pixel Doet de Corona crisis je nadenken over jouw huidige job?

Heroriënteer jezelf na Corona

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Ook in tijden van Corona helpen we je graag verder! Face-to-face of via e-coaching!

Ondanks de verstrengde maatregelen blijven wij voor jou klaar staan om samen te bouwen aan jouw carrière of ideale work-life balans!

We begeleiden je daarbij op de manier die voor jou het beste aanvoelt: via e-coaching of persoonlijk.

  • E-coaching via video chat: onze loopbaancoaches zijn ondertussen getraind om coachings even kwalitatief via Zoom, Teams, Skype etc te geven. Klik hier voor meer informatie. 
  • Face-to-face: zou je toch graag jouw loopbaantraject 'face-to-face' volgen? Ook dat kan mits het dragen van een mondmasker en het houden van voldoende afstand. 

Uiteraard kan je op ieder moment overschakelen naar een andere manier van coaching, zodat dit volledig in lijn is met jouw wensen.

Voor wie is dit heroriënteringstraject geschikt?

heroriënteren job corona

Voor heel wat werknemers en ondernemers is hun job en/of takenpakket danig aangepast de afgelopen maanden als gevolg van de Corona crisis. Hierdoor voel je jezelf mogelijk niet meer zo gelukkig op je werk en haal je hier niet meer de energie uit zoals voorheen. Als gevolg van het digitale werken ben je misschien ook de verbondenheid met jouw collega’s en werkgever kwijt geraakt.

Of erger, ben je in opzeg of tijdelijk werkloos als gevolg van de Corona crisis? Dan ben je genoodzaakt om op zeer korte termijn een nieuwe job te vinden die opnieuw in lijn is met jouw talenten, competenties en waarden. Als je werkzaam bent/was in een zwaar getroffen sector zoals horeca, cultuur, evenementen of detailhandel, dan is het wellicht niet zo gemakkelijk om een gelijkaardige job te vinden. Je zal dan ruimer moeten zoeken en kijken in welke andere sectoren jouw competenties en waarden ook goed tot hun recht komen. Geen gemakkelijke oefeningen om zelf te doen.

Onze professionele loopbaancoaches helpen je hier graag mee. Een loopbaancoach begeleidt je in het identificeren van jouw talenten en waarden. Aan de hand van onze professionele carrièretest en een diepgaande jobmatchinganalyse matchen wij jouw talenten en waarden met meer dan 300 job beschrijvingen uit diverse sectoren. Onze resultaten zijn gebaseerd op meer dan 7.000 klanten en geven daarom suggesties van jobs en sectoren waar je zelf vaak niet op zou komen.

Kort samengevat kunnen volgende zaken aan bod komen:

  • Wil jij in kaart brengen wie jij écht bent op de werkvloer en waar je vooral goed in bent?
  • Wil je jouw kernwaarden op professioneel vlak ontdekken en weten welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt jou best passen?
  • Wil je weten in welke jobs en sectoren jouw persoonlijkheid optimaal tot zijn recht komt?
  • Wil je een goede keuze maken tussen ontslag nemen of intern heroriënteren?
  • Wil jij vol zelfvertrouwen je droomjob binnenhalen en heb jij ook dat extra duwtje in de rug nodig? 

Dan zal ons loopbaantraject ‘heroriënteer jezelf op het werk na Corona’ je zeker verder helpen!

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

Tijdens dit loopbaantraject van 4 sessies (7u in totaal) brengen we eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart. Daarnaast ontdekken we wat jou energie geeft en wat net niet. Van daaruit kijken we concreet welke jobs er op jouw lijf geschreven staan en in welke sectoren jouw profiel goed tot hun echt komt.

Ook begeleiden we jou in een laatste fase bij je zoekproces en je personal branding. Samen optimaliseren we indien nodig jouw LinkedIn profiel, je CV en je sollicitatiegesprekken, zodat je daadwerkelijk je droomjob binnenhaalt!

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met VDAB biedt The Job Coach jou de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de VDAB loopbaancheques. Je betaalt hierdoor maar 80 euro voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding. (+ logo VDAB loopbaancheque)

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om onze trajecten te bekijken.

* Verplicht
Gratis infogesprek?