(Job)coaching voor HR-managers | The Job Coach Academy

Opleiding in (job)coaching voor HR-managers

Scherp uw coaching skills aan als HR professional om uw werknemers beter te begeleiden doorheen hun carrière

Wenst u zowel werknemers als leidinggevenden te coachen bij uiteenlopende carrièrevraagstukken? Wil u als HR-manager professionele (job)coachingskills aanleren om werknemers te helpen met onder andere carrièreoriëntatie, zelfvertrouwen en assertiviteit op het werk, of omgaan met stress en verandering? Of wenst u leidinggevenden en werknemers te coachen bij het ontwikkelen van hun competenties en talenten? Volg dan onze motiverende professionele (job)coachingopleiding voor HR-managers.

Wat houdt dit opleidingstraject voor HR-managers in? 

job coaching hr managers

In de war for talent is het belangrijker dan ooit tevoren om niet alleen de juiste mensen aan te trekken, maar ook om goed functionerende werknemers te behouden door hen te coachen met hun persoonlijke ontwikkeling en hun carrière-oriëntering.  

In dit trainingsprogramma leert u met een groep collega's uit mogelijk andere bedrijven om de carrièremogelijkheden en talenten van uw werknemers in kaart te brengen en hun professionele mogelijkheden te optimaliseren. Hierdoor creëert u werknemers die zich gewaardeerd voelen omwille van mogelijke carrière- en groeikansen.

Ook leert u uw medewerkers de gepaste coaching bieden als HR-manager bij jobgerelateerde uitdagingen zoals verandering, stress, weerstand en emoties op de werkvloer.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Dit traject is geschikt voor HR-directors, HR-managers, HR-business partners, personeelsverantwoordelijken, HR-assistenten, interne coaches,… Dit traject kan zowel gevolgd worden met collega's uit andere bedrijven, maar kan ook intern gegeven worden en op maat gemaakt worden van uw bedrijf.

Wat zijn de doelstellingen van deze training voor HR professionals?

Het korte en lange termijn carrièreplan van werknemers in kaart brengen door:

  • identificatie van talenten, waarden en drijfveren
  • identificatie van individuele carrièredoelstellingen
  • professionele matching van talenten met interne en/of externe jobs uit uiteenlopende afdelingen

 

  1. Het gepast coachen van werknemers als HR-manager tijdens carrièregerelateerde uitdagingen zoals work-life balans, grenzen stellen, conflicten,…

 

Als u de carrièredoelstellingen, -uitdagingen en talenten van uw bestaande en nieuwe werknemers kent, heeft u een hogere kans om mensen met de juiste competenties en waarden aan boord te houden tijdens de war for talent! 

Ontdek onze opleiding

Nood aan advies of wenst u meer info over dit traject te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze regiomanager contacteert u binnen de 2 werkdagen.

Contacteer ons