Hoe kunnen we u verder helpen?

Waarom een opleiding volgen bij The Job Coach Academy?

Als marktleider in jobcoaching en training en preferred partner van Vlerick Alumni ontwikkelden we een mooi aanbod aan opleidingen en trainingen om jouw coachingskills naar een hoger niveau te tillen.

Wil je graag coach worden of ben je al coach en wil je jouw vaardigheden en expertise verder uitbouwen? Voor ieder van jullie hebben we interessante en praktijkgerichte opleidingen in petto.

Ook HR-managers zagen hun rol de laatste maanden drastisch veranderen met een shift van rekrutering naar talent mobility. Ook werden soft skills plots belangrijker om teamleden te begeleiden doorheen continue verandering en weerstand. Onze opleiding 'jobcoaching voor HR-managers' kan u zeker helpen om op een succesvolle manier interne mobiliteit te stimuleren. 

Neem rechtstreeks contact met ons op!

We kijken ernaar uit om je te leren kennen en samen te kijken welke training- en coachingprogramma's het beste aan jouw vraag beantwoorden.

Peter Perceval Manager The Job Coach Academy

Het beste in mensen naar boven brengen, daar is Peter al heel zijn professionele leven mee bezig. Want zoals Peter het vaak herhaalt: “Gewone mensen zijn in staat tot buitengewone dingen.”

Naast zijn carrière als regisseur en theaterproducer, begon hij in 2008 training en coaching te geven in het bedrijfsleven. Ondertussen trainde hij meer dan 2.000 ondernemers en teamleiders in communicatie- en coaching topics.

Vanuit die ervaring inspireert Peter vooral graag mensen om zichzelf helemaal te ontdekken en te ontplooien. Want ondanks wat velen je misschien proberen wijs te maken, vindt Peter dat er helemaal niks mis is met jou. Hij helpt je dan ook graag de sleutel van je schatkist te vinden en die samen met jou te exploreren. 

Contacteer Peter Perceval

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.