pixel

Loopbaanbegeleiding Leuven - Vlamingenstraat

Vlamingenstraat 83 Leuven 3000

Wij beschikken over een breed netwerk van loopbaancoaches, verspreid over heel Vlaanderen. Elk van onze loopbaancoaches is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan. Hieronder een overzicht van onze loopbaancoaches op locatie:

Loopbaancoach Ilse Van Wijnendaele

Loopbaancoach Ilse Van Wijnendaele

Ilse is energiek, gepassioneerd, dynamisch en kritisch.  Ze heeft een directe stijl, humor en gaat met liefde de confrontatie aan.  Telkens opnieuw gaat ze in de flow bij een coaching gesprek, waardoor energie, dynamiek en bewustzijnsverruiming spontaan tot stand komen.  Vanuit haar brede theoretische kennis en achtergrond kan ze coachees ‘op maat’ kaders bieden die tot perceptieverruiming leiden.  Ilse heeft ervaring in onderwijs en social profit en houdt er van mensen te laten groeien en bloeien. 

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Leuven - Parkstraat: Parkstraat 192 3000 Leuven
  • Locatie Leuven - Vlamingenstraat: Vlamingenstraat 83 3000 Leuven
Contacteer Loopbaancoach

Loopbaancoach Gudrun De Meulemeester

Loopbaancoach Gudrun De Meulemeester

Als arbeidspsycholoog heeft Gudrun een sterk inzicht in mensen en hun omgeving.  Daarnaast heeft zij in de profit sector meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd als Management Consultant, HR manager en Director Talent en Coaching.  Zij geeft mensen graag meer inzicht in zichzelf, en helpt hen graag vooruit in het bereiken van hun doelen.  Met haar warme en analytische persoonlijkheid gaat zij samen met de coachee op zoek naar de beste job-, motivatie- en organisatiefit.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Glabbeek (Tienen): Peerdsbosweg 2 3384 Glabbeek (Attenrode)
  • Locatie Leuven - Geldenaaksebaan : Geldenaaksebaan 335 3000 Leuven
  • Locatie Leuven - Vlamingenstraat: Vlamingenstraat 83 3000 Leuven
Contacteer Loopbaancoach

Onze locaties