Doe de test en ontvang gratis jouw Personal Branding Rapport!

Massa's inspiratie voor jouw carrière in slechts 10 minuten!

Test gevalideerd door

Onze personal branding-test is een snelle en eenvoudige manier om jouw talenten te ontdekken, en van daaruit te zien way jou volgende carrièrebestemming wordt! In 10 minuten beantwoord je een aantal vragen over jouw interesses, talenten en waarden. Daarna krijg jij gratis een prachtig personal branding rapport toegestuurd dat jouw top waarden, competenties, motivatoren en mogelijkheden voor carrière-evolutie samenvat. Zo ontdek jij jouw sterktes en hoe jij je best profileert op de arbeidsmarkt! Je kan héél wat elementen uit dit rapport gebruiken voor jouw LinkedInprofiel, jouw CV, jouw pitch en jouw sollicitatiegesprekken. Ook versterkt dit rapport jouw zelfvertrouwen in carrièregesprekken met je huidige werkgever, leidinggevende of anderen in je netwerk!

Hoe ziet zo’n personal branding-rapport eruit?

Dit rapport zorgt ervoor dat jij je carrière in handen kan nemen!
Je krijgt onder andere inzicht in de volgende elementen van jouw carrière:

  1. Jouw topwaarden
  2. Jouw topcompetenties
  3. Jouw grootste motivatoren
  4. Jouw evolutiepad

Zo kan jij jouw carrière vol zelfvertrouwen en inspiratie verder uitstippelen!

Jouw topwaarden in kaart

Topwaarden

Jouw waarden geven aan wat jij belangrijk vindt in het leven en in je carrière. Iedere persoon draagt een unieke combinatie van waarden in zich en straalt die ook uit naar de buitenwereld. Het is belangrijk om je waarden goed te kennen want ze zorgen ervoor dat je jezelf dagelijks gewaardeerd en gemotiveerd voelt in je carrière.

Vul onze test in en ontdek na 10 minuten gratis je topwaarden in jouw personal branding rapport. 

Je belangrijkste competenties

Competenties

Jouw competenties vormen de skills of vaardigheden die je in je leven onder de knie hebt gekregen. Je kunt ze ontwikkeld hebben via werkervaringen, opleidingen, je opvoeding, je hobby’s,…

Vul onze test in en ontdek na 10 minuten gratis je topcompetenties of sterktes in jouw personal branding rapport. 

Wat motiveert jou?

Motivatoren

Jouw motivatoren zijn de aspecten van je job die je energie, waardering en beloning brengen. Hierdoor zorgen ze ervoor dat je elke dag gemotiveerd blijft.

Vul onze test in en ontdek na 10 minuten gratis je belangrijkste motivatoren in jouw personal branding rapport. 

Jouw evolutiepad

Evolutiepad

Het evolutiekwadrant is een schema dat jou toont hoe je het best kan groeien en evolueren in je carrière. Welke zaken vind je belangrijk en doe je al goed? Welke zaken vind je belangrijk maar vergen nog groei? Dit wordt meteen duidelijk als je het onderdeel van je evolutiekwadrant onder de loep neemt! Zo kan je gemakkelijk ontdekken wat jouw volgende carrièrestap wordt. 

Jouw carrièreprofiel

Jouw carrièreprofiel toont hoe jij functioneert op je job. Hieruit kunnen we afleiden in welke rollen of werkomgeving jij het best tot je recht komt! Ben je eerder mensgericht of taakgericht? Kom je het best tot je recht bij snelle verandering, of hou je eerder van een rustige en stabiliele werkomgeving? Dit ontdek je meteen wanneer je jouw carrièreprofiel doorspit. Zo wordt duidelijk in welke rollen en werkomgevingen jij het meest zal uitblinken! 

Wat onze klanten zeggen

Ervaring loopbaanbegeleiding van A.I.

"De jobcoaching heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb meer geleerd over mezelf, mijn kwaliteiten, mijn frustraties maar ook hoe dit allemaal te communiceren naar mijn bazin en collega's toe. Bovendien waren de resultaten zeer duidelijk en gericht waardoor ik duidelijk wist wat mij te doen stond maar ook waarnaar op zoek te gaan. Ik zou dit aan iedereen aanraden."

A.I. was klant bij The Job Coach (Tessa Verberckmoes), Loopbaanbegeleiding Zaventem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van A.O.

"Na een heel moeilijke periode in mijn leven zat ik totaal vast en wist ik niet meer hoe ik mijn leven terug op de rails kon zetten. Heidi heeft me fantastisch geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te vinden en me te laten zien dat ik wel voor mijn dromen kan gaan. Het is de start geweest van mijn nieuwe leven. Morgen begin ik op een nieuwe job die ik perfect kan combineren met mijn grote droom. Echt dankjewel om dit voor mij te betekenen."

A.O. was klant bij The Job Coach (Heidi Verhoeven), Loopbaanbegeleiding Beerse

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.V.

"Het helpt je een overzicht te nemen van je huidige situatie en bijgevolg een beter zicht te krijgen op je toekomst zonder remmingen."

L.V. was klant bij The Job Coach (PIeter Depuydt), Loopbaanbegeleiding Roeselare

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van R.V.

"Meestal ken je jezelf goed genoeg, wat je talenten zijn, welke competenties je bezit en vooral nog kan stimuleren... Dankzij de juiste begeleiding (empathisch luisteren, de juiste vragen stellen, ...) word je hiermee op weg geholpen! Nogmaals dank, Greetje, voor de waardevolle inzichten!"

R.V. was klant bij The Job Coach (Greetje Vansteenbeeck), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.P.

"Leuke, lichte gesprekken. Geen drempels. Door gerichte vragen te stellen kwamen we al vlug tot ideeën waarin ik mezelf terugvond. Waarin ik het beste van mezelf kan halen."

P.P. was klant bij The Job Coach (Lisa Casier), Loopbaanbegeleiding Heule

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van G.D.

"De sessies bij The Job Coach hebben me zekerheid over mijn capaciteiten gegeven. Je staat door de kennismakende gesprekken zeker in je schoenen om te gaan solliciteren."

G.D. was klant bij The Job Coach (Olivier Vangheluwe), Loopbaanbegeleiding Brussel

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van N.G.

"Marijke heeft me super goed geholpen! Veel naar mij geluisterd en vacatures getoond die bij mij passen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben! Ik heb nu een veel grotere keuze bij het zoeken naar een andere job."

N.G. was klant bij The Job Coach (Marijke Cnops), Loopbaanbegeleiding Itegem

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van B.S.

"Het loopbaantraject heeft m'n ogen geopend op bepaalde vlakken en het heeft eveneens bijkomende inzichten gegeven. Inzichten in mezelf als persoon en ook de link naar m'n professionele carrière. Het gehele traject heeft me geholpen om met meer vertrouwen nieuwe stappen te zetten."

B.S. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Herselt

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Kim F.

"Via de website van The Job Coach kwam ik terecht bij Corine. Van bij aanvang had ik een heel fijn en welkom gevoel bij Corine. Ze vloog er gelijk in en overliep op een aangename en professionele manier het traject dat we samen gingen doorlopen. Doorheen alle sessies had ik het gevoel op Corine te kunnen rekenen voor zowel een luisterend oor als het in kaart brengen van alle dingen waar ik op jobgebied al zo lang mee worstelde. Ze gaf me inzichten en ook taal om met deze inzichten aan de slag te gaan. Verder gaf ze mij ook tips en trucs om mijn werk en privé meer in balans te houden. Nu ik de stap heb gewaagd naar een nieuwe job voel ik me zekerder in mijn vel en heb ik ook meer tools om te gebruiken als ik voel dat er toch iets moeilijk loopt."

Kim F. was klant bij The Job Coach (Corine Drost), Loopbaanbegeleiding Temse

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van V.B.

"Vooraf was er heel veel chaos in mijn hoofd. Evy heeft heel veel orde geschapen en alles voor mij heel duidelijk gemaakt. Ik begrijp mezelf veel beter nu maar vooral waarom ik tegen muren aanliep. Nu weet ik beter welke richting ik uit kan en hoe ik dat allemaal kan aanpakken."

V.B. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch