Opleiding tot professionele perfectionisme- en faalangstcoach

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is bedoeld voor:

  • professionals die momenteel werkzaam zijn als coach, psycholoog, zorgverlener of therapeut en zich willen specialiseren in coaching van cliënten met uitdagingen rond perfectionisme en faalangst.
  • professionals die werkzaam zijn als HR-verantwoordelijke, leidinggevende, beleidsondersteuner of interne coach in een organisatie en zich willen verdiepen in problematieken of uitdagingen rond perfectionisme en/of faalangst. Zo kunnen ze hun kennis, expertise en praktische ervaring rond dit thema effectief inzetten bij het coachen van medewerkers binnen de organisatie.

Alle deelnemers dienen minimum de practitioner van de professionele coachopleiding van The Job Coach Academy  gevolgd te hebben, of een gelijkwaardige meerdaagse professionele coachopleiding waarin dezelfde leerstof werd behandeld*

*Voor meer info rond de toelatingsvoorwaarden kan je contact opnemen met Ingrid Baeten (ibaeten@thejobcoach.be of 0486/11.54.58).

Inhoud van de opleiding tot perfectionisme- en faalangstcoach

Inhoud van de opleiding tot perfectionisme- en faalangstcoach

In de meerdaagse professionele coachopleiding bij The Job Coach Academy leer je alle praktische vaardigheden en technieken om een volwaardige perfectionisme- en faalangstcoach te worden. Tijdens de ervaringsgerichte trainingsdagen leer je alle nuttige coachingtheorieën, -methodieken en -modellen die je onmiddellijk kan oefenen tijdens de praktijksessies.

Na deze coachingopleiding heb je een uitgebreid gamma aan effectieve en pragmatische kennis, expertise en tools in handen om als gecertificeerde coach in perfectionisme en faalangst aan de slag te gaan. Indien je slaagt voor de eindproef ontvang je een deelnamecertificaat en/of diploma

Deze opleiding tot perfectionisme- en faalangstcoach is opgedeeld in 3 modules van 3 dagen en een certificatieproef. De eerste 2 modules leiden jou op tot professionele coach, zodat jij mensen gepast kan coachen en ondersteunen bij een veelheid aan thema’s in leven en werk. 

De derde module bestaat uit een driedaagse specialisatiemodule waarin je leert coachen rond perfectionisme en faalangstthema’s. In deze specialisatiemodule wordt zowel theoretisch als ervaringsgericht gewerkt rond het deblokkeren van patronen die perfectionisme en faalangst veroorzaken. Allereerst wordt het theoretisch kader rond deze 2 begrippen bekeken, alsook de meest voorkomende oorzaken en gevolgen. Voorts worden oefeningen en methodieken aangereikt om cliënten te ondersteunen bij perfectionisme en faalangst en de onderliggende patronen te transformeren.

De certificatieproef bestaan uit één schriftelijke en één mondelinge eindproef (1 dag), waarbij je een deelnamecertificaat en/of diploma ontvangt indien je slaagt op basis van de vooropgestelde criteria.

De drie modules kunnen ook apart gevolgd worden.

Praktische details

Praktische details

Data: deze professionele opleiding start op regelmatige basis, telkens in blokken van 3 dagen. Interesse? Vul dan even onderstaande formulier in en dan bezorgen we je graag alle data.

 

Locatie van deze opleiding: onze prachtige locatie te Antwerpen (Jan van Rijswijcklaan 8).

 

Bij interesse kan je onderstaande formulier invullen en brengen we je op de hoogte van de data, gedetailleerde inhoud en de prijzen van alle modules.

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen of meteen je plaats reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.