Wil je perfectionisme- en faalangstcoach worden? The Job Coach Academy

Specialisatie tot professionele perfectionisme- en faalangstcoach

Voor wie is deze opleiding geschikt?

opleiding perfectionismecoach

Deze opleiding is bedoeld voor:

  • professionals die momenteel werkzaam zijn als coach, psycholoog, zorgverlener of therapeut en zich willen specialiseren in coaching van cliënten met uitdagingen rond perfectionisme en faalangst.
  • professionals die werkzaam zijn als HR-verantwoordelijke, leidinggevende, beleidsondersteuner of interne coach in een organisatie en zich willen verdiepen in problematieken of uitdagingen rond perfectionisme en/of faalangst. Zo kunnen ze hun kennis, expertise en praktische ervaring rond dit thema effectief inzetten bij het coachen van medewerkers binnen de organisatie.

Alle deelnemers dienen minimum de practitioner van de professionele coachopleiding van The Coach Academy gevolgd te hebben, of een gelijkwaardige meerdaagse professionele coachopleiding waarin dezelfde leerstof werd behandeld*

*Voor meer info rond de toelatingsvoorwaarden kan je contact opnemen met Ingrid Baeten (ibaeten@thejobcoach.be of 0486/11.54.58).

Inhoud van de specialisatie tot perfectionisme- en faalangstcoach

Inhoud van de specialisatie tot perfectionisme- en faalangstcoach

Als je al de nodige coachingopleidingen kan voorleggen dan kan je enkel onze specialisatie-opleiding tot perfectionisme- en faalangstcoach volgen. Als je nieuw bent in het vak, dan raden wij aan om eerst onze opleiding tot professionele coach te volgen en vervolgens aansluitend deze specialisatie-opleiding. 

In deze 3-daagse specialisatiemodule leer je alle praktische vaardigheden en technieken om een volwaardige perfectionisme- en faalangstcoach te worden. Tijdens de ervaringsgerichte trainingsdagen wordt zowel theoretisch als ervaringsgericht gewerkt rond het deblokkeren van patronen die perfectionisme en faalangst veroorzaken. Allereerst wordt het theoretisch kader rond deze 2 begrippen bekeken, alsook de meest voorkomende oorzaken en gevolgen. Voorts worden oefeningen en methodieken aangereikt om cliënten te ondersteunen bij perfectionisme en faalangst en de onderliggende patronen te transformeren.

 

Na deze module:

  • Heb je een onderbouwde theoretische kennis over perfectionisme patronen en faalangst.
  • Bezit je over de methodieken en tools om blokkerende patronen met betrekking tot dit thema te definiëren en te begeleiden.
  • Kan je je medewerkers en klanten begeleiden in de versterking van een gezonde innerlijke structuur door het herkennen van perfectionisme patronen en hier adequaat op te reageren.
  • Heb je een plan van aanpak om assertiviteit en gezonde grenzen te ontwikkelen bij je coachees en medewerkers.

Praktische details

Praktische details

Data: deze professionele opleiding start op regelmatige basis, telkens in blokken van 3 dagen. Interesse? Vul dan even onderstaande formulier in en dan bezorgen we je graag alle data.

 

Locatie van deze opleiding: onze prachtige locatie te Antwerpen (Jan van Rijswijcklaan 8). Klik hier om een video van onze inspirerende opleidingsruimtes te bekijken.

 

Bij interesse kan je onderstaande formulier invullen en brengen we je op de hoogte van de data, gedetailleerde inhoud en de prijzen van alle modules.

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen of meteen je plaats reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.

* Verplicht

Volg onze opleiding in een inspirerende omgeving!