pixel Ontdek ons verhaal en onze professionele werkwijze!

Ontdek onze unieke aanpak!

Loopbaanbegeleiding betekent niet alleen een goed gesprek met een professionele coach die de juiste vragen stelt, maar ook een eindresultaat en een duidelijk actieplan voor jouw professionele carrière.

Onze coaches worden constant bijgeschoold en zijn via onze partner 'The Job Coach Academy' opgeleid tot gecertificeerde coaches die werken aan de hand van onze methode.

In al onze trajecten wordt onze unieke career coaching methode gebruikt waarmee wij een gemiddelde kwaliteitsscore van maar liefst 91% behaalden bij meer dan 7000 klanten.

Nog een leuke bonus. Als klant ontvang je een persoonlijke toegang tot ons 'career platform'. Ter aanvulling op jouw persoonlijke coaching kan je dus op je eigen tempo extra e-learnings / videotrainingen volgen met bijhorende oefeningen en reflectievragen. Op deze manier kan je je dus optimaal voorbereiden voor solliciatiegesprekken, gesprekken met jouw leidinggevende, enzovoort.

Hoe gaan wij concreet samen met jou aan de slag? Ontdek onze werkwijze en ons verhaal hieronder!

Ieder traject start met een gratis infogesprek

Maar wat is infogesprek? Onze loopbaancoach Greet legt je dit graag uit!

Inschrijven voor gratis infogesprek

Als gevolg van de Corona-pandemie is het bij The Job Coach ook mogelijk om, indien gewenst, jouw coaching sessie als e-coaching in te plannen via Skype, Google Hangouts, FaceTime, etc. Jouw coach informeert je over de mogelijkheden.

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvend infogesprek en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht