pixel

Loopbaanbegeleiding Gent - Vlerick

Reep 1 Gent 9000

Wij beschikken over een breed netwerk van loopbaancoaches, verspreid over heel Vlaanderen. Elk van onze loopbaancoaches is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan. Hieronder een overzicht van onze loopbaancoaches op locatie:

Loopbaancoach Julie Beuselinck

Loopbaancoach Julie Beuselinck

Julie gelooft in het enorme potentieel dat elke coachee in zich draagt. Haar expertise in business coaching, loopbaancoaching, ondernemerschap en HR zullen jou ondersteunen om je eigen carrière richting te bepalen op jouw eigen tempo.  Samen op ontdekkingstocht gaan vanuit een positieve en uitdagende nieuwsgierigheid is echt haar ding.  Haar enthousiasme en passie werken aanstekelijk zodat je met veel plezier, zin en positieve energie een nieuwe uitdaging tegemoet gaat!

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Gent - Neuseplein: Neuseplein 2A 9000 Gent
  • Locatie Gent - Vlerick: Reep 1 9000 Gent
  • Locatie Loppem: Rode Beukendreef 17 8210 Loppem
Contacteer Loopbaancoach

Loopbaancoach Arianne Bakens

Loopbaancoach Arianne Bakens

Als coach werkt Arianne vanuit een passie voor mensen en hun talenten.  Daarnaast geeft haar het scheppen van verhelderende inzichten en het creëren van kansen, die leiden tot nieuwe ontwikkelingen en ideeën een grote voldoening.  Samen kijken naar wat werkt voor jou ! 

Arianne is gedegen geschoold en gespecialiseerd wat haar de mogelijkheid geeft een ruim aanbod aan coaching middelen in te zetten.  Dit vanuit een scherpziend oog voor de realiteit van de huidige arbeidsmarkt.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Deinze: Ongarijstraat 9 9800 Deinze
  • Locatie Gent - Vlerick: Reep 1 9000 Gent
  • Locatie Kortrijk: Doorniksestraat 63 8500 Kortrijk
  • Locatie Nevele: Ongarijstraat 9 9850 Nevele (Deinze)
Contacteer Loopbaancoach

Onze locaties