Jouw eigen onderneming

Voor wie is dit traject geschikt?

  • Droom je van je eigen zaak, maar weet je niet goed hoe of wat?
  • Twijfel je of je van je passie of talent een zelfstandige activiteit kan maken?
  • Wil je je eigen baas zijn?

In 4 stappen naar jouw ideale carrièrepad!

In samenwerking met onze zusteronderneming Start to Market ontwikkelden wij een gespecialiseerd loopbaantraject* voor iedereen die zijn of haar ondernemersdroom wil afwegen, concretiseren en omzetten in een persoonlijk actieplan. Tijdens dit individuele loopbaantraject voor potentiële ondernemers van 4 sessies (7u in totaal) brengen we eerst jouw ervaring, competenties en talenten in kaart. Daarna vertalen we jouw talenten en/of idëeen in een duidelijk en transparant plan van aanpak. Zo kan jij stap voor stap jouw eigen ondernemersproject uitbouwen.  

*Op basis van jouw specifieke noden of loopbaanvraag, passen we het programma steeds aan op maat van jouw doelstellingen. Deze kunnen gedurende het traject door inzichten of ervaringen evolueren of wijzigen. Indien nodig verwijzen we je verder door naar een business-consultant.

Locatie

Het is mogelijk een loopbaantraject te volgen op diverse locaties (Antwerpen, Wuustwezel, Izegem, Lichtervelde, Gent, Brussel,...). Schrijf je hier in en wij contacteren je binnen de 2 werkdagen. Dan zoeken we met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Prijs

Betaal met VDAB-loopbaancheques! In samenwerking met de VDAB biedt The Job Coach jou tijdelijk de mogelijkheid om dit loopbaancoachingstraject te betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt hierdoor maar 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Normaal kost dit traject 140 euro per uur. Een hele besparing dus, waardoor je deze kans niet mag laten liggen!

Inschrijven voor intakegesprek

Heb je minder dan 7 jaar werkervaring, dan heb je helaas geen recht op VDAB-loopbaancheques.

Geen probleem, we helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de ideale job. 
Klik op onderstaande knop en we contacteren je binnen de 2 werkdagen met meer info omtrent de mogelijkheden.

Ik heb geen recht op VDAB-loopbaancheques

* verplicht

Gratis infogesprek?