Loopbaanbegeleiding Merchtem

Dendermondestraat 39 / 11 Merchtem 1785

Wij beschikken over een breed netwerk van loopbaancoaches, verspreid over heel Vlaanderen. Elk van onze loopbaancoaches is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan. Hieronder een overzicht van onze loopbaancoaches op locatie:

Loopbaancoach Ann-Sophie Pareit

Loopbaancoach Ann-Sophie Pareit

Ann-Sophie gaat samen met jou op pad om te achterhalen wat jou drijft, welke talenten je hebt en welke verlangens je wil realiseren. Ze gaat op een zachte manier door middel van inzichtbrengende vragen en oefeningen je potentieel en talent naar boven brengen. Zo kan je vol vertrouwen je professionele richting ontdekken, en openbloeien in je carrière. 

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Dilbeek: Emile Eylenboschstraat 53/102 1700 Dilbeek
  • Locatie Mechelen: Winketkaai 28 2800 Mechelen
  • Locatie Merchtem: Dendermondestraat 39 / 11 1785 Merchtem
  • Locatie Ternat: Bosstraat 122b 1742 Ternat (Sint-Katherine-Lombeek)
Contacteer Loopbaancoach

Loopbaancoach Thierry De Smedt

Loopbaancoach Thierry De Smedt

Thierry stelt veel plezier in het vinden van meer levensvreugde voor zichzelf én voor de anderen en noemt zichzelf soms ook wel Insights Hunter. Hij gaat samen met zijn coachees op jacht naar hun inzichten. Deze inzichten zijn waarden, overtuigingen, patronen, die vaak goed gecamoufleerd verstopt zijn. Door deze zichtbaar te maken, komt er perceptieverruiming en krijg je zicht op nieuwe mogelijkheden. Thierry schept een veilig kader voor jou waarbinnen diepgang met speelsheid, nieuwsgierig met inspirerend gecombineerd wordt in je zoektocht naar meer vreugde in je huidige job of naar een nieuwe uitdaging voor jou.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Merchtem: Dendermondestraat 39 / 11 1785 Merchtem
Contacteer Loopbaancoach

Onze locaties

Gratis infogesprek?