pixel Help je ideale work life balans te vinden

Haalbare work-life balans

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Voor wie is dit traject geschikt?

loopbaanbegeleiding
  • Wil je je terug energieker voelen, ondanks je drukke werkleven?
  • Wil je een job zoeken die je beter kunt combineren met je rol van papa of mama?
  • Wil je terug de tijd vinden om leuke dingen te ondernemen – op én naast je job?

Dan zal het loopbaantraject ‘Haalbare work-life balans’ jou zeker verder helpen!

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Tijdens dit loopbaantraject van 4 sessies (7u in totaal) brengen we eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart. Daarnaast ontdekken we wat jou energie geeft en wat net niet. Ook gaan we samen op zoek hoe je concreet jouw tijd en energie beter kunt balanceren tussen je werk en wat voor jou écht belangrijk is (je gezin, je vrienden, je hobby‘s, …).

In een laatste fase werken we via enkele krachtige tools aan je assertiviteit op het werk. Ook gaan we samen aan de slag in het aangaan van moeilijke gesprekken met je baas en/of collega’s. Zo kan jij beter je grenzen bewaken op het werk.

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met VDAB biedt The Job Coach jou de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de VDAB loopbaancheques. Je betaalt hierdoor maar 80 euro voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om onze trajecten te bekijken.

* Verplicht
Gratis infogesprek?