Loopbaanbegeleiding Bornem - Hingene

Bovenbroekweg 24 Hingene 2880

Wij beschikken over een breed netwerk van loopbaancoaches, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Elk van onze loopbaancoaches is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan. Hieronder een overzicht van onze loopbaancoaches op locatie:

Loopbaancoach Fran van Vooren

Loopbaancoach Fran van Vooren

Al meer dan 20 jaar begeleidt Fran mensen in hun persoonlijke en professionele zoektocht. Door te luisteren, te bevragen, te spiegelen en verbanden te leggen ondersteunt ze je op een warme en authentieke manier om je talenten te (her)ontdekken en verder uit te diepen.  Want Fran gelooft steevast in mensen, hun kracht en vermogen om te veranderen.  Ze motiveert je om persoonlijke en professionele keuzes te maken die beantwoorden aan je eigen waarden, overtuigingen en wensen. Ze daagt je uit om je verantwoordelijkheid te nemen, je leven in beweging te brengen en de kansen voor je professionele toekomst te grijpen.
Fran helpt je op een begripvolle maar directe stijl op weg naar verandering die duurzaam is op lange termijn: verandering die past bij wie jij bent en bij de context waarin jij leeft en werkt. Verandering die je meer voldoening, energie en gemoedsrust geeft en dus een grote kans op slagen heeft.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Antwerpen - Verbondstraat: Verbondstraat 41 2000 Antwerpen
  • Locatie Antwerpen - Coquilhatstraat: Coquilhatstraat 55 2000 Antwerpen
  • Locatie Blaasveld: Klaterstraat 35 2830 Blaasveld
  • Locatie Bornem - Hingene: Bovenbroekweg 24 2880 Hingene
  • Locatie Londerzeel: Topmolen 10 1840 Londerzeel
  • Locatie Mortsel: Jozef Hermanslei 69 2640 Mortsel
Contacteer Loopbaancoach

Onze locaties

Gratis infogesprek?