pixel

Ondernemerstraject Antwerpen: Viki Peeters - De Fertiliteitsmentor

"Als startende ondernemer had ik veel ideeën over waar ik naar toe wilde, maar ik wist niet hoe ik dit precies moest aanpakken.

Tijdens het coachingstraject met Karen goten we die ideeën in een business concept. Dat concept stemden we niet enkel af op mijn doelpubliek en zijn marktvragen, het past ook bij mij als persoon.

Het traject leverde verder heel concrete output op over hoe ik mij als ondernemer op een wervende manier kan tonen.

Dit coachinsgtraject is een ongelooflijke meerwaarde voor een startende ondernemer omdat het zo to-the-point en praktijkgericht is."

 

Viki Peeters – Kinderwensconsulent-coach -  De Fertiliteitsmentor

https://www.fertiliteitsmentor.be/

Viki Peeters
De Fertiliteitsmentor

Ervaring loopbaanbegeleiding van Raf - Operationeel Manager

"Met de geboorte van onze zoon en na een medische ingreep begon ik me vragen te stellen bij de balans tussen werk en gezin. Ik was zoekende naar de juiste mix tussen mijn job en privé. Bovendien merkte ik dat ik binnen mijn job steeds weer op dezelfde zaken vastliep. Ik nam de beslissing om te zoeken naar een andere betrekking. Mijn werkgever raadde me loopbaanbegeleiding aan. Door de gesprekken met de loopbaancoach kwam ik tot een goede afweging van wat belangrijk was voor mij. Dankzij de luisterende en analytische houding van mijn jobcoach werd de context helderder. Ik ben dan ook dankbaar voor de ondersteuning, reflectie en hulp in dit traject. Ik kijk nu met veel goesting uit naar een nieuwe job." 

Raf was klant bij The Job Coach Gent (Veerle Van de Vijver), loopbaanbegeleiding Gent.

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Haalbare work life balans

Ervaring loopbaanbegeleiding van Pavel

"Ik wil je heel erg bedanken voor de begeleiding en goeie gesprekken, die hebben mij enorm geholpen. Er zijn een aantal zaken naar boven gekomen die ik zelf nog niet goed realiseerde. En het feit dat ik nu de moed heb om mijn biezen te pakken, zal ook wel iets met jouw motivatie te maken hebben. Dankjewel! "

Pavel was klant bij The Job Coach Gent (Veerle Van de Vijver), loopbaanbegeleiding Gent.

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Vicky - Digital Marketeer

"Overlaatst stuurde je mij een e-mail met de vraag wat er veranderd was na mijn loopbaanbegeleiding.

Ik liet al weten dat ik solliciteerde voor een functie als communicatie coördinator. Tegelijkertijd ontstond er intern een nieuwe functie als digital content marketeer met mogelijkheden om de nodige kennis op te doen over SEO, GoogleAdwords, etc. Alles is zeer snel gegaan, maar ik heb uiteindelijk de job gekregen als digital marketeer.

Dankzij jouw begeleiding weet ik dat ik hiermee de juiste keuze maak en dat ik eindelijk zal kunnen doorgroeien in wat mij interesseert.

Met dit mailtje wil ik je daarom heel erg bedanken voor je oprechte hulp en steun tijdens mijn begeleiding. Dank u Veerle!"

Vicky was klant bij The Job Coach Gent (Veerle Van de Vijver), loopbaanbegeleiding Gent.

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.J.C.

"De stap naar een jobcoach kwam er nadat een kennis er positief over sprak en ik zelf op professioneel vlak een aantal knopen niet ontrafeld kreeg.
Op korte tijd maar vooral met de juiste vragen werd voor mezelf heel wat duidelijk. Zo vond ik onder andere, in mijn eigen spreken, de rust en de moed om de stap te zetten die ik nodig had. Ik zal hier Veerle altijd dankbaar voor blijven."

PJC was klant bij The Jobcoach Gent (Veerle Van de Vijver), loopbaanbegeleiding Gent.

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding: anoniem, verpleegkundige

“Ik ben aan een loopbaantraject begonnen om meer duidelijkheid te krijgen over welke jobs of sectoren

binnen mijn mogelijkheden lagen. Ik heb niet alleen dat gekregen, maar ook zeer handige tools en inzichten

die me verder helpen in mijn proces/zoektocht naar een nieuwe job.

 

Sofie, je bent een warm persoon! Ik heb me steeds zeer welkom en gewaardeerd gevoeld.

Je hebt me de moed gegeven om een grote stap te durven zetten…”

 

Verpleegkundige, was klant bij The Job Coach Sint-Niklaas (Sofie Van Der Eecken). Loopbaanbegeleiding Sint-Niklaas 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Arne

“Ik kan concluderen dat het coachingstraject van Martine zijn vruchten afwerpt. Martine heeft een zeer gestructureerde aanpak om het vooropgestelde doel van de loopbaanbegeleiding te bereiken. Ook na het traject staat Martine nog klaar met raad en biedt ze pro- actief haar hulp aan.”

 

Arne D., was klant bij The Job Coach Kessel-Lo (Martine Meekers), Loopbaanbegeleiding Kessel-Lo

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Janna

“Ik heb bij The Job Coach een heel aangename ervaring achter de rug. Samen met Martine heb ik bekeken welke aspecten voor mij belangrijk zijn op vlak van werk. Het hielp me om duidelijkheid te scheppen over de richting waarin ik uit wil en om efficiënter op zoek te gaan naar passende vacatures. Dankzij The Job Coach heb ik de sprong in het diepe durven wagen en ben ik nu mijn eigen nieuwe weg aan het uitstippelen.”

 

Janna, was klant bij The Job Coach Kessel-Lo (Martine Meekers), Loopbaanbegeleiding Kessel-Lo

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Marieke, sales assistant

"Recha zorgt ervoor dat je in een huiselijke sfeer terecht komt, je op gemak voelt en je kan openstellen om samen aan de slag te gaan. Gedurende het loopbaancoachingstraject heb ik geleerd wat voor mij persoonlijk belangrijk is in de zoektocht naar een nieuwe job. Niet enkel het soort job, maar ook het team, de bedrijfscultuur en andere vergeten “vereisten”. Op basis daarvan sta ik sterker in mijn schoenen en vond ik een job die op veel vlakken beter bij me past.”

 

Marieke was klant bij The Job Coach Hasselt  (Recha Bervoets), Loopbaanbegeleiding Hasselt

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Quentin, Medical Science Liaison

"Ik kwam bij mijn job coach terecht na het maken van een carrièrekeuze die achteraf gezien niet bij me pastte. Ik had ondersteuning nodig om me te helpen nadenken over het pad dat écht bij me past, en de coachingssessies met Claire hebben me daarbij veel geholpen. Daar stopte het niet: mijn job coach hielp me ook om me voor te bereiden op het sollicitatiegesprek, wat een grote uitdaging voor me was, omdat ik van een academisch wereld naar de business wereld wou overstappen, alsook van de publieke sector naar de privé sector. Dus ik veranderde helemaal van context. Het aanwervingsproces was competitief, en ik concurreerde met ervaren professionals die gewend waren om zulke sollicitatiegesprekken te voeren. In een paar sessies gaf Claire me de sleutels om mijn sterke punten te presenteren. De impact van mijn coaching met Claire was duidelijk bepalend voor deze baan. Ik kan dankzij mijn job coach mezelf in vraag stellen en mezelf uitdagen over de overtuigingen die me beperken in mijn carrière. Ik adviseer coaching met The Job Coach aan al diegenen die in zichzelf willen investeren om succesvol te zijn en professioneel te blijven groeien.”

 

Quentin S., Medical Science Liaison, was klant bij The Job Coach Brussel (Claire Vanneste), Loopbaanbegeleiding Brussel

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.G., architecte

“Ik heb de loopbaancoaching ervaren als een persoonlijk en professioneel traject waarin ik tot inzicht ben gekomen welke mijn waarden, normen, talenten en interesses zijn. De gesprekken met mijn loopbaancoach hebben me geholpen met het concreet samenvatten hoe mijn situatie vandaag is en waar ik naartoe wil: de ideale job of werkomstandigheden. 
Ik heb mijn kennis verruimd i.v.m. jobmogelijkheden, toekomstige loopbaantrajecten, manier van aanpak, beantwoorden van vacatures, solliciteren,...”

 

L.G. was klant bij The Job Coach Hasselt  (Recha Bervoets), Loopbaanbegeleiding Hasselt

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.B., Architect-Commissaris

“Het lijkt zo simpel "4/5 gaan werken, ja dan nee?" en toch lukte het niet om er eenduidig te kunnen op antwoorden. Ik weet natuurlijk ook wel "het" juiste antwoord bestaat niet maar dan moest het toch wel juist zitten voor mezelf. Het mocht in geen geval een impulsieve, onoverwogen beslissing zijn. Mijn werk geeft me veel voldoening en ik draag graag mijn steentje bij. Anderzijds, er is ook in mijn vrije tijd zoveel dat mij boeit en zoveel dat ik doe en nog wil doen, de agenda raakt overvol. Gevolg: te veel ongezonde stress. En toch 4/5de gaan werken? Ja - nee - ja - nee - ja maar - nee maar - etc etc ... Tot plots het idee opkwam "ook dít is loopbaanbegeleiding", dit is wat ik nodig heb. Meteen een afspraak gemaakt. Meteen aan de slag. Vraag en antwoord. Hoe ziet en zag mijn leven eruit. Wat zijn mijn waarden. Resultaat... Het is beslist! En het voelt goed, zeer goed. Dank aan Lucie, mijn job coach."

 

P.B. was klant bij The Job Coach Mechelen (Lucie Ruebens), Loopbaanbegeleiding Mechelen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Haalbare work life balans

Ervaring loopbaanbegeleiding van Karel, Area Technician

“Mijn initiële doel (job in de financiële sector) is niet gelukt maar ondertussen heb ik wel mijn ontslag gegeven en begin ik binnenkort bij een andere werkgever. Ik heb heel wat sollicitatie gesprekken gehad en ik heb wel gemerkt dat dit veel vlotter ging door de dingen die ik geleerd heb tijdens de loopbaanbegeleiding. Zowel de technieken om bijvoorbeeld je sterke en zwakke punten goed te verwoorden, als zaken over mezelf waar ik niet bij stil stond dat ik er goed in was, heb ik dankzij mijn job coach geleerd! Dus ondanks dat mijn aanvankelijke doel niet bereikt is, ben ik wel zeer tevreden dat ik de 8u loopbaanbegeleiding gevolgd heb.”

 

Karel, Area Technician, was klant bij The Job Coach Grimbergen (Catherine Debeer), Loopbaanbegeleiding Grimbergen

 

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Bob, manager en ondernemer

“Ik zat eigenlijk een beetje op een dood spoor. 30 jaar dag en nacht gewerkt, heel veel ervaring maar dan af en toe gesprekken... Sollicitaties kon ik het niet noemen. Ik ondervond dat de leeftijd me parten speelde (56 jaar). Daardoor ben ik mijn zelfvertrouwen onderweg kwijtgespeeld. Toen kreeg ik de goeie raad om eens bij een job coach te gaan en ik wist dat Lucie Ruebens daarmee bezig was. Mijn job coach kende mijn wereld en ik vond dat belangrijk. Het waren boeiende sessies, waar ik mezelf meermaals ben tegengekomen. Maar mijn job coach leidde die sessies in goeie banen, en bracht me tot de inzichten die ik nodig had. Het zelfvertrouwen is helemaal terug en in september begin ik met een nieuw project waar ik met volle overtuiging mijn tanden in zal zetten. Het is een absolute aanrader, iedereen zou dat ooit eens moeten doen, je steekt er zoveel van op, vooral over jezelf. Ik ben helemaal “back on track” en dat dankzij de sessies met Lucie!”

 

Bob S. was klant bij The Job Coach Mechelen (Lucie Ruebens), Loopbaanbegeleiding Mechelen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van K., bediende sociaal secretariaat

“Ik kreeg job coach Ingrid Baeten aangeraden door een vriendin die een zéér positieve ervaring had in het begeleiden naar een nieuwe loopbaan. Ik had nood aan loopbaancoaching omdat ik zelf niet meer goed wist welke richting uit te gaan, wat goed voor me was en wat een mooie aanvulling zou zijn bij mijn persoonlijkheid. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij mijn job coach. In de eerste sessie neemt zij voldoende tijd om je te leren kennen. Niet alleen in functie van de werkvloer, maar ook hoe je als mens bent en hoe je in het leven staat. Wat absoluut belangrijk is in het vinden naar een job die écht bij iemand past. De sessie’s waren verhelderend, deugddoend en gaven mij het nodige inzicht. Ook tussenin de sessie’s staat de job coach steeds klaar indien je vragen hebt, twijfel ect. Veel mensen zouden baat hebben om eens stil te staan bij hun loopbaan en zich de vraag te stellen of de nodige dosis geluk hierbij nog gepaard gaat. Ingrid speelt hierin een mooie rol zonder gevoel voor realiteit te verliezen en steeds rekening houdend met persoonlijke omstandigheden.”

 

K. was klant bij The Job Coach De Haan (Ingrid Baeten), Loopbaanbegeleiding De Haan

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Dennis

“De loopbaan sessies bij Martine Meekers hebben me zeker geholpen om een idee te krijgen in welke richting ik een nieuwe job moest zoeken. Zelf had ik er echt geen idee van wat ik zou moeten gaan doen. Momenteel zit mijn beste vriend in hetzelfde schuitje en ik heb hem niets dan positief verteld over het hele loopbaantraject.”

 

Dennis, was klant bij The Job Coach Kessel-Lo (Martine Meekers), Loopbaanbegeleiding Kessel-Lo

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Anton, Adviseur Communicatie

"Ik heb bijzonder veel bijgeleerd over mezelf, mijn talenten en jobmogelijkheden tijdens de sessies loopbaanontwikkeling. Door geduldige maar ook confronterende gesprekken krijg je meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en eventuele blinde vlekken die je voor je zelf hebt en je mogelijke jobwensen. Dat, aangevuld met een aantal handige tips en suggesties, maakt het een erg positieve ervaring die ik veel mensen wil aanraden."

 

Anton, Adviseur Communicatie, was klant bij The Job Coach Brussel (Claire Vanneste), Loopbaanbegeleiding Brussel

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Nele, psychologe

"Ikzelf heb heel veel gehad aan de loopbaanbegeleiding met mijn job coach. Aan de hand van allerhande coaching methodieken word je verplicht om je werksituatie van op een afstand of vanuit een ander perspectief te bekijken. Het heeft mij veel inzichten gegeven, niet enkel in mijn kwaliteiten en groeipunten maar ook in onderliggende overtuigingen die al jarenlang sluimerend aanwezig waren en die mij belemmerden in het doorvoeren van een verandering. Het heeft mij terug in beweging gezet. Kortom … het was voor mij een ware verrijking.”

 

Nele was klant bij The Job Coach Hasselt (Recha Bervoets), Loopbaanbegeleiding Hasselt

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van S.S.

“Mijn motivatie om de stap naar een job coach te zetten, kwam door het feit dat ik niet meer vooruit geraakte in mijn professioneel leven. Ik zat vast en voelde dat het niet meer juist zat. Ik had zoveel ideeën. Er moest iets veranderen maar ik zag niet precies wat en hoe. Sofie haar aanpak was zeer persoonlijk en zeer gestructureerd. Al na ons eerste gesprek kreeg ik door haar loopbaanbegegeleiding meer orde in mijn ideeën, wat ik wel wilde maar ook zeker wat ik niet nodig had om professioneel opnieuw in balans te kunnen zijn. Eigenlijk wist ik het wel al, maar van mijn job coach kreeg ik het nodige duwtje in de rug om mijn nieuwe keuzes te maken. Op zeer korte tijd gaf ze mij een duidelijk inzicht in mijn mogelijkheden, mijn talenten en mijn vaardigheden. Nu kan ik de de nodige stappen ondernemen om mijn nieuwe plannen tot stand te brengen. Ik zou het zo opnieuw doen.”

 

S.S. was klant bij The Job Coach Sint-Niklaas  (Sofie Van der Eecken), Loopbaanbegeleiding Sint-Niklaas

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van F.T., Sales Manager

“Gedurende 4 uur heb ik loopbaanbegeleiding gekregen van mijn job coach. Zij was de perfecte persoon om mijn persoonlijke doelstellingen te achterhalen. De loopbaanbegeleiding is zeer grondig en gestructureerd. Een echte aanrader!  Bedankt aan mijn job coach voor het luisterend oor en de vele tips!“

 

F.T., Sales Manager, was klant bij The Job Coach Grimbergen (Catherine Debeer), Loopbaanbegeleiding Grimbergen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Stephanie, medewerkster horeca

“Lucie van The job coach heeft me geholpen om 'mijzelf' te vinden. Door dicht bij de waarden te blijven die voor mij belangrijk zijn, maak ik eindelijk gerichte keuzes, zowel op persoonlijk vlak als voor mijn carrière. Elke stap die ik nu onderneem is een stap dichter naar de job waar ik vroeger enkel maar van kon dromen. Het loopbaantraject is een waardevolle ervaring die ik altijd met me zal meedragen en hier ben ik erg dankbaar om.”

 

Stephanie was klant bij The Job Coach Mechelen (Lucie Ruebens), Loopbaanbegeleiding Mechelen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Barbara, architect assistente

“Na 11 jaar tewerkstelling op eenzelfde firma, kreeg ik toch wel honger naar een nieuwe uitdaging. Ik wou iets anders maar de vraag was; Wat? Terug in dezelfde sector of toch iets compleet nieuw? Wat wil ik doen? Dit waren vragen waar ik toch al geruime tijd mee rondliep en daar wou ik een eind aan maken. Dus nam ik de beslissing om met The Job Coach contact op te nemen en samen mijn vraag op te lossen. Na enkele sessies met goede gesprekken met mijn job coach en tussentijdse opdrachten kwam ik  tot de constatatie dat ik inderdaad niet de job uitoefen die het dichtst bij mijn talenten ligt. Ook mijn CV werd onder handen genomen en kon ik vacatures bespreken die ik online had terug gevonden, zo kan ik terug gericht mijn zoektocht naar een nieuwe job aangaan. Dus hopelijk binnenkort aan de slag in een nieuwe uitdagende job.”

 

Barbara was klant bij The Job Coach Roeselaere (Ingrid Baeten), Loopbaanbegeleiding Roeselare

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van S., IT-manager

“Ik ben ondertussen al een aantal weken aan het werk en het bevalt mij goed! Ik werd er met open armen ontvangen. Ik kan mij niet inbeelden dat ik terug zou moeten naar mijn oude werkgever. Wat een verlossing! Het werk is wat ik ervan verwacht en gehoopt had. De collega's vallen stuk voor stuk reuze mee. Ze helpen mij waar nodig en laten mij los waar ik het wil. Het gaat zo goed zelfs, dat ik het bijna zelf niet kan geloven. Ik wou je dit eens laten weten. Nog eens bedankt, om het beste in mezelf naar boven te halen!”

 

S., was klant bij The Job Coach Brugge (Nathalie Vandelannoote), Loopbaanbegeleiding Brugge

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sara

“Na mijn ontslag bij mijn vorige werkgever was ik aan het twijfelen geraakt of ik wel in de juiste sector zat. Ik had ook niet veel zelfvertrouwen meer, omdat het al zo lang geleden was dat ik nog gesolliciteerd had. Dankzij een goede loopbaanbegeleiding ben ik te weten gekomen in welke sector ik mijn toekomstige job moet zoeken. Er werd meegeholpen met het updaten van mijn CV en ik werd klaargestoomd om sollicitatiegesprekken aan te gaan. Ondertussen heb ik al veel meer zelfvertrouwen en geloof ik erin dat ik de gepaste job ga vinden...”

 

Sara, was klant bij The Job Coach Kessel-Lo (Martine Meekers), Loopbaanbegeleiding Kessel-Lo

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Julia, digital marketing professional

“Na mijn burn-out wist ik niet meer welke weg ik op moest. Ik heb dan ook besloten om beroep te doen op een job coach. Na een paar sessies met Claire had ik al een beter zicht op wat ik wou en wat ik zeker niet meer wou meemaken. Ik ben ondertussen veranderd van job en voel me veel beter waar ik nu ben. Ik zou iedereen aanraden om minstens één keer in zijn leven een job coach te raadplegen. Ik ben blij dat ik bij Claire van The Job Coach ben terechtgekomen. Bij haar, voelde ik me meteen op mijn gemak.”

 

Julia was klant bij The Job Coach Brussel (Claire Vanneste), Loopbaanbegeleiding Brussel

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Betty, gezinsbegeleider

“Ondertussen ben ik mijn ontslag gaan vragen bij mijn werkgever. Ik ben blij dat ik er effectief niet meer terug naartoe moet. Ze hadden er alle begrip voor nadat ze mijn verhaal gehoord hebben. Dus dat is wel fijn. Momenteel ben ik aan het brainstormen over hoe ik mijn eigen bedrijf, nl.: een theehuisje, zie en ben dit op papier aan het zetten. De voorbije maandag ben ik naar een infomoment van Unizo geweest om te informeren wat er allemaal dient te gebeuren. Het kriebelt dus en dat dankzij mijn job coach. Dank je wel, Recha! Ik ben eindelijk onderweg en ik zal zien welke deuren voor me zullen open gaan en wat voor mooi's ik op deze weg allemaal mag tegenkomen, dus ik weet dat het goed komt, wat het ook zal zijn.”

 

Betty was klant bij The Job Coach Hasselt  (Recha Bervoets), Loopbaanbegeleiding Hasselt

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Nathalie F., maatschappelijk assistente

“Ik was recent veranderd van job, maar haalde hier niet de voldoening uit die ik eruit wou halen. Dankzij de loopbaanbegeleiding die ik volgde leerde ik dat mijn eigen visie en waarden zeer belangrijk waren om mij gelukkig te voelen in een job en mezelf hier ook in te ontplooien. Ondertussen ben ik opnieuw veranderd van werk met deze waarden en aandachtspunten in het achterhoofd en kan ik nu echt zeggen dat ik enorm gelukkig ben met wat ik doe!”

 

Nathalie F., maatschappelijk assistente, was klant bij The Job Coach Sint-Niklaas (Sofie Van der Eecken), Loopbaanbegeleiding Sint-Niklaas

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.D., Senior Treasury Officer

“Tijdens mijn traject bij The Job Coach heb ik echt enorm veel over mezelf bijgeleerd. Samen met een energieke job coach hebben we de dingen bepaald die voor mij belangrijk zijn. Ik stond er echt van te kijken hoe al de dingen die ze zei volledig correct waren en ik het tot dan niet echt beseft had. Een spiegel voorgehouden worden kan soms confronterend zijn, maar je leert zoveel beter met jezelf en anderen omgaan. Een absolute aanrader vind ik zo’n loopbaanbegeleiding! Ben je niet zeker van jezelf en wil je jezelf echt leren kennen? Geen seconde twijfelen! Samen wordt er bepaald hoe je bent en waarvoor je staat. De nagel op de kop! Met dat voor ogen, heb ik eindelijk opnieuw de kracht gevonden om de overstap naar een nieuwe job te maken waar ik me nu opnieuw heel gelukkig in voel en ook beter kan kaderen wat er rondom mij gebeurt.”

 

L.D., Senior Treasury Officer, was klant bij The Job Coach Grimbergen (Catherine Debeer), Loopbaanbegeleiding Grimbergen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Laura V., verpleegster

“Mijn job coach heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. Zaken die ik steeds in afweging neem in mijn huidige zoektocht naar een job. Dankzij onze gesprekken kreeg ik inzicht in wie ik ben en waar ik voor sta, om op die manier op zoek te gaan naar een job die daar zo goed mogelijk bij aansluit. Mijn job coach Lucie deed mij inzien dat ik bijvoorbeeld erg creatief ben en, als ik dit niet kan benutten, ik een onevenwicht ervaar in de voldoening die ik uit mijn werk haal. Zij heeft daarnaast mijn ogen doen openen en beseffen dat werken helemaal geen sleur of opgave hoeft te zijn. Ik weet nog, toen ik na de eerste loopbaansessie buitenkwam, dat ik meteen een vriend opbelde van opluchting. Ik was zo blij dat ik iemand met zoveel expertise gevonden had om mee richting te geven aan het pad (toen overwoekerd door stress, angsten en futloosheid naar kansen/mogelijkheden) en het ten volle benutten van je capaciteiten.“

 

Laura V. was klant bij The Job Coach Mechelen  (Lucie Ruebens), Loopbaanbegeleiding Mechelen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van B.V., Mobiliteitscoördinator stadsbestuur

“Al een hele tijd had ik het gevoel dat ik niet lekker in mijn vel zat en dat ik ook niet op mijn plaats zat. De gesprekken met mijn job coach waren voor mij één grote bevestiging. Zij begreep me, toonde mezelf mijn eigen sterktes en maakte heel duidelijk dat ik niet ben wat ik momenteel probeer te zijn. Na mijn loopbaanbegeleiding met mijn job coach zat ik telkens vol energie. De goesting kwam terug en mijn creatieve brein begon op volle toeren te draaien. Man, wat had ik dat gemist! En hoe hard besefte ik plots dat ik mijn eigen passies aan de kant schoof. Zij duwde op de juiste knopjes en hielp me inzien waar ik naartoe moet. Hoewel ik vandaag nog in volle transitie zit, weet ik dat mijn job coach mijn eyeopener is geweest. Zij staat symbool voor een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik raadde mijn job coach ondertussen bij verschillende mensen aan en allen zijn ze vol lof. Even content als mezelf dat ze de stap naar de The Job Coach hebben gezet.”

 

B.V. was klant bij The Job Coach Roeselaere (Ingrid Baeten), Loopbaanbegeleiding Roeselare

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van HD

"Op zoek naar een betere work life balance en vooral meer energie kwam ik terecht bij The Jobcoach. Mijn job coach hield me, door gerichte vragen, een spiegel voor. Ze leerde me niet alleen inzicht te krijgen in mijn huidige jobsituatie, maar vooral in de waarden of manieren van leven die voor mij belangrijk zijn. Onder het motto: "je hebt altijd een keuze" werd ik me ervan bewust dat het tijd werd om letterlijk te ademen en mezelf niet langer voorbij te hollen. Door haar job coaching kreeg mijn zelfvertrouwen terug een boost en staat mijn cv ondertussen up to date. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging! Ik zou deze loopbaanbegeleiding aan iedereen aanraden omdat je simpelweg gelukkiger wordt als je je focust op wat je graag doet en goed kan. Daar haal je zoveel energie uit, je kan er dus alleen maar bij winnen!

HD was klant bij The Job Coach Brugge-Ruddervoorde (Saskia Neyt), Loopbaanbegeleiding Brugge-Ruddervoorde

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Haalbare work life balans

Ervaring loopbaanbegeleiding van Anouk, zorgmedewerker

"Na een zoveelste budgeteringsronde in de gezondheidszorg, ging ik ten rade bij mijn job coach. Met haar duwtje in de rug, startte ik zowel bij mijn huidige werkgever een aantal nieuwe gesprekken, alsook een een sollicitatieronde bij tal van potentiële nieuwe werkgevers. Mijn job coach liet me inzien dat ik wél een gewilde speler op de arbeidsmarkt ben, de keuze was volledig aan mij. Intussen blijf ik blij dezelfde werkgever, in een andere functie die goed aanleunt bij mijn competenties. Daarnaast ben ik ook gestart in bijberoep, het leven is aan de durvers, niet? Jobzekerheid én uitdaging, mijn verlanglijstje werd ingelost! Mijn job coach is een warme, positief kritische coach die met de nodige pit en humor, mijn pit wat naar boven heeft gehaald! Een aanrader!"

Renilde was klant bij The Job Coach Brugge-Ruddervoorde (Saskia Neyt), Loopbaanbegeleiding Brugge-Ruddervoorde

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Renilde, projectmedewerker

"Er was eens een jonge veertiger, zat goed in haar vel, deed haar job graag, keek rustig uit naar een nieuwe uitdaging.Tot op zekere dag haar collega’s vonden dat het tijd werd om andere horizonten te verkennen. Zo kon ze haar kwaliteiten inzetten... Goed bedoeld van de collega's, maar de jonge veertiger compleet van haar melk: ‘Ze vinden dat ik mijn job niet goed doe!". Onzekerheid alom! Probleemoplossend als ze is, stimuleerde dit haar om te ontdekken wat haar talenten dan wél zijn en in welke job ze deze dan best zou kunnen inzetten. Het was tijd voor loopbaanbegeleiding dus! Resultaat: de talenten die ze dacht te hebben maar waar ze zo aan twijfelde zijn nog steeds haar talenten! Na haar loopbaanbegeleiding zit ze weer goed in haar vel, goed in haar job en blijft ze uitkijken naar een nieuwe uitdaging! Deze zal ze met vertrouwen aangaan, wanneer voor haar de tijd rijp is...Erg bedankt aan mijn job coach om samen met mij dit traject af te leggen, alleen had ik het niet gekund!"

Renilde was klant bij The Job Coach Brugge-Ruddervoorde (Saskia Neyt), Loopbaanbegeleiding Brugge-Ruddervoorde

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Erika

"Ik begon met job coaching omdat ik verschijnselen van een burn-out had. Veel stress en negatieve factoren op de job zorgden ervoor dat mijn energielevel laag was. Ik had geen zin om te gaan werken, stond met tegenzin op, was kortaf en zeer gespannen. Ik heb veel van het job coachingstraject opgestoken en het was goed voor mij om een spiegel voorgehouden te krijgen! Door mijn traject kan ik duidelijk grenzen stellen, opende de communicatie met bepaalde collega's, en leerde ik om regelmatig mijn werk te onderbreken om mijn batterijen weer op te laden. Hierdoor heb ik wederom rust voor mezelf, weer plezier in de job en werd mijn energiepeil naar 100% gebracht! De lessen die ik eruit geleerd heb ga ik zeker voortzetten en dat gaat er voor zorgen dat ik onbezorgd naar mijn pensioen kan wandelen :) !" 

Ann was klant bij The Job Coach Wichelen (Yolanda Elsier), Loopbaanbegeleiding Wichelen / Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Haalbare work life balans

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ann

"Op een dag was ik gewoon ten einde raad. Ik zag geen plezier of nut meer in mijn werk en wou van dag op dag een andere job. Maar hoe zou ik daar aan beginnen ? Ze hadden mij  de raad gegeven om eens loopbaanbegeleiding te volgen. Ik had daar tot nu toe nog niet van gehoord. Zo ben ik ben ik bij mijn job coach terechtgekomen. Een vrouw die mij mijzelf heeft leren ontdekken. Na mijn acht uur van boeiende gesprekken en oefeningen, ben ik eigenlijk tot het besluit gekomen dat ik niet diende te veranderen van job. Ik diende echter aan mezelf te werken, hierdoor kreeg ik innerlijke rust. Indien ik opnieuw van job zou veranderen zou ik weer tegen hetzelfde aangelopen zijn. Dus voor mij was het zeker een ervaring om nooit te vergeten!" 

Ann was klant bij The Job Coach Wichelen (Yolanda Elsier), Loopbaanbegeleiding Wichelen / Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Haalbare work life balans

Ervaring loopbaanbegeleiding van Joris

"Na een burn-out zat ik ook beroepsmatig in de knoop. Bij de aanvang van de loopbaanbegeleiding was mij nog niet helemaal duidelijk welke verwachtingen ik had naar mijn job coach toe. Doorheen de sessies van de loopbaanbegeleiding kreeg ik beter inzicht in mezelf, mijn waarden, mijn talenten, mijn belemmeringen en de situatie waar ik me vandaag in bevind.  Dankzij mijn loopbaancoach heb ik inzichten gekregen die me geholpen hebben om een weg in te slaan naar een betere toekomst voor mezelf."

Joris was klant bij The Job Coach Wichelen (Yolanda Elsier), Loopbaanbegeleiding Wichelen / Loopbaanbegeleiding Gent
Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Tina

"Omdat ik de weg een beetje verloren was in mijn carrière, heb ik beroep gedaan op loopbaanbegeleiding. Een absolute aanrader! Mijn job coach was een bruisende dame die één en al positivisme uitstraalt en, dit tijdens elke sessie, voor een stukje meegaf aan mij. Het idee van “zij gaat mij zeggen wat ik moet doen” bleek absoluut niet de realiteit. Door specifieke oefeningen, gericht op personaliteit én carrière, te doen kwam ik dichter bij mezelf en kreeg ik inzichten in wat me (niet) drijft en hoe ik tot die (de)motivatie kom. Het ging dus veel dieper dan enkel carrièregesprekken. De extra tips & tricks die ik meekreeg heb ik dan ook gretig ter harte genomen. Ondertussen ben ik er zeker van dat mijn huidige job, dé job is voor mij. Echter moet ik andere uitdagingen aanpakken die me nog  verder zullen brengen dan waar ik nu sta. Conclusie: zeker een aanrader!"

Tina was klant bij The Job Coach Wichelen (Yolanda Elsier), Loopbaanbegeleiding Wichelen / Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Wendy

"Na 10jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, een uitdaging die ik met 200% inzet en motivatie aanging. Na een 10-tal maand in de nieuwe job, kwamen echter de eerste donkere wolken, van zowel de werkgever als van mijn kant: is deze job wel iets voor jou/mij? Redelijk aangedaan en helemaal onzeker over mezelf en mijn capaciteiten, besloot ik loopbaanbegeleiding te volgen en kwam zo op The Job Coach. Na 4 sessies heb ik veel geleerd en de persoonlijke aanpak van mijn job coach maakte dat alles op een aangename en ongedwongen manier verliep. Ik heb vooral terug vertrouwen in mezelf en in mijn kunnen, alsook vertrouwen in de toekomst. YES I CAN."

Wendy S. was klant bij The Job Coach Wichelen (Yolanda Elsier), Loopbaanbegeleiding Wichelen / Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Cindy, administratief medewerker

"Ik ben bij mijn job coach terecht gekomen via mijn huisarts omdat ik wegens medische redenen ander werk zocht. Ik ben via job coaching tot inzicht gekomen dat ik mijn vroegere dromen wil waarmaken. Ik ben ondertussen aan een opleiding begonnen en ben er enthousiast mee bezig! Volgende maand volgt er nog een extra cursus. Hopelijk kan ik hierna volop solliciteren en kan ik eindelijk aan mijn tweede carrière beginnen! Ik zou mijn job coach zeker aanbevelen moest iemand mij vragen wat mijn ervaring is met loopbaanbegeleiding. Ik was erg op mijn gemak bij haar!" 

Cindy B. was klant bij The Job Coach Wichelen (Yolanda Elsier), Loopbaanbegeleiding Wichelen / Loopbaanbegeleiding Gent

 

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van E., advocate

Na 5 jaar besefte ik dat ik mijn job als advocaat niet meer wenste verder te zetten, maar had niet echt een idee van welke job bij mij zou passen en/of welke opties ik had. Ik wist dan ook niet goed waar te beginnen en heb daarom, op aanraden van een vriendin, The Job Coach gecontacteerd. Door hun (zeer aangename en verregaande) begeleiding kreeg ik meer inzicht in waar ik naartoe wilde en kreeg ik ook een goed besef van mijn sterktes en zwaktes. In tegenstelling tot enkele maanden geleden, weet ik nu welke richting ik wil uitgaan en welke jobs al dan niet bij mij passen. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze stap gezet heb en raad dit job coaching traject iedereen aan!” 

E. was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Heleen, commercieel consultant

"Dankzij mijn traject bij The Job Coach heb ik mijn droomjob gevonden! Toen ik met job coaching startte deed ik op dat moment een job die ik goed kon, maar waar ik geen voldoening uit haalde. Ik wist dat ik deze functie niet meer wilde doen, maar wat dan wel? Tijdens de gesprekken heb ik heel veel geleerd over mezelf. Wat ik nodig heb in een job, wat mij motiveert en vooral die dingen die ik nodig heb om een job graag te doen. Dingen die ik niet eens wist dat belangrijk voor me waren, maar waarvan ik nu weet dat ik nooit meer zonder kan!"

Heleen was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sjantal, project manager

“Ik ben bij The Job Coach terechtgekomen toen ik het gevoel had geen energie uit mijn werk te halen. Ik vroeg me af wat ik zou doen: moest ik het over een totaal andere boeg gooien? Misschien zat ik al jaren in een totaal verkeerde job? Ik was zo hard op zoek naar totale zingeving in mijn werk dat ik er helemaal in vast raakte. Door de job coaching heb ik ontdekt wat voor mij belangrijk is om me goed & tevreden te voelen in mijn job uitvoering, en dat de mens die ik ben op het werk niet zo verschillend hoeft te zijn van de mens die ik ben in mijn vrije tijd. Bovendien weet ik nu dat zingeving & voldoening in je leven alleen maar uit je werk willen halen niet de beste oplossing is. Hierdoor ben ik enkele prachtige plannen voor projecten gestart die perfect naast mijn job passen!"

Sjantal was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Barbara, zelfstandig consultant in organisatieontwikkeling bij transformatie- en fusieprojecten (www.b-aligned.be)

"Ik ben terechtgekomen bij The Job Coach omdat ik mijn job wilde heroriënteren en achterhalen of mijn idee om zelfstandig te worden realistisch zou zijn. Ik had daarom een klankbord nodig om meer duidelijkheid te krijgen over mijn professionele toekomstmogelijkheden. Op basis van de inzichten die ik opdeed tijdens het traject, heb ik de stap genomen zelfstandig consultant te worden. Ik wist na een aantal sessies goed wat ik wilde, en doordat ik werd gecoacht op basis van een duidelijk actieplan werd het ook duidelijk hoe ik het kon realiseren. Daardoor zette ik concrete stappen en startte ik een tijdje later op als zelfstandig (freelance) consultant organisatieontwikkeling voor fusie en transformatieprojecten. Ik zou het traject sterk aanraden!" 

Barbara is zaakvoerder van www.b-aligned.be en was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Jouw eigen onderneming

Ervaring loopbaanbegeleiding van Charlotte, retail manager

“Ik besloot om een job coaching traject te volgen omdat ik me uitgeblust voelde in mijn huidige functie. Ik had nood aan een nieuwe uitdaging, maar ik wist niet zo goed wat juist. Ik dacht er eventueel aan om zelfstandige te worden. Door dit traject kreeg ik inzicht in mijn kwaliteiten op carrièrevlak. Ook heb ik een duidelijk beeld over welke jobs mij goed zouden liggen. Ik ben dan ook zeer gericht een nieuwe job aan het zoeken momenteel. Ik heb The Job Coach reeds aan anderen aanbevolen, want dit traject geeft je zoveel meer zelfvertrouwen en een scherper inzicht in je mogelijkheden!”

Charlotte was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Yaelle, consultant

“Ik zat in een moeilijke en deprimerende situatie op mijn werk toen ik met loopbaanbegeleiding begon. Door de job coaching heb ik mezelf beter leren kennen, en weet ik goed wat mijn talenten en kwaliteiten zijn. Ook heb een beter zicht op bijpassende jobs en projecten bij mijn profiel. Tijdens sollicitaties of bij nieuwe projecten zoek ik naar de bedrijfscultuur waarin ik het best functioneer. Nu ben ik aan het werk in een project dat me terug volop energie geeft!”

Yaelle was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Michèle

"Voor ik aan deze begeleiding begon ging ik ten onder aan stress door te hoge werkdruk en angst om mijn job te verliezen indien ik niet aan het opgelegde ritme zou blijven beantwoorden. Op zoek naar een andere job heb ik tijdens deze job coaching ontdekt hoe mijn sterke punten ook wel mijn valkuilen waren geworden. Zo heb ik geleerd er naar te kijken en hoe ermee om te gaan. Ik ben niet van job veranderd maar ben met veel meer zekerheid en een andere visie terug aan de slag gegaan. Zelf ben ik verrast te zien hoeveel plezier en energie ik terug gevonden heb in mijn job en zo ook in het dagelijkse leven. Ik wil mijn Job Coach in Antwerpen hierbij bedanken en ook aanraden omdat zij gedurende dit hele traject mijn persoonlijkheid, mijn keuzes en tempo heeft weten te respecteren en 100% is ingegaan op mijn persoonlijke behoeften, iets wat ik heel belangrijk vind.Ik weet ook dat ik een betrouwbaar iemand  heb ontmoet waar ik steeds weer terecht kan als het nodig zou zijn!"

Michèle was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

 

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Haalbare work life balans

Ervaring loopbaanbegeleiding van Valérie

"Ik ben met loopbaanbegeleiding begonnen omdat ik graag wou weten welke jobs het beste bij mij zouden passen. Ik wou inzicht krijgen in waar ik goed in ben en hoe dit zich dan vertaalt naar de arbeidsmarkt. De belangrijkste inzichten van dit job coachingstraject zijn voor mij diegene waarbij je jezelf een beetje beter leert kennen. Of het nu je context is, je waarden of je persoonlijkheidstype is, elke sessie bracht me telkens iets bij waarvan ik dacht "ah ja, dat is inderdaad waar en zo had ik dat nog niet bekeken”. Na dit traject ben ik van job veranderd, dat is een concreet resultaat. Maar in essentie heb ik een veel beter zicht gekregen op hoe ik geëvolueerd ben tot de persoon die ik vandaag de dag ben, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. "Life is a journey" dus ik ga ongetwijfeld nog veel bijleren. Mijn loopbaancoach heeft de capaciteiten om een goede, persoonlijke relatie met je op te bouwen waarin je je durft blootgeven. Ze doet dit door goed te luisteren, de juiste oefeningen met je te doen en vervolgens deze ook te kaderen. She's going the extra mile, wat ik fantastisch vind aan haar!" 

Valérie was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ivo, product manager

"Ik kwam bij The Job Coach terecht tijdens mijn opzegperiode en was sinds 6 maanden werkzoekend. Ik overwoog om een mogelijke andere richting in te slaan en had nood aan professionele hulp hierbij. Door het jobcoachingstraject leer je jezelf opnieuw beter kennen. Bovendien werd mijn gewenste keuze van een andere job richting geconfirmeerd. Ik heb mijn vertrouwen in mezelf kunnen “her-tanken" tijdens dit traject! Binnenkort start ik bij een Belgische multinational met wereldfaam als business product manager voor hun ERP implementatie. Een zucht van verlichting ging door het hele huis ;-) Vandaar dat ik erg dankbaar ben voor deze professionele hulp en dit zeker ga doorgeven aan vrienden of collega’s!" 

Ivo was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Katy, ICT manager

"Ik ben met loopbaanbegeleiding gestart toen ik sinds 17 jaar werkzaam was in de ICT-sector. Over de gehele lijn was ik nog best tevreden, maar ik was zoekend naar mijn eigen kwaliteiten en waar ik die mogelijk beter kon inzetten (andere functie / andere sector /ander statuut…). Door mijn loopbaancoachingstraject bij The Job Coach heb ik inzicht in mijn kwaliteiten en mijn persoonlijke waarden gekregen, en inzicht in hoe die stevig mee bepalend zijn in het verdere leven. Ik voel me sinds de sessies mentaal sterker, owv de inzichten, maar ook owv de wetenschap dat er na m’n huidige job nog heel wat mogelijkheden zijn. Ik ga nu gericht op zoek naar een deeltijdse aanvullende job en heb een actieplan om een eigen zaak op te richten. Ik werk eraan, elke dag op papier en in gedachten! Hierdoor heb ik minder onrust tijdens stressmomenten op huidig werk. Ik heb volmondig aan iedereen die er voor open staat over dit traject en mijn job coach verteld! Jammer dat mijn cheques opgebruikt zijn, want ik zou nog wel willen teruggaan en er nog meer kunnen uithalen!"

Katy was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Hilke, communicatiemedewerker

“M'n vorige vaste job paste absoluut niet bij me en ik had schrik om terug in hetzelfde straatje te belanden. Door mijn traject bij The Job Coach heb ik mezelf vooral veel beter leren kennen. Mijn job coach heeft op veel - zowel persoonlijke als professionele - dingen een nieuw licht geworpen. Ze had veel mensenkennis en was heel lief, enthousiast, motiverend en begripvol. Ze heeft oprecht het beste met je voor en kijkt volledig op jouw maat welke jobs en welke stappen het beste bij jou passen. Ook ontdekte ik het belang van een sterk LinkedIn-profiel. Dankzij dit traject heb ik eindelijk een job gevonden die heel goed bij me past en die ik graag doe. Bovendien neem ik veel dingen uit mijn traject mee die me voor de rest van m'n leven van pas zullen komen!” 

Hilke was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Tom

Ik ben met job coaching gestart omdat ik wist dat ik zou stoppen met mijn huidige functie. Ik wist ook goed wat ik als persoon kan en wat ik miste in mijn huidige functie, maar ik had geen duidelijk beeld welke jobs concreet allemaal mogelijk waren. Door mijn traject bij The Job Coach ontdekte ik dat voor mij een sales richting een goede optie zou zijn, zeker kijkend naar mijn doorgroeimogelijkheden op langere termijn. Ook hebben de sessies voor mij duidelijker gemaakt wat ik kan en wil. De aanpak van mijn job coach paste helemaal bij mijn verwachtingen en mijn persoonlijkheid. Naar mijn mening is enkel op deze manier het best mogelijke eindresultaat mogelijk! 

Tom was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Katrien, team leader

“Ik ben met job coaching begonnen omdat mijn job, mijn omgeving & ik niet meer voelden als ‘een perfect match’. Ik had weinig afwisseling in mijn job, de werkdruk was hoog en de groepssfeer leed hier erg onder. Door mijn enthousiaste job coach in Antwerpen kreeg ik terug ‘goesting’ in mijn werkleven. Na elke sessie ging ik naar huis met een positieve vibe! Ik raad dan ook aan om al van jongs af aan dit job coachingstraject te volgen, want dan heb je langer genot van ‘de job van je leven’! Er zijn vandaag de dag veel te veel mensen die uitgeblust aan het werk zijn, en hierdoor onbewust de sfeer en de goesting van anderen verpesten.”

Katrien was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Barbara, product manager

“Toen ik aan mijn job coachingstraject begon had ik het gevoel niet op de juiste plaats te zitten op het werk. Er heerste een klimaat van grote structurele veranderingen, waardoor ik geen duidelijke taakomschrijving had en mijn jobomgeving onstandvastig was. Door mijn job coachingstraject kreeg ik een betere en meer realistische kijk op mijn mogelijkheden. Ik kreeg een concreet zicht van mogelijke en passende functies, waardoor ik opzoek kon naar een job die beter aansloot bij mijn waarden. Ik zou het traject aanraden omdat het je nieuwe inzichten brengt waar je zelf misschien niet zou komen!”

Barbara was klant bij The Job Coach Antwerpen (Karen Dejongh), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding

Ervaring loopbaanbegeleiding van Eve, office manager

“Tijdens mijn traject bij The Job Coach heb ik echt enorm veel over mezelf bijgeleerd. Ik ben mijn job coach dan ook erg dankbaar voor de sessies en de fijne gesprekken die we hebben gehad. Bovendien heeft dit traject enorm bijgedragen bij mijn sollliciatiegesprekken. Hierdoor heb ik onlangs een job gevonden die erg goed bij me past als office manager bij een IT bedrijf. Ik werk nu minder uren, het stressniveau is lager maar ik heb goed gevulde dagen en een goed loon. Mijn leven is heel erg veranderd sinds het traject!” 

Eve was klant bij The Job Coach Antwerpen (Shelly Van de Ven), Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Ervaring loopbaanbegeleiding