E-coaching

Indien je graag flexibiliteit hebt of verplaatsingen wil vermijden, dan kan je kiezen om je loopbaantraject (gedeeltelijk) online te doen via Zoom/Skype (e-coaching).
Onderstaand vind je een overzicht van onze beschikbare e-coaches.

Loopbaancoach Patricia Istas

Loopbaancoach Patricia Istas

Patricia is een hoogsensitieve vrouw en mama die positief in het leven staat. Ze is al heel haar leven gepassioneerd door de mens en hoe die in elkaar zit. Mensen helpen is haar drive! Na 15 jaar in de bedrijfswereld heeft ze besloten om de sprong in het diepe te wagen en heeft ze haar eigen praktijk als coach opgestart. Na heel wat coachingopleidingen is Patricia in staat om jullie op een zeer concrete en efficiente manier te helpen met verschillende problematieken.
Haar kenmerken zijn haar enthousiasme, authenticiteit, integriteit, en loyaliteit. Haar kracht ligt in haar liefde voor de mens, haar tactvol profiel, haar luisterend oor en haar aanstekelijk enthousiasme. Patricia is in staat om consistente resultaten te bereiken, zelfs al na enkele coachingsessies. “Be the change you want to see in the world” is haar motto. Ook E-coaching is mogelijk.

Locaties voor loopbaanbegeleiding

  • Locatie Brussel - Manhattan Tower: Bolwerklaan 21 1000 Brussel
  • Locatie Schaarbeek: Lambermontlaan 434 1030 Schaarbeek
Contacteer Loopbaancoach
Gratis infogesprek?