Hoe kunnen we u verder helpen?

Waarom een opleiding volgen bij The Job Coach Academy?

Als marktleider in jobcoaching en training en preferred partner van Vlerick Alumni ontwikkelden we een mooi aanbod aan opleidingen en trainingen om jouw coachingskills naar een hoger niveau te tillen.

Wil je graag coach worden of ben je al coach en wil je jouw vaardigheden en expertise verder uitbouwen? Voor ieder van jullie hebben we interessante en praktijkgerichte opleidingen in petto.

Ook HR-managers zagen hun rol de laatste maanden drastisch veranderen met een shift van rekrutering naar talent mobility. Ook werden soft skills plots belangrijker om teamleden te begeleiden doorheen continue verandering en weerstand. Onze opleiding 'jobcoaching voor HR-managers' kan u zeker helpen om op een succesvolle manier interne mobiliteit te stimuleren. 

Neem rechtstreeks contact met ons op!

We kijken ernaar uit om je te leren kennen en samen te kijken welke training- en coachingprogramma's het beste aan jouw vraag beantwoorden.

Ingrid Baeten Managing Partner The Job Coach Academy

Het is Ingrid haar passie om dagelijks mensen te coachen en te inspireren tot zelfinzicht, verandering en actie.

Als senior coach en trainer heeft ze meer dan 3.000 uren coaching ervaring en begeleidt ze zowel werknemers als ondernemers naar betere resultaten.

Het is haar betrachting om het maximale uit mensen te halen en hen te begeleiden doorheen veranderingsprocessen.

Met haar persoonlijke aanpak als trainer slaagt ze erin om ieders potentieel en passie voor het coachen bij te brengen.

Contacteer Ingrid Baeten

Greet Vandevoort Managing Partner The Value Connectors

Greet is een integere en empathische senior coach & trainer, met een solide ervaring van meer dan 25 jaar in brand (marketing) management, project, people & change management en 5 jaar ervaring als trainer & coach (> 1.000 uren).

Dankzij haar rustige en vriendelijke uitstraling weet Greet snel het vertrouwen te winnen en een open sfeer te creëren. Ze gelooft heel sterk in het potentieel van haar gesprekspartners en houdt ervan om het beste in mensen & teams naar boven te halen. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat ze hen zal uitdagen om samen nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te ontdekken en te exploreren.

Contacteer Greet Vandevoort

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen of meteen je plaats reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.