Doe de test en ontvang gratis jouw Personal Branding Rapport!

Massa's inspiratie voor jouw carrière in slechts 10 minuten!

Test gevalideerd door

Onze personal branding-test is een snelle en eenvoudige manier om jouw talenten te ontdekken, en van daaruit te zien way jou volgende carrièrebestemming wordt! In 10 minuten beantwoord je een aantal vragen over jouw interesses, talenten en waarden. Daarna krijg jij gratis een prachtig personal branding rapport toegestuurd dat jouw top waarden, competenties, motivatoren en mogelijkheden voor carrière-evolutie samenvat. Zo ontdek jij jouw sterktes en hoe jij je best profileert op de arbeidsmarkt! Je kan héél wat elementen uit dit rapport gebruiken voor jouw LinkedInprofiel, jouw CV, jouw pitch en jouw sollicitatiegesprekken. Ook versterkt dit rapport jouw zelfvertrouwen in carrièregesprekken met je huidige werkgever, leidinggevende of anderen in je netwerk!

Hoe ziet zo’n personal branding-rapport eruit?

Dit rapport zorgt ervoor dat jij je carrière in handen kan nemen!
Je krijgt onder andere inzicht in de volgende elementen van jouw carrière:

  1. Jouw topwaarden
  2. Jouw topcompetenties
  3. Jouw grootste motivatoren
  4. Jouw evolutiepad

Zo kan jij jouw carrière vol zelfvertrouwen en inspiratie verder uitstippelen!

Jouw topwaarden in kaart

Topwaarden

Jouw waarden geven aan wat jij belangrijk vindt in het leven en in je carrière. Iedere persoon draagt een unieke combinatie van waarden in zich en straalt die ook uit naar de buitenwereld. Het is belangrijk om je waarden goed te kennen want ze zorgen ervoor dat je jezelf dagelijks gewaardeerd en gemotiveerd voelt in je carrière.

Vul onze test in en ontdek na 10 minuten gratis je topwaarden in jouw personal branding rapport. 

Je belangrijkste competenties

Competenties

Jouw competenties vormen de skills of vaardigheden die je in je leven onder de knie hebt gekregen. Je kunt ze ontwikkeld hebben via werkervaringen, opleidingen, je opvoeding, je hobby’s,…

Vul onze test in en ontdek na 10 minuten gratis je topcompetenties of sterktes in jouw personal branding rapport. 

Wat motiveert jou?

Motivatoren

Jouw motivatoren zijn de aspecten van je job die je energie, waardering en beloning brengen. Hierdoor zorgen ze ervoor dat je elke dag gemotiveerd blijft.

Vul onze test in en ontdek na 10 minuten gratis je belangrijkste motivatoren in jouw personal branding rapport. 

Jouw evolutiepad

Evolutiepad

Het evolutiekwadrant is een schema dat jou toont hoe je het best kan groeien en evolueren in je carrière. Welke zaken vind je belangrijk en doe je al goed? Welke zaken vind je belangrijk maar vergen nog groei? Dit wordt meteen duidelijk als je het onderdeel van je evolutiekwadrant onder de loep neemt! Zo kan je gemakkelijk ontdekken wat jouw volgende carrièrestap wordt. 

Jouw carrièreprofiel

Jouw carrièreprofiel toont hoe jij functioneert op je job. Hieruit kunnen we afleiden in welke rollen of werkomgeving jij het best tot je recht komt! Ben je eerder mensgericht of taakgericht? Kom je het best tot je recht bij snelle verandering, of hou je eerder van een rustige en stabiliele werkomgeving? Dit ontdek je meteen wanneer je jouw carrièreprofiel doorspit. Zo wordt duidelijk in welke rollen en werkomgevingen jij het meest zal uitblinken! 

Wat onze klanten zeggen

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.D.W.

"De persoonlijkheidstesten en jobtesten, helpen je om je toekomstige richting te bepalen. De gerichte vragen van de coach om een beslissing te nemen. Dankzij deze coaching veel sneller tot inzichten gekomen die mij anders nog enkele jaren hadden gekost."

L.D.W. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Kapellen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.E.

"Ik zou een loopbaantraject zeker aanbevelen aan mensen die eens willen stilstaan bij hun huidige job of graag een nieuwe uitdaging willen. De loopbaanbegeleiding gaf me vooral meer inzichten over mezelf. Nu weet ik wat mijn sterktes, wat mijn zwaktes en werkpunten zijn."

L.E. was klant bij The Job Coach (Caroline De Buck), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van K.C.

