Zoek je een senior coach of trainer die uw bedrijf kan begeleiden?

Hoe kunnen we u verder helpen?

Waarom samenwerken met The Job Coach Academy?

Wilt u ook een inspirerende werkgever worden? Ervaart u ook de problemen die ontstaan door een digitale werkomgeving waarbij persoonlijk contact tussen werknemers en leidinggevenden vaak onvoldoende aanwezig is? Of kunnen we u helpen om de juiste talenten aan te trekken en te behouden tijdens deze war for talent?

Als preferred partner van Vlerick Alumni en marktleider in career coaching ontwikkelden wij een mooi aanbod aan inspirerende employer programma’s om u doorheen de verschillende challenges van de employer journey te helpen.

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Het management en onze regiomanagers ontmoeten u graag persoonlijk en stellen samen met u een training- en coachingprogramma op maat samen.

Karen Dejongh General management

Karen is Master in economische wetenschappen (UA), waarna ze bij Vlerick een bijkomende Master in business management behaalde. Deze uitgebreide academische achtergrond combineert zij met haar praktijkgerichte managementervaring bij multinationals. Na enkele jaren van intense professionele bijscholing in professionele business coaching, teamcoaching, training, organisatiedesign en systemiek maakte ze de switch van business management naar een carrière in people management.

Zij begeleidde reeds tientallen ervaren bedrijfsleiders doorheen periodes van digitale en menselijke transformatie. Op jonge leeftijd stampte zij reeds meerdere snelgroeiende bedrijven uit de grond waardoor ze niet enkel vanuit theorie coacht en traint, maar haar inzichten steeds koppelt aan de hedendaagse en economische bedrijfsrealiteit. 

Karen daagt bedrijven uit om de organisatiestructuur aan te passen aan de veranderende digitale werkomgeving, én daarbij de waarden en carrièredoelstellingen van de werknemers mee voorop te stellen zodat een win-win gecreëerd wordt voor het bedrijf én zijn werknemers.  Haar uitgebreide ervaring in het opstellen van organisatieprogramma’s en het geven van trainingen en coachings rond persoonlijke groei, leiderschap, organisatiedesign, teammanagement, etc geven haar aanpak steeds een boeiende ervaringsgerichte insteek.

Contacteer Karen Dejongh

Recha Bervoets Regional Managing Partner - Regio Limburg & Antwerpen Noord

Recha heeft meer dan 1000 uren ervaring in job- en teamcoaching. Haar veelzijdige HR werkervaring in zowel persoonlijke ontwikkeling, assessments, business coaching, training, recrutering en outplacement maken van haar een motiverende en credibele senior trainer en coach in het bedrijfsleven. Ook werkte zij reeds als docente in personeels- en HR -beleid aan de hogeschool, waardoor zij zowel theoretisch als praktisch de nodige expertise kan overbrengen. Met haar zachte doch confronterende trainingstijl kan zij bij haar klanten vaak een opmerkelijke persoonlijke groei bewerkstelligen.

Haar specialisatiethema’s zijn constructieve communicatie, stressmanagement, burn-outcoaching, leadership coaching, conflicthantering, teamsamenwerking, outplacement en careercoaching. Zij heeft ervaring met alle lagen van een onderneming, gaande van directie tot arbeiders en dat in verschillende sectoren.

Contacteer Recha Bervoets

Claire Vanneste Regional Magaging Partner - Regio Brussel, Mechelen & Antwerpen Zuid

Claire is een dynamische leadership coach & trainer met 9 jaar ervaring als Strategy Consultant en 5 jaar ervaring als coach (> 1000 uren) bij diverse multinationals. Door haar praktijkervaring als leidinggevende, trainer en externe consultant op het hoogste niveau voelt Claire zich zeer comfortabel in/met alle managementlagen van een organisatie en dit doorheen uiteenlopende sectoren. Door haar authenticiteit, frisheid en daadkracht nodigt ze leidinggevenden uit om uit hun comfort zone te stappen en aan de slag te gaan met hun objectieven en persoonlijke groei.

Door haar diepgang en haar krachtige vraagstelling weet ze een snelle vertrouwensband te creëren met zowel leidinggevenden als werknemers. Daarbij deinst ze er tijdens haar trainingen en coachings niet voor terug om ook de schaduwkanten te spiegelen, wat tot duurzame groei leidt.

Claire traint en coacht probleemloos in 3 talen en haar specialisaties zijn leiderschapscoaching, persoonlijk leiderschap, verbindende communicatie, authentiek confronteren en feedback geven.

Contacteer Claire Vanneste

Ingrid Baeten Regional Managing Partner - Regio Oost- & West-Vlaanderen

Het is Ingrid haar passie om dagelijks mensen te coachen en te inspireren tot zelfinzicht, verandering en actie.

Met haar salesachtergrond en meer dan 1000 uren ervaring als job- en carrière coach begeleidt ze zowel werknemers als ondernemers naar betere resultaten.

Vandaag is Ingrid actief als coach voor werknemers en werkgevers in veranderingsprocessen en als trainer van coachopleidingen.

Contacteer Ingrid Baeten

Nood aan advies of wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze regiomanager contacteert u binnen de 2 werkdagen.

Contacteer ons