Loopbaancoaching voor leerkrachten en onderwijspersoneel

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad

Wil jij jezelf zinvol inzetten in je carrière, in of buiten het onderwijs? 

Wil jij jezelf zinvol inzetten in je carrière, in of buiten het onderwijs? 
  • Wil je ontdekken hoe je jouw persoonlijkheid, ervaring en talenten zinvol kan inzetten in je huidige job en/of in andere sectoren? 
  • Wil je ontdekken welke mogelijkheden er bestaan om je carrière af te stemmen op jouw noden en behoeften, in of buiten het onderwijs?  
  • Wil je professioneel begeleid worden om een eventuele overstap binnen of buiten je sector te exploreren of te bekijken of je een bijberoep kan opstarten? 
  • Dan zal ons gespecialiseerde loopbaancoachingtraject voor leerkrachten en onderwijspersoneel je zeker verder helpen!*

Werk in 4 stappen een zinvol carrièrepad uit!

Werk in 4 stappen een zinvol carrièrepad uit!

Tijdens dit loopbaancoachingtraject* brengen we eerst jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart als leerkracht of onderwijsmedewerker. Daarnaast ontdekken we wat je energie geeft en wat net niet en ontdekken we jouw professionele missie voor de komende jaren. Ook identificeren we jouw concrete noden en behoeften en exploreren we hoe jij jouw ervaring en talent zinvol kan inzetten voor anderen. 

Van daaruit bouwen we concreet aan een aantrekkelijk carrièrepad. We exploreren hoe jij jouw talenten, persoonlijkheid en ervaring zinvol kan inzetten in je huidige job, in een andere rol of onderwijsinstelling of volledig buiten het onderwijs. Ook begeleiden we je kort via enkele krachtige tools bij het versterken van je assertiviteit naar jouw collega's, ouders en/of leerlingen. Ook gaan we samen aan de slag in het aangaan van moeilijke gesprekken met je directie en/of collega’s.

En als het niet meer lukt binnen je huidige school, begeleiden we je graag met een carrièreswitch en sollicitatiegesprekken, of met de opmaak van een persoonlijk ontwikkelplan voor de opstart van een eigen onderneming.

*Op basis van jouw specifieke loopbaanvraag, passen we het programma steeds aan op maat van jouw doelstellingen. Dit kan gedurende het traject door inzichten of ervaringen evolueren of wijzigen. 

Prijs

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met VDAB biedt The Job Coach jou de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de VDAB loopbaancheques. Je betaalt hierdoor maar:

  • 40 EUR voor 4 uur professionele loopbaanbegeleiding
  • of 80 euro voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding

 

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring en dus nog geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem! Ook voor jou maken we een mooi programma op maat van jouw behoeften. Klik hier om onze trajecten te bekijken.

Inschrijven voor gratis infogesprek

Als gevolg van de Corona-pandemie is het bij The Job Coach ook mogelijk om, indien gewenst, jouw coaching sessie als e-coaching in te plannen via Skype, Google Hangouts, FaceTime, etc. Jouw coach informeert je over de mogelijkheden.

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvend infogesprek en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht