pixel Ons individueel loopbaantraject voor ondernemers

Loopbaanbegeleiding voor ondernemers/zelfstandigen

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Ook in tijden van Corona helpen we je graag verder! Face-to-face of via e-coaching!

Ondanks de verstrengde maatregelen blijven wij voor jou klaar staan om samen te bouwen aan jouw carrière of ideale work-life balans!

We begeleiden je daarbij op de manier die voor jou het beste aanvoelt: via e-coaching of persoonlijk.

  • E-coaching via video chat: onze loopbaancoaches zijn ondertussen getraind om coachings even kwalitatief via Zoom, Teams, Skype etc te geven. Klik hier voor meer informatie. 
  • Face-to-face: zou je toch graag jouw loopbaantraject 'face-to-face' volgen? Ook dat kan mits het dragen van een mondmasker en het houden van voldoende afstand. 

Uiteraard kan je op ieder moment overschakelen naar een andere manier van coaching, zodat dit volledig in lijn is met jouw wensen.

Voor wie is dit traject geschikt?

loopbaanbegeleiding
  • Droom je van je eigen zaak, maar weet je niet goed hoe of wat?
  • Twijfel je of je van je passie of talent een zelfstandige activiteit kan maken?
  • Wil je je eigen baas zijn?

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

In samenwerking met een loopbaancoach ontwikkelden wij een gespecialiseerd loopbaantraject voor iedereen die zijn of haar ondernemersdroom wil afwegen, concretiseren en omzetten in een persoonlijk ontwikkelplan. Tijdens dit individuele loopbaantraject voor potentiële ondernemers van 4 sessies (7u in totaal) brengen we eerst jouw ervaring, competenties en talenten in kaart. Daarna vertalen we jouw talenten en/of ideeën in een duidelijk en transparant plan van aanpak. Zo kan jij stap voor stap jouw eigen ontwikkelplan maken.

*Op basis van jouw loopbaanvraag passen we het programma steeds aan op maat van jouw doelstellingen. Deze kunnen gedurende het traject door inzichten of ervaringen evolueren of wijzigen. Indien nodig verwijzen we je verder door naar een business-consultant.

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met VDAB biedt The Job Coach jou de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de VDAB loopbaancheques. Je betaalt hierdoor maar 80 euro voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om onze trajecten te bekijken.

* Verplicht
Gratis infogesprek?