Opleiding tot professionele loopbaancoach

Voor wie is deze opleiding geschikt?

opleiding jobcoach loopbaancoach

Als marktleider in loopbaanbegeleiding en coaching begeleiden wij jaarlijks meer dan 4.000 particulieren, zowel laag- als hooggeschoolden, doorheen hun carrière en stippelen we samen met hen hun ideale carrièrepad uit op basis van hun talenten, waarden en opleidingsnoden. De enorme ervaring die we hierin opgebouwd hebben leren we jou graag aan tijdens deze opleiding!

Deze opleiding is bedoeld voor:

 • Individuen die nog geen coaching ervaring hebben en zich willen opleiden tot professionele jobcoach.
   
 • Professionals die momenteel werkzaam zijn als coach en zich willen specialiseren in job- en carrièrecoaching en/of loopbaanbegeleiding.
   
 • HR-managers, leidinggevenden, beleidsondersteuners of interne coaches in een organisatie die zich verder willen ontwikkelen in jobcoaching en carrièreplanning of intern carrière advies. 

Inhoud van de opleiding tot jobcoach

Afhankelijk van je ervaring kan je ofwel enkel de 3-daagse specialisatie opleiding tot jobcoach volgen of de 10-daagse opleiding waarin je ook de basisvaardigheden in coaching leert (Deze module is erkend voor opleidingsverlof in de Opleidingsdatabank van de Vlaamse Overheid). 

Tijdens de 3-daagse specialisatie module leren we onze gespecialiseerde ‘The Job Coach’ -structuur, -werkwijze en toolkit aan die kan worden gebruikt binnen een HR-omgeving of bij interne loopbaanbegeleiding in een bedrijf, of tijdens de volgende loopbaancoachingprogramma’s:

 • Succesvolle carrièreswitch
 • Jezelf heroriënteren
 • Groeien binnen jouw eigen organisatie
 • Haalbare work-life balance
 • Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en ondernemers

Praktische info

Praktische info

Data: deze professionele opleiding start op regelmatige basis, telkens in blokken van 3 dagen. Via onderstaande formulier bezorgen we je graag meer details.

Deze 10-daagse opleiding is erkend in de Vlaamse Opleidingsdatabank en komt dus in aanmerking voor Vlaams Opleidingsverlof.

 

Locatie van deze opleiding: onze prachtige locatie te Antwerpen (Jan van Rijswijcklaan 8). Klik hier om een video van onze inspirerende opleidingsruimtes te bekijken.

 

Bij interesse kan je onderstaande formulier invullen en brengen we je op de hoogte van de data, gedetailleerde inhoud en de prijzen van alle modules.

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen of meteen je plaats reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.

* Verplicht

Volg onze opleiding in een inspirerende omgeving!