Hoe kunnen we u verder helpen?

Waarom samenwerken met The Job Coach Academy?

Als marktleider in career coaching en training en preferred partner van Vlerick Alumni ontwikkelden we een mooi aanbod aan opleidingen en trainingen om jouw coachingskills naar een hoger niveau te tillen.

Wil je graag coach worden of ben je al coach en wil je jouw vaardigheden en expertise verder uitbouwen? Voor ieders van jullie hebben we interessante en praktijkgerichte opleidingen in petto.

Ook HR-managers zagen hun rol de laatste maanden drastisch veranderen met een shift van rekrutering naar talent mobility. Ook werden soft skills plots belangrijker om teamleden te begeleiden doorheen continue verandering en weerstand. Onze opleiding 'jobcoaching voor HR-managers' kan u zeker helpen om op een succesvolle manier interne mobiliteit te stimuleren. 

Neem rechtstreeks contact met ons op!

We kijken ernaar uit om je te leren kennen en samen te kijken welke training- en coachingprogramma's het beste aan jouw vraag beantwoorden.

Karen Dejongh General management

Karen is Master in economische wetenschappen (UA), waarna ze bij Vlerick een bijkomende Master in business management behaalde. Deze uitgebreide academische achtergrond combineert zij met haar praktijkgerichte managementervaring bij multinationals. Na enkele jaren van intense professionele bijscholing in professionele business coaching, teamcoaching, training, organisatiedesign en systemiek maakte ze de switch van business management naar een carrière in people management.

Zij begeleidde reeds tientallen ervaren bedrijfsleiders doorheen periodes van digitale en menselijke transformatie. Op jonge leeftijd stampte zij reeds meerdere snelgroeiende bedrijven uit de grond waardoor ze niet enkel vanuit theorie coacht en traint, maar haar inzichten steeds koppelt aan de hedendaagse en economische bedrijfsrealiteit. 

Karen daagt bedrijven uit om de organisatiestructuur aan te passen aan de veranderende digitale werkomgeving, én daarbij de waarden en carrièredoelstellingen van de werknemers mee voorop te stellen zodat een win-win gecreëerd wordt voor het bedrijf én zijn werknemers.  Haar uitgebreide ervaring in het opstellen van organisatieprogramma’s en het geven van trainingen en coachings rond persoonlijke groei, leiderschap, organisatiedesign, teammanagement, etc geven haar aanpak steeds een boeiende ervaringsgerichte insteek.

Contacteer Karen Dejongh

Ingrid Baeten Managing Partner The Job Coach Academy

Het is Ingrid haar passie om dagelijks mensen te coachen en te inspireren tot zelfinzicht, verandering en actie.

Met haar salesachtergrond en meer dan 1000 uren ervaring als job- en carrière coach begeleidt ze zowel werknemers als ondernemers naar betere resultaten.

Vandaag is Ingrid actief als coach voor werknemers en werkgevers in veranderingsprocessen en als trainer van coachopleidingen.

Contacteer Ingrid Baeten

Greet Vandevoort Managing Partner The Value Connectors

Greet is een integere en empathische senior coach & trainer, met een solide ervaring van meer dan 25 jaar in brand (marketing) management, project, people & change management en 5 jaar ervaring als trainer & coach (> 1.000 uren).

Dankzij haar rustige en vriendelijke uitstraling weet Greet snel het vertrouwen te winnen en een open sfeer te creëren. Ze gelooft heel sterk in het potentieel van haar gesprekspartners en houdt ervan om het beste in mensen & teams naar boven te halen. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat ze hen zal uitdagen om samen nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te ontdekken en te exploreren.

Contacteer Greet Vandevoort

Nood aan advies of wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze regiomanager contacteert u binnen de 2 werkdagen.