VDAB-loopbaancheques

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad

Volg loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques bij The Job Coach

Dankzij VDAB-loopbaancheques kan je als werkende professionals of ondernemers voordelig begeleid worden bij je huidige carrière of bij het maken van een carrièreswitch. Deze cheques worden gefinancierd door de Vlaamse overheid en zorgen ervoor dat je voor slechts €12,86 per uur 7 uur loopbaanbegeleiding kan volgen.

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring, dan heb je geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om meer informatie hierover te ontvangen.

Loopbaanbegeleiding (erkend door VDAB)

Loopbaanbegeleiding

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in individuele loopbaanbegeleiding om je ideale carrièrepad uit te stippelen. Met ons uitgebreid netwerk over heel Vlaanderen en Brussel, is het bovendien perfect mogelijk om een loopbaanbegeleiding te volgen in jouw regio met VDAB-loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques

  • Tijdens een vrijblijvend gratis infogesprek luisteren we naar je huidige werksituatie en verkennen we jouw loopbaanverwachtingen.
  • Je ontdekt jouw unieke talenten en competenties tijdens onze gesprekken en oefeningen.
  • We brengen alle mogelijke taken, jobs en sectoren in kaart die het beste in je naar boven halen en die volledig passen bij je persoonlijkheid.
  • Personal branding, assertiviteit, zelfvertrouwen en motivatie zijn thema’s die beperkt  kunnen aan bod komen in de loopbaanbegeleiding. Indien er een grotere nood is om deze thema’s op te nemen verwijzen we door naar een apart betalend traject.

Dankzij de samenwerking tussen VDAB en The Job Coach kunnen alle professionele loopbaantrajecten betaald worden met VDAB-loopbaancheques.

Wanneer heb je recht op VDAB-loopbaancheques?

Wanneer heb je recht op VDAB-loopbaancheques?

Om de 6 jaar heb je recht op loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques. Dit houdt in dat je elke 6 jaar 2 pakketten van loopbaancheques kan bestellen waarbij het eerste pakket recht geeft op 4 uur loopbaanbegeleiding en de 2e cheque recht geeft op 3 uur loopbaanbegeleiding.  Zo betaal je slechts 12,86 euro per uur voor 7 uur loopbaanbegeleiding.

 

Voorwaarden VDAB-loopbaancheques

Om in aanmerking te komen voor VDAB-loopbaancheques dien je aan 5 voorwaarden te voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige
  • Je hebt al minimum 7 jaar werkervaring opgebouwd over je hele loopbaan
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding
  • Je volgt de loopbaanbegeleiding bij een erkend loopbaancentrum in het Nederlands.

 

VDAB-loopbaancheques aanvragen en online bestellen

Loopbaancheques dienen besteld te worden via de website van de VDAB. Alle informatie over hoe je VDAB-loopbaancheques kan bestellen voor VDAB-loopbaanbegeleiding bij één van onze coaches in jouw buurt kan je lezen in onze handleiding

 

Heb je geen recht op loopbaancheques, ontdek dan hier onze loopbaantrajecten zonder loopbaancheques.

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht