Loopbaanbegeleiding Locatie Sint-Niklaas - Stationsstraat

The Job Coach in Sint-Niklaas - Stationsstraat

Heb jij nood aan loopbaanbegeleiding? Onze loopbaancoaches helpen je graag verder om jouw carrièrepad opnieuw vorm te geven of jouw work-life balans te optimaliseren!

Onze coaches zijn gespecialiseerd in individuele loopbaanbegeleiding en helpen je daarom graag verder met diverse vragen: een carrièreswitch, een betere work-life balans, loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en ondernemers, etc.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

loopbaanbegeleiding
 • Samen met jouw persoonlijke loopbaancoach bespreek je jouw situatie en bepaal je jouw loopbaandoelen tijdens een vrijblijvend infogesprek.
 • Aan de hand van gesprekken en oefeningen brengen we jouw talenten en competenties in kaart.
 • Hierdoor ontdek je jouw waarden en energiedrivers, zodat het duidelijk wordt welke jobs en sectoren het beste in je naar boven halen.
 • Samen met jouw loopbaancoach bekijk je de arbeidsmarkt en ga je op zoek naar jobs die aan deze vereisten beantwoorden.
 • Afhankelijk van jouw traject werken we in een laatste fase:
  • via enkele krachtige tools aan je assertiviteit op het werk. Ook gaan we samen aan de slag in het aangaan van moeilijke gesprekken met je baas en/of collega’s. Zo kan jij beter je grenzen bewaken op het werk.
  • optimaliseren we samen, indien gewenst, jouw communicatievaardigheden zodat je meer impact kan maken tijdens sollicitatiegesprekken of evaluatiemomenten bij je huidige werkgever.

Onze loopbaancoaches in Sint-Niklaas - Stationsstraat

Adres:

Stationsstraat 115, 9100 Sint-niklaas

Loopbaancoach Bo Willems

Loopbaancoach Bo Willems

Stel je eens voor dat je je werkplek zou kunnen beschrijven als een tweede thuis. Dat zou toch geweldig zijn? Aangezien je een groot deel van je tijd op het werk doorbrengt, is het voor jouw eigen welzijn belangrijk dat je werkplek aangenaam aanvoelt. Het streven is om werk te hebben dat zo leuk is, dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt.

De goedlachse vrouw op de foto hiernaast is Bo. Zij heeft haar carrière een wending gegeven en is gestart als coach, nadat ze zelf een loopbaantraject had gevolgd bij The Job Coach. Misschien weet jij nog niet precies welk pad jij wil bewandelen, en dat is prima. Dan kan je nog alle kanten op.

Met 10 jaar ervaring in HR, recruitment en sales, en een diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, kan Bo je tools aanreiken om je (nieuwe) weg te vinden in je carrière.

Bo is bijzonder enthousiast, open en nieuwsgierig. Dit komt ook tot uiting in haar coaching, waarbij ze met een open geest en oprechte interesse naar jouw verhaal luistert. Op die manier kun jij jouw waarden en competenties (her)ontdekken en verder groeien en ontwikkelen.

Bo is gecertificeerd in volgende thema's door onze professionele "The Job Coach Academy":

 • Opleiding tot gecertificeerde Master coach
 • Specialisatie tot professionele jobcoach

 

Locaties voor loopbaanbegeleiding

 • E-coaching: via Zoom, Skype, Google Meet, FaceTime,...
 • Locatie Sint-Niklaas - Stationsstraat: Stationsstraat 115, 9100 Sint-niklaas
 • Locatie Lokeren: Buisschootstraat 2, 9160 Lokeren
Contacteer loopbaancoach