Loopbaanbegeleiding Hasselt - Vrij CLB

Jan Palfijnlaan 2 Hasselt 3500

Wij beschikken over een breed netwerk van loopbaancoaches, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Elk van onze loopbaancoaches is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan. Hieronder een overzicht van onze loopbaancoaches op locatie:

Loopbaancoach Greet Vandevoort

Loopbaancoach Greet Vandevoort

Dankzij haar rustige uitstraling maakt Greet op een snelle en aangename manier verbinding met haar coachees. Zij houdt van een vleugje humor en gelooft sterk in de innerlijke kracht en het potentieel van haar gesprekspartners. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat ze hen gaat uitdagen om samen op zoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingskansen.
Greet heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing & sales management functies in de internationale Fast Moving Consumer Goods (FMCG) sector.   Daar heeft zij tevens een solide ervaring kunnen opdoen als leidinggevende en heeft zij ook de kans gehad om een leidende rol te spelen in grote veranderingstrajecten.  

 

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Gingelom: Nielstraat 55 3890 Gingelom
  • Locatie Hasselt - Vrij CLB: Jan Palfijnlaan 2 3500 Hasselt
  • Locatie Sint-Truiden: Spoorwegstraat 40 3800 Sint-truiden
  • Locatie Limburg: Loopbaanbegeleiding in Limburg op locaties Hasselt Genk Sint-Truiden
  • Locatie Tienen - Bedrijvencentrum: Leuvenselaan 172 3300 Tienen
  • Locatie Tongeren - Kantoren Ambiorix: Prinsenweg 10 3700 Tongeren
Contacteer Loopbaancoach

Onze locaties

Gratis infogesprek?