Ontdek ons aanbod voor bedrijven en organisaties

Wij bieden niet enkel coaching voor particulieren aan, onze partner "The Value Connectors" beschikt over een uitgebreid aanbod aan opleidingen, workshops en coachingtrajecten voor bedrijven en organisaties.

Ons aanbod bestaat onder andere uit volgende trajecten:

  • Outplacement: helaas moet er soms ook afscheid genomen worden collega's. Door middel van een kwalitatief outplacementtraject kunnen we deze (ex-) werknemers alle kansen bieden om hun talenten en competenties opnieuw in kaart te brengen en hun droomjob te vinden.
  • Training in career coaching vaardigheden: veel HR-managers zagen hun job veranderen van recruiter naar het managen van interne mobiliteit als gevolg van verschuivingen, herorganisaties, enz. Door onze jarenlange ervaring binnen loopbaanbegeleiding hebben we heel wat ervaring hierin opgebouwd. Wij bieden dan ook opleidingen aan voor HR-managers om ook deze vaardigheden aan te leren om vervolgens de talenten, competenties en carrièreverwachtingen van medewerkers in kaart te brengen.
  • Individuele carrière-advies trajecten: indien uw organisatie nood heeft om de doorgroeimogelijkheden van medewerkers in kaart te brengen kunnen wij aan de hand van individuele coachingsessies deze rol voor u overnemen. 
  • True Connection workshops: tijdens enkele workshops leren we teams en leidinggevende online methodieken aan om ook vanop afstand op een verbindende manier samen te werken om zo creativiteit, synergie en innovatie te stimuleren. Na burn-outs ontstaan nu team-outs waarbij teamleden deconnecteren en afhaken. Om dit fenomeen tegen te gaan hebben wij een interessante reeks workshops uitgewerkt. Het aangepaste programma kan je zelfs met werkbaarheidscheques betalen waardoor dit voor 60% gesubsidieerd kan worden.
  • ...

 

Dit is nog maar een greep uit ons aanbod. Ben je benieuwd naar alle opleidingen die we kunnen aanbieden? Bezoek dan onze website van The Value Connectors: www.thevalueconnectors.be.

 

Heb je vragen over ons aanbod voor organisaties?

Neem dan contact op met Olivier Vangheluwe:

  • E-mail: ovangheluwe@thejobcoach.be
  • Telefoon: 0475 83 60 00