses past!"

Sarah S. was klant bij The Job Coach (Olivier Vangheluwe), Loopbaanbegeleiding Aalst

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van I.V.L.

"Het heeft me veel inzichten gegeven, maar vooral een antwoord gegeven op mijn vraag "welke jobs passen bij mij?". Super vriendelijke en open coach. Toffe gesprekken gehad."

I.V.L. was klant bij The Job Coach (Liesbeth Matthyssen), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van J.V.

"Ik stond zeer kritisch tegenover loopbaanbegeleiding omdat ik dacht dat dit zo'n typische "motivational speech" begeleiding zou kunnen zijn en ik hier weinig tot niet in geloof. Aangezien ik zelfstandig ben en even helemaal niet wist welke richting ik uit wou heb ik het uiteindelijk toch een kans gegeven, baat het niet, dan schaadt het niet. Maar door Nathalie haar inzicht en hulp heb ik andere kant van mezelf leren kennen. Hierdoor ben ik opnieuw gemotiveerd geraakt om stappen vooruit te zetten en opnieuw energie in mijn carrière als ondernemer te steken maar ook in mijn persoonlijk leven. Ik kan het iedereen aanbevelen."

J.V. was klant bij The Job Coach (Nathalie Vandelanootte), Loopbaanbegeleiding Brugge

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Willem Z.

"Ik volgde een traject loopbaanbegeleiding bij Benny Van Troeye. Het traject heeft me geholpen mijn eigen werkprofiel grondig in kaart te brengen en af te stemmen op de mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Benny was een zeer aangename en geduldige coach, die alles zeer goed mee opvolgt. Ik ervaarde de begeleiding als zeer professioneel. Ik heb zowel over mezelf als over de arbeidsmarkt heel wat zaken bijgeleerd en kreeg nuttige sollicitatietips. Ik denk dat dit traject voor iedereen die een wending wil geven aan zijn professionele loopbaan een absolute meerwaarde is."

Willem Z. was klant bij The Job Coach (Benny Van Troeye), Loopbaanbegeleiding Bredene

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

Loopbaanbegeleiding

The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job.

In een motiverend traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt.

Daarnaast haal je vol vertrouwen je ideale job binnen dankzij onze praktische sollicitatietips en overtuigingstechnieken.

Als klant krijg je ook een persoonlijke toegang tot ons 'career platform' waarbij je, ter aanvulling op jouw persoonlijke coaching, op je eigen tempo extra e-learnings / videotrainingen kan volgen met bijhorende oefeningen en reflectievragen. Op deze manier kan je je dus optimaal voorbereiden voor solliciatiegesprekken, gesprekken met jouw leidinggevende, enzovoort.

Lees onze meest recente blogberichten

Onze locaties

Klik op een locatie en ontdek welke jobcoach hier werkt.

Je kan de kaart ook vergroten door op het +-teken rechts onderaan de te klikken en dan de kaart naar links of rechts te verschuiven.

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht