Assertief op het werk

Voor wie is dit assertiviteit op het werk jobcoachingtraject geschikt?

Assertief op het werk

 • Durf jij geen nee te zeggen tegen collega’s die hun werk naar jou doorschuiven?
 • Heb jij het gevoel dat er in vergaderingen nooit naar jou wordt geluisterd?
 • Kan jij niet weigeren wanneer klanten steeds met extra vragen, eisen of spoedleveringen komen?
 • Begin jij vaak met “sorry”, wanneer jij ergens op het werk je mening over geeft?
 • Wil je ontdekken hoe jij meer je grenzen kan stellen en met meer zelfvertrouwen aan de slag kan gaan?
 • Wil je weten joe je jouw talenten op een efficiënte manier kan inzetten in je job?

Dan is ons jobcoachingtraject rond assertiviteit op het werk zeker iets voor jou!

Assertiever worden op het werk dankzij jobcoaching

Wanneer je moeite hebt om assertief op de werkvloer te communiceren kan dat leiden tot veel frustraties en een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit heeft niet enkel een impact op je professionele carrière, maar ook op je persoonlijke leven. Daarom is het belangrijk om actief te werken aan je assertiviteit (op het werk). Jobcoaching speciaal gericht op werknemers met assertiviteitsproblemen zal je hiermee zeker verder helpen.

Meer info

In 4 stappen assertiever worden op het werk

Een assertiviteit op het werk loopbaanbegeleidingstraject zal van start gaan met een compleet vrijblijvend infogesprek met een jobcoach in jouw buurt. Bij een goede match zal je tijdens 4 sessies (4 x 2 uur) leren hoe je assertiever op het werk kan worden. Het resultaat? Je zal beter je grenzen kunnen stellen en met meer zelfvertrouwen en plezier je job uitoefenen.

 • Tijdens een gratis infogesprek luisteren we naar je verhaal en hoe het gebrek aan assertiviteit op je werk een impact heeft op jou.
 • Nadien brengen we eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart. Zo weet jij precies wat je graag en goed doet en wat net niet.
 • We gaan op zoek naar de oorzaken van het verleggen van jouw grenzen en waar jij eigenlijk “echt” angst voor hebt.
 • We ontdekken wat jou energie geeft en wat net niet. We bekijken met wat voor situaties jij moeilijk kan omgaan en hoe jij dit actief kan oplossen.
 • Je zal leren hoe je constructief en assertief kan communiceren in moeilijkere gesprekken met je collega’s, baas en klanten.
 • We begeleiden jou in het opzetten van een krachtige personal branding, zodat jij weet hoe je jouw talenten kan gebruiken én zichtbaar maken op je werk.
 • We geven je concrete tips & tools om te werken aan je zelfvertrouwen, assertiviteit en visibiliteit op de werkvloer, zodat jouw talenten meer tot hun recht komen.

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met de VDAB biedt The Job Coach jou tijdelijk de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt hierdoor maar 10 euro per uur voor 8 uur loopbaanbegeleiding. Normaal kost dit traject 137,50 euro per uur voor 8 uur. Een hele besparing dus, waardoor je deze kans niet mag laten liggen!

Inschrijven voor intakegesprek

* Optioneel

Gratis infogesprek?