Onze unieke aanpak

Leren coachen in tijden van weerstand, verandering en stress is een absolute meerwaarde op verschillende levensgebieden, zowel als coach, als leidinggevende en als HR-verantwoordelijke.

Bij The Coach Academy combineren we coachingstechnieken, zelfinzichten en leermethoden op een ervaringsgerichte en unieke wijze volgens een erkend universeel coaching model.

Tijdens onze opleidingen nemen we deelnemers niet enkel mee in het theoretische kader en de basisbegrippen, we schenken ook heel veel aandacht aan ervaringsgerichte oefeningen zodat je als coach voldoende vertrouwen creëert om meteen aan de slag te gaan na de opleiding.

Iedere opleiding wordt afgesloten door een certificatieproef bestaande uit een schriftelijke en mondelinge eindproef waarbij je een certificaat ontvangt indien je slaagt op basis van de vooropgestelde criteria.

Onze unieke aanpak

opleiding coach

Onze aanpak baseert zich op een diepgaande expertise van ervaren en gedreven senior trainers die graag hun kennis met je delen. Onze coaches en trainers investeren bovendien continu in hun eigen ontwikkeling zodat we steeds kwalitatieve opleidingen kunnen bieden om jouw coaching skills, communicatievaardigheden en emotionele intelligentie verder aan te scherpen.

Wij kiezen ervoor om onze coachopleidingen fysiek te laten doorgaan omdat we er van overtuigd zijn dat dit de meest efficiënte trainingsmethode is in het aanleren van coachingsvaardigheden. De essentie van onze aanpak ligt hem in de interactie tussen de trainers en de deelnemers onderling en ervaringsgerichte oefeningen.

Binnen ons aanbod hebben we verschillende opleidingen:

We stellen regelmatig nieuwe opleidingen voor, dus hou onze website zeker in het oog om de nieuwigheden te ontdekken.

Heb je interesse of vragen over een bepaalde opleiding? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en dan contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

We kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen!

Tot binnenkort!

Opleidingen in een inspirerende omgeving

Ontdek hoe deelnemers onze trainingen ervaren!

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.