pixel Terug aan het werk na een burn-out?

Ré-integratie na burn-out

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad

Voor wie is dit re-integratie traject na burn-out geschikt?

Voor wie is dit re-integratie traject na burn-out geschikt?

Ben je herstellende van een burn-out of net hersteld van een burn-out en klaar om terug aan de slag te gaan? Dan is het belangrijk dat je durft te werken aan de oorzaken van je burn-out zodat deze nooit meer opnieuw zullen voorkomen. Je kan hiervoor ofwel met familie of vrienden praten, of de hulp van een professionele loopbaancoach inroepen.

In ieder geval worstel je waarschijnlijk met één of meerdere van volgende vragen:

 • Hoe moet ik terug succesvol aan de slag gaan na mijn burn-out?
 • Hoe kan ik mijn werk en privé tijd optimaal verdelen?
 • Hoe herken is mijn valkuilen?
 • Hoe kan ik assertiever worden op het werk zodat anderen mijn grenzen beter respecteren?
 • Past mijn huidige job nog wel bij mijn verwachtingen en competenties?
 • Is de bedrijfscultuur van mijn werkgever nog wel in lijn met mijn waarden?


Als je je herkent in bovenstaande vragen, dan zal ons traject rond ‘succesvolle re-integratie na burn-out’ je zeker verderhelpen!

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

The Job Coach heeft een loopbaanbegeleidingstraject dat speciaal gericht is op mensen die na een burn-out terug aan het werk willen of zich willen heroriënteren.

Hierbij komen volgende punten aan bod:

 • Tijdens een vrijblijvend infogesprek luisteren we naar je verhaal en verwachtingen voor de toekomst.
 • Op basis van je persoonlijkheid, talenten en competenties ontdekken we welke taken, jobs en activiteiten jou energie geven en wat net niet. Dit kan dus zowel bij jouw huidige werkgever zijn of elders. Ook kunnen we je begeleiden met het starten van een eigen onderneming, al dan niet in bijberoep.
 • Je leert concreet hoe je jouw tijd en energie beter kunt balanceren tussen je werk en wat voor jou écht belangrijk is (je gezin, vrienden, hobby’s).
 • Via enkele krachtige tools werken we aan je assertiviteit. Zo leer jij je grenzen te bewaken op én naast het werk.
 • We oefenen in het aangaan van moeilijke gesprekken met je baas en/of collega’s zodat je durft te zeggen hoe jij je voelt en tijdig ‘nee’ leert te zeggen als je te veel hooi op je vork hebt.
 • Samen met je loopbaanbegeleidingscoach stel je een actieplan tot re-integratie op de werkvloer op en stel je deze bij waar nodig.

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op één van onze 101 locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in voor meer info en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Heb je meer dan 7 jaar werkervaring, dan kan u dit traject betalen met VDAB loopbaancheques. Je betaalt hierdoor maar 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Schrijf je in via onderstaande contactformulier en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.

Heb je minder dan 7 jaar werkervaring? Geen probleem! Ook voor jou stellen wij een traject samen op maat van jouw behoeften. Klik hier en vul vervolgens het contactformulier in. Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden samen te bekijken.

Inschrijven voor intakegesprek

Heb je meer dan 7 jaar werkervaring, dan heb je recht op loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques.

Heb je minder dan 7 jaar werkervaring, dan heb je helaas geen recht op VDAB-loopbaancheques. Maar, geen probleem! Ook jou helpen we graag verder in jouw zoektocht naar de ideale job. Klik hier en we contacteren je binnen de 2 werkdagen met meer info omtrent de mogelijkheden.

Als gevolg van de Corona-pandemie is het bij The Job Coach ook mogelijk om, indien gewenst, jouw coaching sessie als e-coaching in te plannen via Skype, Google Hangouts, FaceTime, etc. Jouw coach informeert je over de mogelijkheden.

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvend infogesprek en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht
Gratis infogesprek?