pixel

Loopbaanbegeleiding Aarschot (Langdorp)

Milisstichel 3 aarschot (Langdorp) 3201

Wij beschikken over een breed netwerk van loopbaancoaches, verspreid over heel Vlaanderen. Elk van onze loopbaancoaches is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan. Hieronder een overzicht van onze loopbaancoaches op locatie:

Loopbaancoach Inge Pauwels

Loopbaancoach Inge Pauwels

Inge zoekt met jou naar jouw tools voor een concreet dynamisch evenwicht in je leven. Enerzijds gaat zij enerzijds samen met jou een innerlijke kaart uittekenen: Wat drijft jou, wat remt jou af, wat geeft jou rust en tevredenheid,... Anderzijds brengt zij samen met jou jezelf praktisch tot uiting: wat is je actieplan, hoe ga je jezelf op de markt zetten,...
Met haar ruim 20 jaar ervaring in communicatie, marketing, social branding en een voortdurende brede bijscholing heeft ze zeker de knowhow.  Daarnaast zal zij met haar positiviteit, enthousiasme en oplossingsgerichtheid, maar ook de eigen rijkheid van het leven en een diepgaande persoonlijkheid, je begeleiden in deze ontdekkingsreis naar jezelf en al je mogelijkheden, maar ook naar voldoening en rust.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Aarschot (Langdorp): Milisstichel 3 3201 aarschot (Langdorp)
Contacteer Loopbaancoach

Onze locaties