Loopbaanbegeleiding Locatie Elsene

The Job Coach in Elsene

Heb jij nood aan loopbaanbegeleiding? Onze loopbaancoaches helpen je graag verder om jouw carrièrepad opnieuw vorm te geven of jouw work-life balans te optimaliseren!

Onze coaches zijn gespecialiseerd in individuele loopbaanbegeleiding en helpen je daarom graag verder met diverse vragen: een carrièreswitch, een betere work-life balans, loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en ondernemers, etc.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

loopbaanbegeleiding
 • Samen met jouw persoonlijke loopbaancoach bespreek je jouw situatie en bepaal je jouw loopbaandoelen tijdens een vrijblijvend infogesprek.
 • Aan de hand van gesprekken en oefeningen brengen we jouw talenten en competenties in kaart.
 • Hierdoor ontdek je jouw waarden en energiedrivers, zodat het duidelijk wordt welke jobs en sectoren het beste in je naar boven halen.
 • Samen met jouw loopbaancoach bekijk je de arbeidsmarkt en ga je op zoek naar jobs die aan deze vereisten beantwoorden.
 • Afhankelijk van jouw traject werken we in een laatste fase:
  • via enkele krachtige tools aan je assertiviteit op het werk. Ook gaan we samen aan de slag in het aangaan van moeilijke gesprekken met je baas en/of collega’s. Zo kan jij beter je grenzen bewaken op het werk.
  • optimaliseren we samen, indien gewenst, jouw communicatievaardigheden zodat je meer impact kan maken tijdens sollicitatiegesprekken of evaluatiemomenten bij je huidige werkgever.

Onze loopbaancoaches in Elsene

Adres:

Herdersstraat 17, 1050 Elsene

Loopbaancoach Charlotte Laplace

Loopbaancoach Charlotte Laplace

Charlotte is een loopbaancoach met een achtergrond in rechten, bemiddeling en recruitment. Haar uitgebreide ervaring stelt haar in staat om een brede kennisbasis te combineren met praktische vaardigheden om individuen te begeleiden naar succes in hun loopbaan. Haar eigen persoonlijke zoektocht naar innerlijke groei heeft haar geholpen haar passie te vinden in het ondersteunen van anderen op hun professionele reis.

Als loopbaancoach heeft Charlotte als missie om mensen te helpen bij het (her)ontdekken van hun waarden en competenties, het vaststellen van hun levens- en professionele doelen en het vinden van de juiste werkomgeving om maximale voldoening uit hun carrière te halen. Ze gelooft sterk in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en is ervan overtuigd dat iedereen het potentieel heeft om tevreden en succesvol te zijn in zijn of haar werk, terwijl ze trouw blijven aan hun waarden.

Charlotte is oprecht geïnteresseerd in mensen. Met haar authenticiteit, empathisch vermogen en uitstekende luistervaardigheden creëert ze een vertrouwde omgeving waarin open communicatie en diepgaande gesprekken mogelijk zijn om de unieke behoeften en doelen van haar cliënten te ontdekken. Haar enthousiasme motiveert anderen om positieve stappen te zetten richting verandering en groei. Naast haar sociale vaardigheden hanteert ze een gestructureerde aanpak en proactieve houding. Dat zorgt ervoor dat haar coachingssessies goed gepland zijn en dat ze haar cliënten voorziet van de nodige tools en middelen om hun volledige potentieel te benutten en een voldoening gevende carrière op te bouwen.

Charlotte is gecertificeerd in volgende thema's door onze professionele "The Job Coach Academy":

 • Opleiding tot gecertificeerde Master coach
 • Specialisatie tot professionele jobcoach

 

Locaties voor loopbaanbegeleiding

 • E-coaching: via Zoom, Skype, Google Meet, FaceTime,...
 • Locatie Elsene: Herdersstraat 17, 1050 Elsene
 • Locatie Sint-Lambrechts-Woluwe: Tweehuizenweg 72 b16, 1200 Sint-lambrechts-woluwe
Contacteer loopbaancoach