Loopbaanbegeleiding Locatie Brugge - centrum

The Job Coach in Brugge - centrum

Heb jij nood aan loopbaanbegeleiding? Onze loopbaancoaches helpen je graag verder om jouw carrièrepad opnieuw vorm te geven of jouw work-life balans te optimaliseren!

Onze coaches zijn gespecialiseerd in individuele loopbaanbegeleiding en helpen je daarom graag verder met diverse vragen: een carrièreswitch, een betere work-life balans, loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en ondernemers, etc.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

loopbaanbegeleiding
 • Samen met jouw persoonlijke loopbaancoach bespreek je jouw situatie en bepaal je jouw loopbaandoelen tijdens een vrijblijvend infogesprek.
 • Aan de hand van gesprekken en oefeningen brengen we jouw talenten en competenties in kaart.
 • Hierdoor ontdek je jouw waarden en energiedrivers, zodat het duidelijk wordt welke jobs en sectoren het beste in je naar boven halen.
 • Samen met jouw loopbaancoach bekijk je de arbeidsmarkt en ga je op zoek naar jobs die aan deze vereisten beantwoorden.
 • Afhankelijk van jouw traject werken we in een laatste fase:
  • via enkele krachtige tools aan je assertiviteit op het werk. Ook gaan we samen aan de slag in het aangaan van moeilijke gesprekken met je baas en/of collega’s. Zo kan jij beter je grenzen bewaken op het werk.
  • optimaliseren we samen, indien gewenst, jouw communicatievaardigheden zodat je meer impact kan maken tijdens sollicitatiegesprekken of evaluatiemomenten bij je huidige werkgever.

Onze loopbaancoaches in Brugge - centrum

Adres:

Ezelstraat 69, 8000 Brugge

Loopbaancoach Deborah Nulens

Loopbaancoach Deborah Nulens

"No one is you and that is your power." 

Als marketeer met jarenlange ervaring in de bedrijfswereld bloeide ik open als mens, organisator en vertrouwenspersoon. Mijn passie om het beste uit mensen te halen en de 'goesting' om mijn people skills naar een hoger niveau te tillen, heeft me geïnspireerd om me professioneel bij te scholen in   HR - employer branding en (loopbaan)coaching.  Vrienden omschrijven mij als een warm persoon, iemand die rust en vertrouwen uitstraalt en geeft, die luistert, gestructureerd tewerk gaat en resultaatgericht is.

Zit je in je leven of loopbaan met vragen die steeds opnieuw terugkeren? Heb je zin in een carrièreswitch maar aarzel je nog en weet je niet waar te beginnen? Ben je wanhopig op zoek naar wat me-time maar krijg je je work-life balance maar niet op punt gesteld?

Ik luister graag, zonder oordeel, en help je met het zoeken naar jouw talenten. Samen, stap per stap, ontdekken we waar jij goed in bent en waar je positieve energie van krijgt. Dit zetten we om naar een concrete, vruchtbare basis waarmee jij aan de slag kan.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

 • E-coaching: via Zoom, Skype, Google Meet, FaceTime,...
 • Locatie Jabbeke: Vlamingveld 40, 8490 Jabbeke
 • Locatie Brugge - centrum: Ezelstraat 69, 8000 Brugge
 • Locatie Oostende - Raversijde: Raversijdestraat 18 (tv6), 8400 Oostende
Contacteer loopbaancoach