pixel Gratis loopbaanbegeleiding voor tijdelijk werkloze Gentenaars!

Gratis loopbaanbegeleiding voor tijdelijk werkloze Gentenaars!

gratis loopbaanbegeleiding gent

Woon jij in Gent en was je in juli, augustus of september minstens 1 dag tijdelijk werkloos? Goed nieuws dan want vanaf 1 oktober 2020 mag je gratis 4 uur professionele loopbaanbegeleiding volgen!

Als je werkzaam bent in een zwaarder getroffen sector zoals toerisme, horeca of evenementen dan heb je zelfs recht op 7 uur loopbaanbegeleiding.

Maar, je moet er wel snel bij zijn, want er is een totaal budget voor 90 begeleidingen.

Hoe ga je tewerk?

Vraag snel een telefonisch kennismakingsgesprek aan met 1 van onze Gentse loopbaancoaches: Lien of Ellen (contactgegevens vind je onderaan deze pagina). Zij begeleiden je graag in jouw zoektocht naar jouw ideale carrièrepad en informeren je over de formaliteiten.

Jouw loopbaancoach moet de aanvraag indienen bij Stad Gent, dus plan zo snel mogelijk een afspraak in zodat je bij de eerste 90 aanvragen behoort en dus gebruik kan maken van een gratis loopbaantraject.

Loopbaancoach Lien De Wildeman

Loopbaancoach Lien De Wildeman

Met een brede HR-ervaring als bedrijfspsycholoog en HR manager in internationale organisaties, en vanuit een natuurlijke interesse in de mens, wil ik jou begeleiden in het ontwarren van knopen, in het antwoord vinden op vragen die maar blijven malen, in het naar boven brengen van inzichten die aanzetten tot actie, om uiteindelijk de boeiende weg naar verandering en groei te kunnen inzetten. Een weg die er voor elk van ons ligt! Vanuit m’n kennis en ervaring, enthousiasme en empathie, vinden we samen, doortastend als het moet en met de nodige humor als het kan, jouw unieke weg! 

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

 • Locatie Gent - Vlerick: Reep 1, 9000 Gent
 • Locatie Lokeren (grens Zele): H. Hartplein 4 - woning1, 9240 Zele
 • Locatie Sint-Amandsberg: Everstraat 16, 9040 Sint-amandsberg
 • Locatie Zele: H. Hartplein 4, 9240 Zele

Loopbaancoach Ellen Roels

Loopbaancoach Ellen Roels

Dankzij haar spontane en authentieke stijl slaagt Ellen erin om makkelijk verbinding te maken met mensen. Haar kracht zit in de combinatie van humor, empathie en kwetsbaarheid. Dit geeft vertrouwen en durf om jezelf te zijn bij haar waardoor je vlugger tot de essentie komt. Bij Ellen komen nieuwe inzichten naar boven. Vol vertrouwen in de kracht van elk individu zal ze haar klanten begeleiden in het concretiseren van deze inzichten in een actieplan zodat hun persoonlijke doelen gerealiseerd worden en het volledige potentieel tot uiting kan komen. Haar expertise in zowel HR, de arbeidsmarkt en coaching helpen jou om je eigen professionele plek te vinden.

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

 • Locatie Gent - Vlerick: Reep 1, 9000 Gent
 • Locatie Nevele / Gent: Heernislaan 112, 9000 Gent
 • Locatie Oudenaarde: Meersbloem Melden 46, 9700 Oudenaarde
 • Locatie Nazareth: Stationsstraat 28, 9810 Nazareth

Loopbaancoach Els Temmerman

Loopbaancoach Els Temmerman

Iedereen heeft de innerlijke kracht om aan het stuur van zijn of haar loopbaan te zitten en koers te zetten naar een job die jou energie geeft en je talenten in de verf zet. Ben jij op zoek naar een spiegel om deze kracht en talenten te ontdekken, knopen te ontwarren en vervolgens keuzes te maken? Dan is Els jouw juiste klankbord. Zij heeft niet alleen 30 jaar ervaring in verschillende bedrijfssectoren (zowel in commerciële als beleidsondersteunende functies) maar was ook aan de slag als zelfstandig ondernemer en als recruiter. Daarnaast beschikt zij over veel enthousiasme, drive én een oprechte interesse om samen met jou je verhaal helder te krijgen. Vervolgens helpt ze jou daadkrachtig de stappen te zetten in de richting die jou meer energie zal opleveren, elke dag opnieuw. 

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

 • Locatie Lennik: Kroonstraat 78, 1750 Lennik
 • Locatie Aalst (BC Aalst): Industrielaan 4, 9300 Aalst
 • Locatie Sint-Niklaas: Stationsplein 7 E, 9100 Sint-niklaas
 • Locatie Zele - Durmen: Durmen 283, 9240 Zele
 • Locatie Dendermonde (Pand99): Sint Gillislaan 99, 9200 Dendermonde
 • Locatie Gent - Henleykaai: Henleykaai 3, 9000 Gent
Gratis infogesprek?