Gratis loopbaanbegeleiding voor Gentenaars!

gratis loopbaanbegeleiding gent

Goed nieuws! Na het succes van de gratis loopbaanbegeleiding eind 2020, kunnen nu ook Gentenaars die tussen 1 oktober 2020 en 31 maart 2021 minstens 1 dag tijdelijk werkloos waren, gratis 4 uur professionele loopbaanbegeleiding volgen!

Het traject moet starten tussen 1 februari en 31 maart 2021 en afgerond zijn voor 31 mei 2021.

Als je werkzaam bent in een zwaarder getroffen sector zoals toerisme, horeca of evenementen dan heb je zelfs recht op 7 uur loopbaanbegeleiding.

Maar, je moet er wel snel bij zijn, want er is een beperkt budget.

Hoe ga je tewerk?

Vraag snel een telefonisch kennismakingsgesprek aan met 1 van onze Gentse loopbaancoaches: Lien of Ellen (contactgegevens vind je onderaan deze pagina). Zij begeleiden je graag in jouw zoektocht naar jouw ideale carrièrepad en informeren je over de formaliteiten.

Jouw loopbaancoach zal de aanvraag indienen bij Stad Gent. Aangezien de beschikbare trajecten beperkt zijn, vraag je best zo snel mogelijk jouw infogesprek aan. 

Loopbaancoach Lien De Wildeman

Loopbaancoach Lien De Wildeman

Met een brede HR-ervaring als bedrijfspsycholoog en HR manager in internationale organisaties, en vanuit een natuurlijke interesse in de mens, wil ik jou begeleiden in het ontwarren van knopen, in het antwoord vinden op vragen die maar blijven malen, in het naar boven brengen van inzichten die aanzetten tot actie, om uiteindelijk de boeiende weg naar verandering en groei te kunnen inzetten. Een weg die er voor elk van ons ligt! Vanuit m’n kennis en ervaring, enthousiasme en empathie, vinden we samen, doortastend als het moet en met de nodige humor als het kan, jouw unieke weg! 

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

  • Locatie Gent - Vlerick: Reep 1, 9000 Gent
  • Locatie Lokeren (grens Zele): H. Hartplein 4 - woning1, 9240 Zele
  • Locatie Sint-Amandsberg: Everstraat 16, 9040 Sint-amandsberg
  • Locatie Zele: H. Hartplein 4, 9240 Zele

Waarom loopbaanbegeleiding volgen bij The Job Coach?

Als marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen hebben we heel wat ervaring om jou bij al je loopbaanvragen te ondersteunen.

Tijdens een loopbaantraject komen volgende zaken aan bod:

  • We brengen eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart.
  • Daarnaast ontdekken we wat jou energie geeft en wat net niet.
  • Van daaruit kijken we concreet welke jobs er op jouw lijf geschreven staan en in welke sectoren jouw profiel goed tot zijn recht komt.
  • Ook begeleiden we jou in een laatste fase bij je zoekproces en je personal branding. Samen optimaliseren we indien nodig jouw LinkedIn profiel, je CV en je sollicitatiegesprekken, zodat je daadwerkelijk je droomjob binnenhaalt!