Wil je in Corona tijden ook graag aan je carrière werken?

The Job Coach helpt je graag verder via professionele carrière coaching op afstand.

E-coaching Corona

Voor wie liever geen face-to-face coaching volgt voorzien we steeds professionle loopbaanbegeleiding via videochat. 

 

Hoe verloopt deze e-coaching?

Videochat kan via Google Meet, Skype, Whatsapp, Facebook Messenger, Zoom, Teams, etc. Voor een aantal van deze applicaties hoef je als klant zelf niets te installeren op je computer. Bij Zoom, Google Meet en Skype kan er bijvoorbeeld een link gegenereerd worden door de coach die naar jou als klant kan gestuurd worden. Wanneer je op deze link klikt, komt je in de videochat terecht.

Om e-coaching vlot te laten verlopen, hebben wij speciaal hiervoor templates ontwikkeld die simultaan tijdens het gesprek worden ingevuld door de coach. De klant kan dit telkens meevolgen dankzij een gedeeld scherm.

Na elke sessie stuurt je coach ook nog eens de samenvatting van je sessie door naar jou, waardoor je een heel goed beeld hebt van het resultaat van de sessie en je hier verder over kunt reflecteren.

Tussen de sessies door krijg je ook nog eens extra opdrachten zodat je ook thuis verder kan werken aan je loopbaantraject.

Je kan ten allen tijden je loopbaanbegeleiding face-to-face verder zetten bij jouw loopbaancoach. Aangezien we over 70 locaties beschikken vind je steeds een coach bij jou in de buurt.

Ervaringen van klanten die reeds via onze e-coaching hun loopbaantraject volgden

Ervaring van Brenda: 

"Om helemaal enthousiast van te worden, deze e-coaching! Dezelfde kwaliteitsvolle ondersteuning maar dan in een digitaal jasje.  Comfortabel vanuit mijn eigen veilige en vertrouwde thuis maakten we samen mijn toekomstplan. Een topper!"

 

Ervaring van 'Anoniem':

"Naar aanleiding van de Corona-crisis bood mijn loopbaanbegeleidster, Maud Vrommant, aan om de loopbaanbegeleiding sessie te laten doorgaan via Skype. De e-coaching verliep heel vlot en was een valabel alternatief voor een face-to-face sessie. De sessie voelde even persoonlijk aan als de vorige live sessie dankzij Skype en via het delen van het beeldscherm werd het whiteboard waarop in de coaching ruimte belangrijke aandachtspunten werden genoteerd, gerepliceerd. Achteraf stuurde Maud de slides door per e-mail zodat ik hier thuis mee verder kan. De ervaring was al bij al heel positief en in Corona tijden (of voor mensen die wat verder wonen van hun coach) vond ik de e-coaching een ideale oplossing. 

Bedankt voor de inspirerende sessie!"

 

Ervaring van Julie:

"Online coaching voelde voor mij heel laagdrempelig aan. Het was net alsof ik samen met Mieke in een ruimte zat. 

Mieke heeft mij voor het gesprek plaatsvond alle informatie doorgestuurd die ik nodig had om vlot te starten met het video chat gesprek! Ik kijk al uit naar de volgende! Fijn dat onze gesprekken zo voortgezet kunnen worden tijdens deze periode!"

 

Ervaring van An:

"Aangezien we in België omwille van de corona-maatregelen allemaal 'in ons kot' moeten blijven, werd me voorgesteld door mijn jobcoach om de eerste sessie via e-coaching te doen.

Het leek me een beetje vreemd, maar ik dacht: waarom ook niet en installeerde me achter mijn PC.

Ik kreeg een link doorgestuurd van de jobcoach en kon redelijk vlotjes alles installeren. In het begin was het wat vreemd om via een schermpje tegen elkaar te spreken, maar dat vreemde gevoel ging al snel voorbij, we praatten vlotjes onze 2 uur bijeen en namen daarna afscheid met de afspraak dat de tweede sessie waarschijnlijk ook op deze manier zou doorgaan. 

Ik ben blij dat ik dit aanbod heb geaccepteerd en ben er zeer tevreden over. Ik keek heel erg uit naar de coaching en wou deze dus ook niet uitstellen, gelukkig kon het op deze manier allemaal toch doorgaan en krijg ik weldra de resultaten waar ik erg benieuwd naar ben. Dikke duim, fijn dat jullie flexibel zijn in deze toch wel vreemde tijden!"

 

Ervaring van Heidi:

“De online coaching verliep vlot. Mieke gebruikt een programma waarbij je elkaar ziet en zij ook haar scherm kan delen zodat je kan meevolgen met PowerPoint presentaties en nota’s.

Uiteraard is het ‘anders’ om op deze manier een coaching te volgen maar ik ervaarde de sessie op dezelfde manier alsof ik naast Mieke zat!” 

 

Ervaring van Annemie:

"Na twee B2B sessies is ook de online sessie met coach Fran prima verlopen. Net zoals tijdens de vorige sessies was de uiteenzetting opnieuw helder en gestructureerd. Doordat de testresultaten waarmee we aan de slag zijn gegaan, op het scherm konden worden gedeeld, waren ze makkelijk te overlopen en te bespreken. Ook de online jobtriangel werd op die manier getoond, bediscussieerd en verder aangevuld. Na afloop werd de jobtriangel vervolledigd op basis van de foto's van de flipcharts. Fran hanteert het video-overleg als zeer geschikte formule voor de coaching."

 

Ervaring van 'Anoniem':

"De e-coaching met Mieke verliep vlot en was een goed alternatief gezien er geen verplaatsingen mogelijk zijn, ook al  verkies ik wel de coaching ter plaatse. Algemeen een goede ervaring - veel bijgeleerd over mezelf.

Bedankt voor de coaching, een verrijkende ervaring!"

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht