pixel

Jouw eigen onderneming

Voor wie is dit traject geschikt?

  • Droom je van je eigen zaak, maar weet je niet goed hoe of wat?
  • Heb je vele leuke ondernemersideeën, maar krijg je deze niet in actie omgezet?
  • Twijfel je of je van je passie of talent een zelfstandige activiteit kan maken?
  • Wil je je eigen baas zijn, maar heb je nog geen concreet ondernemersidee?

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

In samenwerking met onze zusteronderneming Start to Market ontwikkelden wij een gespecialiseerd loopbaantraject voor iedereen die zijn eigen onderneming wilt starten. Tijdens dit individuele loopbaantraject voor potentiële ondernemers van 4 sessies (4 x 2 uur) brengen we eerst jouw ervaring en talenten in kaart. Daarna vertalen we jouw talenten en/of idëeen om in een aantrekkelijk en concreet ondernemersconcept dat bij je persoonlijkheid past. Ook checken en optimaliseren we de haalbaarheid van het concept. In een laatste fase maken we een concreet actieplan op. 

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Betaal met loopbaancheques! In samenwerking met de VDAB biedt The Job Coach jou tijdelijk de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt hierdoor maar 10 euro per uur voor 8 uur loopbaanbegeleiding. Normaal kost dit traject 137,50 euro per uur voor 8 uur. Een hele besparing dus, waardoor je deze kans niet mag laten liggen!

Inschrijven voor intakegesprek

* Optioneel