Ontdek ons onze unieke en professionele werkwijze!

Onze unieke aanpak

team

Werknemers, klanten of teamleden succesvol coachen is niet enkel een goed gesprek voeren, het is vooral belangrijk om samen een mooi eindresultaat te boeken.

Afhankelijk van het type coaching kunnen deze resultaten verschillend zijn:

  • Talenten en competenties in kaart brengen
  • Ontdekken wat iemand energie geeft en wat net niet
  • Iemand begeleiden naar een nieuwe job of zelfs een nieuwe sector
  • Iemand begeleiden in zijn/haar personal branding, aanleren van sollicitatietechnieken, finetunen van CV, enz.
  • Een korte en lange termijn carrièrepad in kaart brengen om doorgroeimogelijkheden binnen of buiten de organisatie te identificeren

Bovenstaande zaken identificeren vraagt de nodige coachingskills, tools en ervaring.

Samen met onze partner The Job Coach, marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel, hebben we daarom praktijkgerichte meerdaagse opleidingen uitgewerkt waarbij we je alle praktische vaardigheden en technieken aanleren om een volwaardige coach te worden of een succesvolle leidinggevende of HR-manager.

Aangezien we meer dan 4000 coachingklanten per jaar verder helpen en gezien ons Preferred Partnership met de Vlerick Business School hebben we heel wat ervaring in het coachen en begeleiden van zowel laag- als hooggeschoolden. Beiden doelgroepen vereisen een andere aanpak, waarvoor we dan ook verschillende tools beschikbaar hebben.

Al onze trainingen en workshops worden gegeven door gepassioneerde en ervaren senior trainers en in kleine groepen zodat we de nodige interactie en oefeningen kunnen garanderen. Tijdens praktijksessies kan je onmiddellijk de aangeleerde coachingprincipes en methodieken oefenen.

Na de training heb je alles in handen om als gecertificeerde en volwaardige coach aan de slag te gaan. Wil je jezelf toch nog bijschaven, dan hebben wij verschillende specialisatie opleidingen beschikbaar.

Of je nu zelfstandig coach wil worden of als HR manager of leidinggevenden werkzaam bent in een organisatie, wij schaven graag jouw coachingskills bij.

Nood aan advies of wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze regiomanager contacteert u binnen de 2 werkdagen.

Contacteer ons