pixel Help je ideale work life balans te vinden

Haalbare work-life balans

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Voor wie is dit traject geschikt?

loopbaanbegeleiding
  • Wil je je terug energieker voelen, ondanks je drukke leven?
  • Wil je een job zoeken die je beter kunt combineren met je rol van papa of mama?
  • Wil je terug de tijd vinden om leuke dingen te ondernemen – op én naast je job?
  • Wil je minder stress en conflicten op het werk met je baas en/of collega’s?

Dan zal het loopbaantraject ‘Haalbare work life balans’ jou zeker verderhelpen!

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Tijdens dit loopbaantraject van 4 sessies (7u in totaal) brengen we eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart. Daarnaast ontdekken we wat jou energie geeft en wat net niet. Ook leer je concreet hoe je jouw tijd en energie beter kunt balanceren tussen je werk en wat voor jou écht belangrijk is (je gezin, je vrienden, je hobby‘s, …).

In een laatste fase werken we via enkele krachtige tools aan je assertiviteit. Ook oefenen we in het aangaan van moeilijke gesprekken met je baas en/of collega’s. Zo kan jij beter je grenzen bewaken op én naast het werk.

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met de VDAB biedt The Job Coach jou tijdelijk de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt hierdoor maar 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om onze trajecten te bekijken.

Inschrijven voor gratis infogesprek

Heb je minder dan 7 jaar werkervaring, dan heb je helaas geen recht op VDAB-loopbaancheques. Klik hier en we contacteren je binnen de 2 werkdagen met meer info omtrent de mogelijkheden.

Als gevolg van de Corona-pandemie is het bij The Job Coach ook mogelijk om, indien gewenst, jouw coaching sessie als e-coaching in te plannen via Skype, Google Hangouts, FaceTime, etc. Jouw coach informeert je over de mogelijkheden.

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvend infogesprek en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht
Gratis infogesprek?