Opleiding in professionele coaching- en jobcoaching technieken

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is bedoeld voor:

Managers, teamleaders en HR professionals en alle individuen die zich willen laten opleiden in coachingtechnieken om toe te passen in organisatie context of als zelfstandige jobcoach in de arbeidsmarkt.

  • Individuen die nog geen coaching ervaring hebben en zich willen opleiden tot professionele jobcoach (dit in combinatie met onze master coach opleiding)
  • Professionals die momenteel werkzaam zijn als coach en zich willen specialiseren in job- en carrièrecoaching en/of loopbaanbegeleiding.
  • Professionals die werkzaam zijn als HR-verantwoordelijke, leidinggevende, beleidsondersteuner of interne coach in een organisatie en zich verder willen ontwikkelen in jobcoaching en carrièreplanning of intern carrière advies. Zo kunnen ze hun kennis, expertise en praktische ervaring rond dit thema effectief inzetten bij het coachen van medewerkers in de organisatie.

 

Jaarlijks coachen wij meer dan 4.000 particulieren, zowel laag- als hooggeschoolden, doorheen hun carrièrevragen en stippelen we samen met hen hun ideale carrièrepad uit op basis van hun talenten, waarden en opleidingsnoden. De enorme ervaring die we hierin opgebouwd hebben leren we jou graag aan tijdens deze opleiding!

Inhoud van deze opleiding in professionele coaching- en jobcoaching technieken

Inhoud van deze opleiding in professionele coaching- en jobcoaching technieken

Als je al de nodige coachingopleidingen kan voorleggen dan kan je enkel onze 3-daagse specialisatie-opleiding tot jobcoach volgen. Als je nieuw bent in het vak, dan raden wij aan om eerst onze opleiding tot professionele coach te volgen en vervolgens aansluitend deze specialisatie-opleiding. 

Tijdens deze opleiding leren we onze gespecialiseerde ‘The Job Coach’ -structuur, -werkwijze en toolkit aan die wordt gebruikt tijdens de volgende loopbaancoachingprogramma’s:

  • Succesvolle carrièreswitch
  • Jezelf heroriënteren
  • Groeien binnen jouw eigen organisatie
  • Haalbare work-life balance
  • Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en ondernemers

Praktische details

Praktische details

Data: deze professionele opleiding start ieder kwartaal. Benieuwd naar de eerstvolgende beschikbare data? Vul dan even onderstaande contactformulier in en dan brengen we je hiervan op de hoogte. 

 

Locatie van deze opleiding: onze prachtige locatie te Antwerpen (Jan van Rijswijcklaan 8).

 

Bij interesse kan je onderstaande formulier invullen en brengen we je op de hoogte van de data, gedetailleerde inhoud en de prijzen van alle modules.

Bekijk onze video over de inhoud van deze training

Bekijk hoe deelnemers deze opleiding ervaren hebben!

Wil je graag meer info over deze opleiding ontvangen of meteen je plaats reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in en onze opleidingscoördinator contacteert je binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.