"Ik kreeg een duidelijk inzicht in hoe ik in mijn huidige job sta, en op welke manier ik deze job kan aanpassen zodat ik me in mijn job weer beter op mijn plaats voel. Het loopbaantraject zorgde er ook voor dat ik beter voor mezelf zorg en dat ik weer mogelijkheden zie."

K.C. was klant bij The Job Coach (Riet Peeters), Loopbaanbegeleiding Tessenderlo

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Patrick V.

"De loopbaanbegeleiding heeft een grote meerwaarde in voorbereiding van een assessment. Tijdens deze begeleiding kwamen heel wat items aan bod en geven je de kans om bepaalde zaken anders te gaan benaderen om alzo verder te groeien."

Patrick V. was klant bij The Job Coach (Lien Steenwinckel), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ann V.D.P.

"Na lang uitstellen startte ik een traject bij The Job Coach. Wat ben ik blij dat ik deze stap zette! Karen stelde me meteen op mijn gemak en is erg professioneel. Ze weet goed de vinger op enkele pijnpunten te leggen. Karen begeleidde mij en mijn traject met een combinatie van empathie, doelgerichtheid en feedback, wat voor mij een winnende combinatie is. Na verschillende tests kwamen er sectoren uit de bus waarover ik zelf nooit had nagedacht. wat mij betreft zeker een aanrader!"

Ann V.D.P. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Brasschaat

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sarah V.

"Door dit traject heb ik mijzelf beter leren kennen en ook een beter inzicht gekregen van wat ik kan en wil doen van job. Alles komt vanuit je zelf. The Job Coach tovert geen job voor je maar begeleidt je wel super in dit hele traject. Ik ben heel blij dat ik deze kans genomen heb. En ik zou het iedereen aanraden. En vooral een dikke dankjewel aan topcoach Joke Mertens."

Sarah V. was klant bij The Job Coach (Joke Mertens), Loopbaanbegeleiding Genk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sandra E.

"Met een gevoel van uitgekeken te zijn in mijn huidige job ben ik ten rade gegaan bij Riet. Na enkele sessies, waar we op zoek gingen naar mijn talenten, sterktes en zwaktes, begonnen zich stilaan andere jobs/sectoren te openbaren die mijn motivatie weer een boost gaven."

Sandra E. was klant bij The Job Coach (Riet Peeters), Loopbaanbegeleiding Tessenderlo

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Y.V.

"Ik zocht bevestiging of mijn geplande carrièreswitch riching psychologie een goede zet is, of een bevlieging, ik kom vanuit de financiële wereld. Evy, mijn jobcoach, heeft mij uitstekend geholpen en mij de bevestiging en inzichten gegeven die ik nodig had. Ik raad iedereen aan loopbaanbegeleiding te volgen, zelfs indien je content bent in je huidige job, gezien het nieuwe inzichten kan geven. Naast de uitgebreide analyse van de sectoren en jobs die mogelijks bij mij passen, werd er ook advies gegeven omtrent de omgang met collega's waar ik persoonlijk zeer veel gehad heb aan het advies. Waarvoor dank!"

Y.V. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van B.P.

"Een openbaring, echt. Ik begon het traject met heel vragen en onzekerheid. De coach heeft me vooral geholpen om mezelf in professioneel én privé-opzicht wat beter te leren kennen en te geloven in mijn eigen sterktes. Na enkele lastige vragenrondes (je komt jezelf wel even tegen, kan ik je verklappen) kreeg ik al snel concrete tips en suggesties om mijn toekomst zelf in handen te nemen en te gaan voor wat ik echt wil. Dat zal ik vooral meenemen naar de toekomst: je hoeft je niet neer te leggen bij een status quo (tenzij je dat wilt), maar durf te geloven in je eigen sterktes. Een goede voorbereiding is alles (en daar helpt de coach je bij, stap voor stap), maar durf jezelf ook in vraag te stellen en te pushen om op een punt te komen waar je graag en goed kan functioneren. Waar dat punt ligt, die keuze is aan jou."

B.P. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Kapellen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.M.

"Ik geloof nu iets meer in mezelf en heb wat meer zelfvertrouwen gekregen. Het is ook nog eens bevestigd dat de job die ik doe, wel een goeie job is voor mij. Ik heb ook gemerkt dat ik ook wel veel meer kan dan dat ik zelf besef. Heb veel meer in mijn mars."

P.M. was klant bij The Job Coach (Nathalie Vandelannoote), Loopbaanbegeleiding Brugge

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch