Gratis loopbaanbegeleiding voor Brugse werknemers!

Goed nieuws voor Brugse werknemers!

Ben je gedomicilieerd in Brugge en kan je aan de hand van een loonfiche aantonen dat je in januari, februari of maart 2021 aan het werk was? Dan heb je recht op 4 uur gratis professionele loopbaanbeleiding!

Maar, je moet er wel snel bij zijn, want er is een beperkt budget.

Wat is de procedure?

Wat is de procedure?

Ieder traject start met een gratis en vrijblijvend infogesprek. Jouw coach zal je daarbij informeren over de inhoud van het traject en de procedure:

  1. Heb je al meer dan 7 jaar werkervaring en volgde je de afgelopen 6 jaar geen loopbaanbegeleiding, dan heb je wellicht recht op VDAB loopbaancheques. Klik hier om de voorwaarden te bekijken. In dat geval kan je jouw loopbaancheques bestellen en betaalt stad Brugge na afloop jouw eigen bijdrage van 40 EUR voor 4 uur loopbaanbegeleiding terug. Jouw coach zal jouw dossier bij stad Brugge aanvragen.
     
  2. Heb je geen recht op VDAB loopbaancheques dan zal stad Brugge het volledige traject betalen. Jouw coach zal de aanvraag dan indienen op basis van een loonfiche en een kopie van jouw ID. Na goedkeuring (binnen de 2 werkdagen) kunnen we de 4 uur loopbaancoaching inplannen.

Inhoud van een loopbaantraject?

Tijdens een loopbaantraject van 4 uur komen volgende zaken aan bod:

  • We brengen eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart.
  • Daarnaast ontdekken we wat jou energie geeft en wat net niet.
  • Van daaruit kijken we concreet welke jobs er op jouw lijf geschreven staan en in welke sectoren jouw profiel goed tot zijn recht komt.
  • Ook begeleiden we jou in een laatste fase bij je zoekproces en je personal branding. Samen optimaliseren we indien nodig jouw LinkedIn profiel, je CV en je sollicitatiegesprekken, zodat je daadwerkelijk je droomjob binnenhaalt!

 

Klaar om van start te gaan? Schrijf je dan hier in voor een gratis infogesprek of vraag meteen een afspraak met 1 van onze Brugse coaches hieronder!

Loopbaancoach Nathalie Vandelannoote

Loopbaancoach Nathalie Vandelannoote

Nathalie stimuleert je om aan het roer te staan van je leven en carrière.  Ze maakt je talenten, vaardigheden en competenties zichtbaar en vertaalt ze in acties die leiden tot relationeel en professioneel succes.  Het zoeken naar wat je echt wil en het goed in je vel voelen is hierbij het uitgangspunt.  Ze slaagt erin jongeren en volwassenen in beweging te zetten om ook in moeilijke contexten het maximum uit zichzelf te halen!

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Brugge - Sint-Andries: Spoorwegstraat 46, 8000 Brugge
  • E-coaching: via Zoom, Skype, Google Meet, FaceTime,...
  • Locatie Koksijde: Zeedijk 92 6A, 8670 Koksijde
  • Locatie Oostduinkerke: Loze Vissertjespad 3, 8670 Oostduinkerke