Word professionele coach of geef je coachingvaardigheden een extra boost!

Wil je graag professionele coach worden? Of ben je al coach en wil je je vaardigheden graag bijschaven zodat je nog meer verbindende gesprekken kan voeren en mensen nog beter kan verder helpen in hun dagelijkse zoektocht naar zichzelf of een nieuw carrièrepad?

Ook de rol van HR-managers is als gevolg van Covid-19 zodanig veranderd waardoor de focus vaak wordt verlegd van rekrutering naar 'talent mobility' en op een waardengerichte manier werknemers coachen. Ook met HR-manager delen wij graag onze jarenlange expertise in (job)coaching, carrièreplanning en het in kaart brengen van competenties, talenten en opleidingsnoden.   

Waarom een opleiding volgen bij 'The Job Coach Academy'?

the job coach academy
  • Als marktleider binnen job coaching en training met een marktaandeel van 12,4%* en meer dan 4.000 klanten per jaar hebben we heel wat ervaring opgebouwd, zowel bij leidinggevenden, bedienden als arbeiders. Onze klanten geven ons gemiddeld een tevredenheidsscore van 9,1/10. Met enige trots zijn we ook preferred partner in career coaching voor alumni van de Vlerick Business School
     
  • Al onze coaching opleidingen worden gegeven door gepassioneerde en ervaren senior trainers die theorie combineren met praktijk. Omdat de opleiding in kleine groepjes plaatsvindt, is er voldoende ruimte voor persoonlijke feedback, praktische vragen en krijg je de kans om alle aangeleerde coaching theorieën en -modellen meteen om te zetten in praktijk.
     
  • We beschikken over een kwalitatieve basisopleiding tot coach die aangevuld kan worden met talrijke specialisatie-opleidingen die steeds op dezelfde materie verder bouwen. Op deze manier kan je je dus later altijd verder specialiseren tot jobcoach, burn-out coach, trainer, enz.
     
  • Als KMO kan je bovendien tot 30% subsidie krijgen op de kostprijs van onze opleidingen door een beroep te doen op de KMO-portefeuille. Ons erkenningsnummer bij KMO-Portefeuille voor opleidingen is DV.O220083. Voor meer info over KMO-portefeuille, klik hier

Na de coaching opleiding heb je alles in handen om als gecertificeerde en volwaardige coach aan de slag te gaan. Indien je slaagt voor de eindproef ontvang je een deelnamecertificaat en/of diploma

Kies dus voor een innovatieve, betrouwbare en degelijke partner in training en coaching.

*berekend o.b.v. officiële VDAB cijfers Q4 2019

Ontdek meer info over onze opleiding

Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

Ervaring van Julie De Brie. Julie volgde de opleiding tot jobcoach, najaar 2020.

“Ik heb in de opleiding verschillende zaken gewaardeerd. Als eerste aspect de verschillende insteken die gehanteerd worden, zowel op het emotionele als op het rationele gebied. Ook zijn de oefeningen en de theorie zeer concreet, waardoor ze makkelijk toepasbaar zijn. Als tweede punt ben ik heel blij met de veilige omgeving die gecreëerd wordt. Tot slot waardeer ik de expertise en de authenticiteit die de lesgevers aan de dag brengen.

Hetgeen mij het meest geraakt heeft als persoon waren de systemische oefeningen op het emotionele vlak. Ik heb gevoeld wat die oefeningen allemaal in beweging kunnen zetten en ik besefte het belang om deze soort oefeningen te integreren in je coaching-trajecten.

Door de systemische oefeningen heb ik aan zelfreflectie kunnen doen en ik ben daardoor gegroeid in de opleiding en dichter bij mezelf gekomen als persoon. Hierdoor sta ik sterker in mijn schoenen als coach in mijn eigen coaching-traject.”

 

Ervaring van Daisy Hoste. Daisy volgde de opleiding tot jobcoach, najaar 2020.

“Ik heb de training als zeer professioneel ervaren. Het is een kwaliteitsvolle opleiding met een uitstekende afwisseling tussen theorie en methodes om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Er was ook een liefdevolle omgang en warmte tussen de deelnemers onderling.

De ervaring die ik heb opgedaan als coach heeft me gesterkt en ik was geraakt door het feit dat iedereen zijn persoonlijke rugzak zo openlijk wilde delen in de groep, de opleiding werd hierdoor alleen maar krachtiger.

Ik ben als coach meer zelfzeker geworden en ik ben nu beter op de hoogte van werkwijzen die ik kan toepassen in de praktijk. Als persoon zelf ben ik me een stuk bewuster geworden van mijn overdracht naar andere mensen toe.”

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen of meteen je plaats reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.