pixel

Loopbaancoaching in Hoeilaart

Loopbaancoaching in Hoeilaart met professionele coach

Kies voor loopbaancoaching bij The Job Coach onder begeleiding van een professionele loopbaancoach in je buurt. Wij zijn gespecialiseerd in resulaatgerichte loopbaancoaching voor werkende professionals. Inmiddels hebben wij een uitgebreid netwerk uitgebouwd in Vlaanderen met professionele loopbaancoaches zodat wij iedereen in eigen omgeving kunnen begeleiden en coachen naar het ideale carrièrepad.

Loopbaancoaching Hoeilaart bij The Job Coach

Loopbaancoaching ook wel loopbaanbegeleiding genoemd, biedt ondersteuning voor werkende professionals bij het maken van belangrijke loopbaankeuzes. Een professionele coach begeleid je in het zoekproces naar jouw talenten. Open basis hiervan bepalen we samen de ideale carrière waarin jij zal uitblinken!

Hoe werkt loopbaancoaching bij The Job Coach?

 • Door loopbaancoaching* proberen wij jouw droomjob waar te maken in 4 haalbare stappen.
 • Via een gratis intakegesprek luisteren wij naar je loopbaandoelen en loopbaanverwachtingen.
 • Samen met je loopbaancoach vindt jij jouw talenten, waarden en taken waar jij energie van krijgt.
 • Op basis van jouw talenten stippelen we jou ideale carrièrepad uit.
 • We exploreren de arbeidsmarkt en vinden de jobs en sectoren waar jouw talenten het meest tot hun recht komen.
 • We trainen jou in meer zelfvertrouwen en assertiviteit op het werk zodat jij terug gemotiveerd gaat werken.  
 • Je verbetert jouw personal branding en communicatieskills zodat jij overtuigend bent tijdens evaluatiegesprekken, assessments of interne en externe sollicitaties. 

Meer info over loopbaancoaching

Loopbaancoaching Hoeilaart met loopbaancheques

Om recht te hebben op loopbaancheques, dien je te voldoen aan de volgende drie voorwaarden:

 • Je bent minimum 1 jaar deeltijds of voltijds aan het werk als werknemer of zelfstandige.
 • Je hebt de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd.
 • Je bent werkzaam in Vlaanderen of Brussel (ook geldig voor mensen die in een andere EU of EER land wonen).

Maak gebruik van deze kans en contacteer ons voor resultaatgerichte loopbaancoaching naar jouw ideale carrièrepad. Of toch liever een gratis intakegesprek inplannen?

Onze coaches voor Hoeilaart

Loopbaancoach Werner Potoms

Loopbaancoach Werner Potoms

Op een spontane en gevoelsmatige manier, hou ik ervan op mensen te inspireren. Als een ‘companion de route’, wil ik iedereen meenemen op een denkbeeldige, motiverende reis. Een uitdagende trip met als doel, de weg te vinden die je verborgen talenten naar boven zullen halen. Vanuit mijn jarenlange ervaring als teamleader in een commerciële omgeving, besef ik de professionele valkuilen en uitdagingen die vrijwel dagelijks ons pad kruisen. Ik geloof sterk in de kracht van het individu binnen een team. Zelf haal ik mijn inspiratie uit het kunnen aanrijken van nieuwe en bredere inzichten. Invalshoeken die je op professioneel en persoonlijk vlak de nodige energie moeten kunnen geven.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

 • Locatie Diegem: Berkenlaan 8 A + B 1831 Diegem
 • Locatie Grimbergen - Humbeek: Beigemsesteenweg 38 1850 Grimbergen
 • Locatie Kampenhout-Berg: Sint-Servaesstraat 130 1910 Kampenhout
Contacteer Loopbaancoach

Loopbaancoach Maud Vrommant

Loopbaancoach Maud Vrommant

Doen wat je graag doet en goed doet met respect voor wie je bent, geeft je veerkracht!  Dat gelooft Maud met haar ervaring van ondernemer en HR-Manager in internationale bedrijven als geen ander.  Ze zal niet alleen, samen met jou op zoek gaan naar jouw talenten en competenties, maar ook naar datgene wat je energie geeft.  Als gecertifieerd coach beschikt ze over de nodige tools en ervaring om je te begeleiden in jou persoonlijk pad naar je doel.  Ze respecteert hierbij een juiste balans tussen mildheid en daadkracht.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

 • Locatie Hoeilaart: Edmond Vandervaerenstraat 45 1560 Hoeilaart
Contacteer Loopbaancoach

Loopbaancoach Patricia Istas

Loopbaancoach Patricia Istas

Patricia is een hoogsensitieve vrouw en mama die positief in het leven staat. Ze is al heel haar leven gepassioneerd door de mens en hoe die in elkaar zit. Mensen helpen is haar drive! Na 15 jaar in de bedrijfswereld heeft ze besloten om de sprong in het diepe te wagen en heeft ze haar eigen praktijk als coach opgestart. Na heel wat coachingopleidingen is Patricia in staat om jullie op een zeer concrete en efficiente manier te helpen met verschillende problematieken.
Haar kenmerken zijn haar enthousiasme, authenticiteit, integriteit, en loyaliteit. Haar kracht ligt in haar liefde voor de mens, haar tactvol profiel, haar luisterend oor en haar aanstekelijk enthousiasme. Patricia is in staat om consistente resultaten te bereiken, zelfs al na enkele coachingsessies. “Be the change you want to see in the world” is haar motto.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

 • Locatie Brussel - Manhattan Tower: Bolwerklaan 21 1000 Brussel
 • Locatie Schaarbeek: Lambermontlaan 434 1030 Schaarbeek
Contacteer Loopbaancoach

Inschrijven voor intakegesprek

* Optioneel