Ontdek ons aanbod voor bedrijven en organisaties

Word een inspirerende werkgever in een digitale werkomgeving!

Word een inspirerende werkgever in een digitale werkomgeving!

De belangrijkste uitdaging voor bedrijven is de aanpassing naar een nieuwe werkomgeving, waarbij er steeds meer met virtueel verspreide medewerkers en/of contractanten wordt gewerkt. Deze verandering en de toegenomen digitalisering brengt grote voordelen, maar ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

Zowel werkgevers als werknemers ervaren minder menselijk contact, meer communicatiemisverstanden en meer werkstress dan voordien omwille van de grote veranderingssnelheid die gepaard gaat met de digitale evolutie.

Vandaar ontwikkelde onze partner, 'The Value Connectors', vanuit praktijkervaring (meer dan 50.000 coaching- en trainingsuren) krachtige coaching- en trainingsprogramma’s die organisaties helpen om een inspirerende werkgever te zijn tijdens deze periode van grote digitale en menselijke evolutie.

Een greep uit ons aanbod

Om de uitdagingen van deze snelveranderende werkomgeving aan te pakken, begeleiden onze 'Value Connectors' u doorheen de volledige employee journey:

  • We starten met employer branding om talent aan te trekken die matcht met de waarden van uw onderneming.
  • We ondersteunen u met het behouden, verbinden en ontwikkelen van uw bestaande werknemers.
  • In tijden van herstructurering en ontslag bieden we de nodige coaching doorheen deze transitie. Deze trajecten zijn zowel beschikbaar voor werknemers die aan boord blijven om hen te leren om constructief om te gaan met ontslag en verandering. Voor diegene waarvan helaas afgscheid genomen dient te worden bieden we kwalitatieve outplacement trajecten aan.

Heb je vragen over ons aanbod voor organisaties?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze trajecten voor bedrijven en organisaties?

Neem dan contact op met Greet Vandevoort:

  • E-mail: gvandevoort@thejobcoach.be
  • Telefoon: 0471 05 96 67