pixel Coach worden?

Zelf coach worden?

Ontdek onze basisopleiding tot gecertifieerde coach

Als marktleider in jobcoaching en training in Vlaanderen en Brussel, verspreid over bijna 100 locaties, hebben we heel wat uren coaching en training op onze teller staan. Daarom hebben we doorheen de jaren expertise opgebouwd en beschikken we over een breed aanbod aan opleidingen.  

Een opleiding coaching bij ons volgen biedt dus heel wat voordelen:

 • Krijg les van gepassioneerde coaching professionals .
 • Opleidingscentrum met enkel ervaren coaches (> 1.000 uren praktijkervaring in coaching en training).
 • Coaching opleidingen in kleine groepen zodat elke deelnemer voldoende persoonlijke aandacht en supervisie krijgt.

Wil jij graag professionele coach worden?

Herken jij je in één van onderstaande situaties? Dan is onze basisopleiding tot professionele en gecertificeerde coach zeker iets voor jou.

 • Je bent nieuw in het vak en wil je graag laten opleiden tot professionele coach.

 • Je bent een leidinggevende of hebt de ambitie hiervoor en je wil graag leren hoe je een team beter kan coachen en motiveren.
 • Je hebt al ervaring als coach, maar je wil jouw coaching technieken verbeteren, vernieuwen of bijschaven.

Kortom, onze coaching opleiding is bedoeld voor iedere professional die zich wil laten opleiden in professionele coaching voor particulieren en organisaties.

Coach worden via The Job Coach

Coach worden via The Job Coach

In de meerdaagse opleiding tot coach bij The Job Coach leer je alle praktische vaardigheden en technieken om een volwaardige coach te worden. Tijdens de ervaringsgerichte trainingen leer je alle nuttige coaching theorieën, methodieken en modellen die je onmiddellijk kan oefenen tijdens de praktijksessies.

De coaching opleiding wordt gegeven door gepassioneerde en ervaren coaches die theorie combineren met praktijk. Omdat de opleiding in een kleine groepjes plaatsvindt, is er voldoende ruimte voor persoonlijke feedback, praktische vragen en krijg je de kans om alle aangeleerde coaching theorieën en -modellen meteen om te zetten in praktijk.

Na de coaching opleiding heb je alles in handen om als gecertificeerde en volwaardige coach aan de slag te gaan. Indien je slaagt voor de eindproef ontvang je een deelnamecertificaat en/of diploma

Erkende basisopleiding tot professionele coach

Doel van de opleiding tot coach

Na deze opleiding ken jij de fundamentele coaching principes en methodieken. Hierdoor ben je perfect voorbereid om als professionele coach bij elk soort situatie de gepaste coaching aan zowel particulieren als organisaties te bieden.

Concreet zal deze opleiding jou beter in staat stellen om:

 • Meer verbinding te voelen met anderen

 • Jouw coachees, collega's, medemensen en vrienden professioneel en gepast te ondersteunen en coachen in moeilijke situaties
 • Je communicatievaardigheden en emotionele intelligentie te verbeteren
 • Impact op anderen te hebben wanneer zij ondersteuning, hulp of coaching nodig hebben
 • De geschikte coaching- en motivatietechnieken op de juiste momenten toe te passen

 

Inhoud coaching opleiding

Tijdens deze opleiding worden concrete en resultaatgerichte coaching tools aangeleerd, alsook een coachende attitude, die je meteen kan omzetten naar de praktijk. De coaching opleiding wordt verspreid over:

 • Algemene coach opleidingsdagen (6 dagen), waarin zowel theorie wordt aangeleerd in combinatie met met praktijktechnieken. Tijdens deze dagen worden de algemene coachprincipes aangeleerd volgens de criteria van ICF (International Coach Federation).
 • 1 schriftelijke en mondelinge eindproef (1 dag), waarbij je een deelnamecertificaat en/of diploma ontvangt indien je slaagt op basis van de vooropgestelde criteria.

Inschrijven voor opleiding tot professionele coach

Wil je je graag inschrijven voor deze opleiding tot professionele coach of wens je meer informatie te ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ontvang alle praktische informatie.

Indien gewenst kan je jouw opleiding betalen via KMO-portefeuille.

Gratis infogesprek?