Professioneel Jobmatching Rapport

Ontdek welke jobs, rollen en sectoren bij jou passen!

Dit rapport biedt jou een schat aan jobinspiratie! In het rapport vind je namelijk de rollen, jobs, functietypes en sectoren die het best bij jou talenten passen. Ook kunnen onze professionele job coaches jouw rapport personaliseren op maat van jouw voorkeuren en situatie, zodat jij jouw perfecte jobmatch vindt op korte en lange termijn! Ook krijg je een handig overzicht van jobsites, organisaties en opleidingen die jou eveneens kunnen helpen. Wij geven je alle nodige info tijdens een kort kennismakingsgesprek.

Wat houdt een professioneel jobmatching rapport in?

De juiste baan draait niet alleen om vaardigheden matchen, maar ook om jou als mens begrijpen. Onze personal jobmatching-service gaat verder dan standaard vacaturezoekopdrachten. Het biedt een diepgaande jobmatchinganalyse, samengesteld door onze ervaren professionele jobcoaches. Bovendien is onze analyse gebaseerd op evidence based data-onderzoek dat we constant doen op basis van onze duizenden klanten per jaar!

De begeleiding van een jobcoach duurt één tot maximaal 10 uur. Hier stippel je jouw waarden, competenties en motivatoren haarfijn uit. Jouw professioneel jobmatching rapport omvat onder andere een evolutiequadrant en een gedetailleerde analyse van diverse sectoroverschrijdende jobs én opleidingen. Kortom, alles om jouw carrièrepad vorm te geven.

In welke rol(len) past jij het best?

In welke rol(len) past jij het best?

Door een professionele jobmatchinganalyse, krijg je onder andere inzicht in de volgende

  • Jouw topwaarden
  • Jouw topcompetenties
  • Jouw grootste motivatoren
  • Jouw evolutiepad

Wat deze analyse uniek maakt, zijn onder andere de volgende extra onderdelen, die op maat van jouw werksituatie kunnen worden gepersonaliseerd:

  • Jouw voorkeursrollen op de werkvloer
  • Jouw best passende sectoren en functietypes
  • Jouw best passende jobs
  • Interessants jobwebsites en opleidingswebsites
  • Organisaties die momenteel vacatures vrij hebben die bij jou passen!

Zo kan jij jouw carrièrereis vol zelfvertrouwen en inspiratie verder uitstippelen! Vraag hieronder een gratis infogesprek aan.

Wat onze klanten zeggen

Ervaring loopbaanbegeleiding van A.I.

"De jobcoaching heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb meer geleerd over mezelf, mijn kwaliteiten, mijn frustraties maar ook hoe dit allemaal te communiceren naar mijn bazin en collega's toe. Bovendien waren de resultaten zeer duidelijk en gericht waardoor ik duidelijk wist wat mij te doen stond maar ook waarnaar op zoek te gaan. Ik zou dit aan iedereen aanraden."

A.I. was klant bij The Job Coach (Tessa Verberckmoes), Loopbaanbegeleiding Zaventem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van A.O.

"Na een heel moeilijke periode in mijn leven zat ik totaal vast en wist ik niet meer hoe ik mijn leven terug op de rails kon zetten. Heidi heeft me fantastisch geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te vinden en me te laten zien dat ik wel voor mijn dromen kan gaan. Het is de start geweest van mijn nieuwe leven. Morgen begin ik op een nieuwe job die ik perfect kan combineren met mijn grote droom. Echt dankjewel om dit voor mij te betekenen."

A.O. was klant bij The Job Coach (Heidi Verhoeven), Loopbaanbegeleiding Beerse

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.V.

"Het helpt je een overzicht te nemen van je huidige situatie en bijgevolg een beter zicht te krijgen op je toekomst zonder remmingen."

L.V. was klant bij The Job Coach (PIeter Depuydt), Loopbaanbegeleiding Roeselare

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van R.V.

"Meestal ken je jezelf goed genoeg, wat je talenten zijn, welke competenties je bezit en vooral nog kan stimuleren... Dankzij de juiste begeleiding (empathisch luisteren, de juiste vragen stellen, ...) word je hiermee op weg geholpen! Nogmaals dank, Greetje, voor de waardevolle inzichten!"

R.V. was klant bij The Job Coach (Greetje Vansteenbeeck), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.P.

"Leuke, lichte gesprekken. Geen drempels. Door gerichte vragen te stellen kwamen we al vlug tot ideeën waarin ik mezelf terugvond. Waarin ik het beste van mezelf kan halen."

P.P. was klant bij The Job Coach (Lisa Casier), Loopbaanbegeleiding Heule

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van G.D.

"De sessies bij The Job Coach hebben me zekerheid over mijn capaciteiten gegeven. Je staat door de kennismakende gesprekken zeker in je schoenen om te gaan solliciteren."

G.D. was klant bij The Job Coach (Olivier Vangheluwe), Loopbaanbegeleiding Brussel

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van N.G.

"Marijke heeft me super goed geholpen! Veel naar mij geluisterd en vacatures getoond die bij mij passen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben! Ik heb nu een veel grotere keuze bij het zoeken naar een andere job."

N.G. was klant bij The Job Coach (Marijke Cnops), Loopbaanbegeleiding Itegem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van B.S.

"Het loopbaantraject heeft m'n ogen geopend op bepaalde vlakken en het heeft eveneens bijkomende inzichten gegeven. Inzichten in mezelf als persoon en ook de link naar m'n professionele carrière. Het gehele traject heeft me geholpen om met meer vertrouwen nieuwe stappen te zetten."

B.S. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Herselt

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Kim F.

"Via de website van The Job Coach kwam ik terecht bij Corine. Van bij aanvang had ik een heel fijn en welkom gevoel bij Corine. Ze vloog er gelijk in en overliep op een aangename en professionele manier het traject dat we samen gingen doorlopen. Doorheen alle sessies had ik het gevoel op Corine te kunnen rekenen voor zowel een luisterend oor als het in kaart brengen van alle dingen waar ik op jobgebied al zo lang mee worstelde. Ze gaf me inzichten en ook taal om met deze inzichten aan de slag te gaan. Verder gaf ze mij ook tips en trucs om mijn werk en privé meer in balans te houden. Nu ik de stap heb gewaagd naar een nieuwe job voel ik me zekerder in mijn vel en heb ik ook meer tools om te gebruiken als ik voel dat er toch iets moeilijk loopt."

Kim F. was klant bij The Job Coach (Corine Drost), Loopbaanbegeleiding Temse

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van V.B.

"Vooraf was er heel veel chaos in mijn hoofd. Evy heeft heel veel orde geschapen en alles voor mij heel duidelijk gemaakt. Ik begrijp mezelf veel beter nu maar vooral waarom ik tegen muren aanliep. Nu weet ik beter welke richting ik uit kan en hoe ik dat allemaal kan aanpakken."

V.B. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Boek een gratis infogesprek over het professioneel jobmatchingsrapport

* Verplicht